- 17 Temmuz 2021
- 7.366
- 24.263
- 298
Dimi ama bu depolanan birsey degil ki 3 5 aylik depolansinSiz taşınınca ne yapacakmış sex işini
Taşındıktan sonra karar vereceğim buna. İki medeni insan gibi konuşmak imkansız. Mecburen ayrı şehirlerde olmayı dört gözle bekliyorum. Aynı evin içinde olarak ayrılık ihtimalinden bahsedersem bana bir şey yapamasa çocukları rencide eder.Ablacım her konun aynı, adam igrenç bir herif varsa yoksa para para para şimdi de bu çıktı. Sana çocuğuna 5 kuruş vermeyen adamın koynuna girecek misin gerçekten, ciddi misinsen neden evlisin şurdaki insanlar da ben de merak içindeyiz sürekli konu mı açacaksın yani, boşanmayacaksan bizi de kanser etme
Reddediyorum. Ama pes etmiyor. Şu 2 ayda yaşadıklarımı 20 yıldır yaşatmamıştı bu adam. İçinden başka biri çıktı resmen.Sizi zerre düşünmeyen çocuklarla yeni bir hayata atılırken,kaba tabirle bana maaşını gönder sen ne bok yersen ye diyen bir adamla sex düşünmek,ne yiyeceğini dert etmek bilmiyorum nasıl kafalar yaşıyorsunuz.Adamı oyalama derdindeyseniz basım agriyor değin,reglim değin ama koynuna girmeyin,böyle adamları içiniz nasıl alıyor???olmadı yemeğine şap atin ama bu vicdansız,bencil adamı odullendirmeyin.
Tabi ki reddediyorum. Ben boşayayım diye çabalıyor sanki. İstediği olacak.Arada çocuklar var diye tartışmak istemiyorum he deyip geçiyorum diyordunuz bu konuda da mı hayır diyemiyorsunuz?
Kesinlikle öyle diyecek. Canıma minnet. İnşallah bu tavrı anlaşmalı boşanma ile sonuçlanır.Siz gidince aklinizda onun cok fazla seks istedigi kalacak ve bu sizi tedirgin edecek, kotucul dusundum, sizi tedirgin etsin diye psikolojinize siziyor olabilir mi ya daaa yiyecegi nanelerin kilifi olabilir mi sozde yuksek libido? E sen bana vermedin istedigimi, ihtiyacimi gidermedin sen bana karilik yapmadin diyecek turden de biri gibi. Dedigim gibi kotucul dusundum ama gercekten sizi istiyor da olabilir, maas konusu cok korkunctu ya, o meseleyi cozmeden adamin yuzune bile bakamazdim ben tiksintiden
Kazık kadar adam, kendi karnını doyuracak kadar yemek yapmayı beceremiyor mu?Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.
Yoo tahmin ediyor boşanmak fikrim olduğunu. Bu fikrimi destekler gibi her hareketi.Açıkçası ben aynı yatakta bile yatmazdım eşinizle ki gelip bir de sex diye başımın etini yiyecek hoşt derim yani. Sizde gidene kadar idare ederim diyorsunuz da fazla idare ediyorsunuz eşinizin sizin ne düşündüğünüzden haberi bile yok sanırım. Neyden çekiniyorsunuz şiddetten falan mı yoksa bir zahmet bir duruş sergileyin. Yapmayacaksanız da kabullenin bu durumu.
Son 2 3 seneye kadar normaldi. Son zamanlarda yeni edindiği çevreden midir bilmiyorum tam bir oduna dönüştü. Soğuduğum adamla nasıl sevişeyim? Elini bile tutmuyorum artık.Bu adamların beyınlerının seylerınde olduğunu düşünüyorum kafataslarının içi boş beyınlerı oraya monte edilmiş tek dertleri akşama ne yicez ve ne zaman sevişecez nefret ettim hepsinden. Kadın ruhu duygusu isteği diye birşey yok onlar için. Yukarıda bir arkadasın yazdıgı gıbı göbek deliğinizi bile gostermeyın gitsin düz duvara tırmansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?