- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
yazisirken bir konu buluyoruz bir sekilde. Hayattan hedeflerden filan..Her gun yazisiyorsunizda ne yazıyor ne söylüyor?
Gezip tozarken elini tutuyor mu? Sariliyor mu?
Kanka gibi mi geziyor Yoksa
hmm nasil belli edilir ki yani bulusmaya gidiyorum daha ne olsun .dSenden mi bekliyor acaba ilgini belli etmeni?
En sevmediğim..
hic bi sey belli etmiyor ben anlayamiyorum maalesef.. cok ilgili ve bende bunu yanlis anliyorum sanirimKanka olarak görüyordur samimi konuşmuyorsanız.
Ya da sizden hoşlanıyor ama yaş farkını sorun etmenizden korkuyor olabilir. Bunu en iyi sen anlarsın
Ay o senin nabzını yokluyo. Ne abisi ya felan gibi tepki verecek misin onu ölçüyor bence. Hahaha gelme bu oyunlara sende abi de morarsin3 aydır neredeyse her gün yazisiyoruz. Bulustuk gezdik tozduk bayagi iyi anlasiyoruz. Yani gören flört ediyorsunuz zanneder ama o bana yazisirken bak .... abine gibi imalar yapiyor. Abinim ben diyor yani. Anlayamiyorum bu insanlari
Tamam yas farki var ama cok degil ki ben 24, kendisi 31..
Sürekli imali da konusabiliyor ben temiz bir kalbe asik olucam artik diye.
Gecen de bana sen melek gibisin cok iyi bir kalbin var diyor.
Hani bilmiyorum ben mi yanlis anliyorum üzerime cok cekiyorum ama her gün yaziyor ve muhabbet ediyoruz az cok..
Cözemiyorum maalesef kendisini..
hahah öyle mi diyosuuun :) hic bi tepki vermedim abi olayina.. bide senin gibi bir cocugum olsun diyor olta mi sence bu?Ay o senin nabzını yokluyo. Ne abisi ya felan gibi tepki verecek misin onu ölçüyor bence. Hahaha gelme bu oyunlara sende abi de morarsin
Aranizdaki yas farkini sorun edip etmediğini gercekten abisi gibi görüp görmediğini anlamaya çalışmış. Yemezlerrrrr hahaha . Sana bu tarz oltalar attığında. Tamam nasıl istersen öyle diyeyim. Bana bak abisi felan dediğinde buyur abicim felan diye geyik yap. O renk vermeni bekliyo bence.hahah öyle mi diyosuuun :) hic bi tepki vermedim abi olayina.. bide senin gibi bir cocugum olsun diyor olta mi sence bu?
hmm bende de o rengi verecek hal yokAranizdaki yas farkini sorun edip etmediğini gercekten abisi gibi görüp görmediğini anlamaya çalışmış. Yemezlerrrrr hahaha . Sana bu tarz oltalar attığında. Tamam nasıl istersen öyle diyeyim. Bana bak abisi felan dediğinde buyur abicim felan diye geyik yap. O renk vermeni bekliyo bence.
Ee tamam iste sana ilgisi yok belli kiyazisirken bir konu buluyoruz bir sekilde. Hayattan hedeflerden filan..
kanka gibi geziyoruz .. tokalasiyoruz em fazla o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?