Ben bu adamdan iyice soğudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz taşınınca ne yapacakmış sex işini
Dimi ama bu depolanan birsey degil ki 3 5 aylik depolansin
Alip da güneste kurutulmaz buzlukta saklanmaz dalindan koparilmaz
Hep taze olmasi gereken birsey
adam karisinin onu şutlayacagini biliyor son derbilere odaklanmis diye dusundum

Siz gidince aklinizda onun cok fazla seks istedigi kalacak ve bu sizi tedirgin edecek, kotucul dusundum, sizi tedirgin etsin diye psikolojinize siziyor olabilir mi ya daaa yiyecegi nanelerin kilifi olabilir mi sozde yuksek libido? E sen bana vermedin istedigimi, ihtiyacimi gidermedin sen bana karilik yapmadin diyecek turden de biri gibi. Dedigim gibi kotucul dusundum ama gercekten sizi istiyor da olabilir, maas konusu cok korkunctu ya, o meseleyi cozmeden adamin yuzune bile bakamazdim ben tiksintiden

Açıkçası ben aynı yatakta bile yatmazdım eşinizle ki gelip bir de sex diye başımın etini yiyecek hoşt derim yani. Sizde gidene kadar idare ederim diyorsunuz da fazla idare ediyorsunuz eşinizin sizin ne düşündüğünüzden haberi bile yok sanırım. Neyden çekiniyorsunuz şiddetten falan mı yoksa bir zahmet bir duruş sergileyin. Yapmayacaksanız da kabullenin bu durumu.

Bu adamların beyınlerının seylerınde olduğunu düşünüyorum kafataslarının içi boş beyınlerı oraya monte edilmiş tek dertleri akşama ne yicez ve ne zaman sevişecez nefret ettim hepsinden. Kadın ruhu duygusu isteği diye birşey yok onlar için. Yukarıda bir arkadasın yazdıgı gıbı göbek deliğinizi bile gostermeyın gitsin düz duvara tırmansın

Taşındıktan sonra karar vereceğim buna. İki medeni insan gibi konuşmak imkansız. Mecburen ayrı şehirlerde olmayı dört gözle bekliyorum. Aynı evin içinde olarak ayrılık ihtimalinden bahsedersem bana bir şey yapamasa çocukları rencide eder.

Reddediyorum. Ama pes etmiyor. Şu 2 ayda yaşadıklarımı 20 yıldır yaşatmamıştı bu adam. İçinden başka biri çıktı resmen.

Arada çocuklar var diye tartışmak istemiyorum he deyip geçiyorum diyordunuz bu konuda da mı hayır diyemiyorsunuz?
Tabi ki reddediyorum. Ben boşayayım diye çabalıyor sanki. İstediği olacak.

Kesinlikle öyle diyecek. Canıma minnet. İnşallah bu tavrı anlaşmalı boşanma ile sonuçlanır.

Yoo tahmin ediyor boşanmak fikrim olduğunu. Bu fikrimi destekler gibi her hareketi.

Son 2 3 seneye kadar normaldi. Son zamanlarda yeni edindiği çevreden midir bilmiyorum tam bir oduna dönüştü. Soğuduğum adamla nasıl sevişeyim? Elini bile tutmuyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…