Ben bu adamdan iyice soğudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hâlâ daha bu kadın neden bana yaklaşmıyor, neler yapıyorum da benden uzaklaştı kendime çeki düzen vermem lazım diye düşüneceğine bir de tehdit ediyor saç baş yolduran cinsten ya. İleride iki tatlı sözüne kanmazsiniz artık. Mal bu.

Oha ayıya bak ya. Şişme bebek alsın kendine öküz. Eşek gibi verecek para 3 tane çocuk var şam babasına bak sen.

Saçmalama al eşyalarını, ona bi döşek yeter. 3 çocuğu sevabına mı doğurdun, k.çının kılları ağardığında gelecek aklına baba olduğu nasılsa. Kartlarını g.tüne sokabilir, nasılsa kendine çıkartırsın. Gurur yapılacak sıra değil, zaten çulsuz çaputsuz yollama peşinde seni aklını başına al şunun oyununa gelme. Gidince para yollamazsa patlat önlem nafakası davasını, eşşek gibi verecek.

Şerefsiz it oğlu it. Sinirle bir şey istemem deme. İğneni bile bırakma. Sanki kendi parasıyla mı aldı o eşyaları. Çocukları babanın evinden mi getirdin?
Evlilik içinde senin paran benim param diye bir şey olamaz zaten, kanunlar da bu şekilde düzenlenmiş. Ben çalıştım benim param deme lüksü yok herifin.

20 yıllık kocamı tanıyamaz oldum.

Oha ayıya bak ya. Şişme bebek alsın kendine öküz. Eşek gibi verecek para 3 tane çocuk var şam babasına bak sen.
Sanki karısı değil başka bir şeyim. Utancımdan yazamıyorum bile. Bir koca nasıl bu kadar çirkinleşebilir? İnanamıyorum.

Başta gurur yaptım ama sonra niye 3 çocuğumla sıkıntı çekeyim hazır eşya varken diye düşündüm. Sonuçta evlilik içinde kazandığımız her şeyi ortak. Ben de çalıştım, çalışamadığım dönemlerde çocuklara baktım.

Kusura bakmayın ama saçma sapan bir iş yapiyorsunuz. Hem merhamet etmek istemiyorsunuz hemde sorun çözülsün istemiyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Bosanin o vakit. Adamda rahat eder sizde. Burda insanlar derdine çare için yazıyorlar. Sizde de oda yok. Buraya yazacaginiza günlük tütün o vakit.

Sakin eşyaları bırakmayın. Şu an asgari ücretten sonra memur maaşı iyi geliyor ama perişan olursunuz, adam resmen sıfırdan çocuksuz keyif çatma derdinde.

Şerefsiz it oğlu it. Sinirle bir şey istemem deme. İğneni bile bırakma. Sanki kendi parasıyla mı aldı o eşyaları. Çocukları babanın evinden mi getirdin?
Ben de böyle düşündüm. Neden bırakıp gideyim? O rahat etsin ben niye çile çekeyim ki?

Yarım yarım okumak yerine yazdığım tüm mesajları okursanız sorduğunuz soruların cevabını bulursunuz.

Okumaya üşeniyorsanız yorum yapmaya da vakit harcamayın. Çünkü yaptığınız yorum havada kalıyor.

En iyisi biz bosanalim sen soğuyacak kadar

Çok pardon ama normalde seks olduğu için mi bunları veriyor ? Bu nasıl bi kendini bilmezlik ?

Adam tamamen ofsayt. Maaş konusunda da ne kadar bencil biri olduğunu anlamıştık ama baya çirkinleşmiş eşiniz.
Benim merak ettiğim şey boşanacak mısınız? Boşanacaksanız ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuz? Bu adar artık bu kadar rahat olmamalı. Size hakaret edercesine seks yoksa para da yok diyememeli.

Bu soruların cevabını taşınıp yeni yaşantıma alıştıktan sonra verebilirim.
Ama bir daha bir araya gelebileceğimizi sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…