- 26 Ağustos 2014
- 207
- 144
- 53
- 31
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Ya bence de öyleResmi birsey yok ama opustuk nasil oluyor yahubence resmiyete dokmussunuz coktan. Saygilar efenim
Öyle mi diyorsunuz ya aramız soğumasın gibi bir amacım vardı aslında.. Kendimi zor tutuyorumhayır denemeyin o kaçma siz kovalama eğilimide gibi algı oluşur hatta mesajlarına geç cevap verin bazende vermeyin
Herkes öyle diyo valla ay çok zor biliyo musunuz ama tutcam kendimi tamamDeme deme. Bir hafta uzak kalınca napicak bakalım sonrasında ona gore davranirsin
Bu adamların bi şöyle bi böyle olmasından ciğerimiz soldu12 points gooooes tooooo konu başlığı
Yani yaşı büyük çok da darlamak istemiyorum kendisini hani hem birbirimizi yavaş yavaş tanımamız iyi bile olabilir. Amaaaa....Hani buluşmuyosan mesaj da atma ne biliyim günaydın da yazma sabah sabahOpusupte hemde ilk bulusmada arasinda resmi birsey olmayan bi siz varsiniz galiba. :)
Sıkıntılı. Tuhaf bulusalim dememesi.
Ay bilmiyorum baya efendi biri hiç öyle bir izlenim uyandırmadı bende aslındaSevişme listesinde boşluk çıkınca seslenir sana merak etme
Bu ilk buluşmamızdı yani ben hemen aşkım moduna girsin istemiyorum da görüşelim desin yani basit... Çocuk gibi hep mesaj mesaj. Yok evli ya da sevgilisi olmadığına eminim dediğim gibi hem arkadaşlarıyla karşılaştık el ele ve tanıştırdıSevgili değilsiniz ama öpüştünüz...
Ama adam çıkma teklif etmiyor
9 yaş büyük
Acaba çıktığı var mi yahut evli mi ?
Önce sevgili olun sonra öpüşün hem adı konmuş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?