- 26 Ağustos 2014
- 207
- 144
- 53
- 31
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Evet sanırım haklısınız biraz daha yavaşlıyorum ve bekliyorum...adamın niyetini anlamanız için en iyi yöntem bir süre uzak durmak bakalım sizinle görüşmek isteyecek mi özleyecek mi merak edecek mi? bekleyin yahu hemen mesaj falan atmayın zaten öpüşülmüş fazlasıyla hızlı gidilmiş artık biraz vitesi 1' e takın derim.
Ay biliyor bilmese neyse ona deli oldum zatenCumartesi gideceğinizi biliyor mu?
Bilmiyorsa belki haftasonuna plan yapmayı düşünüyordur.
Bu arada boşverin resmiyetten önce öpüşmüş, denemiş beğenmişsiniz işte daha ne
Ahahaha evet benim de ilişkilerim böyle başlıyor da başlatamadık da. Ama ben üç buluşmadan önce eve gitmiyorum prensip edindimKız siz sevgili olunca mı öpüşüyorsunuz ayol?
Benim bütün ilişkilerim öpüşmeyle fofenkle başladı
Yani başka türlü nasıl oluyor ki?
Adamı tanıdım, genelde kulübe ya da yemeğe gittik
Naptıyy nettiiyy
Hadi bana gel bir kahve
Fıttırı fıttırı gittim.
Fofenk yapmasıysam bile kesin öpüşmüşümdür yani.
Sevmediysem de ertesi gün görüşmem.
Senin yerinde olsam ona buluşalım demem. Haftaya gidiyorum derim. Zarf atalım. O buluşalım demezse de ona göre bir yol çizerim.
Beklemekten başka yapacak bir şey yok. Kuyruğu dik tutunAy biliyor bilmese neyse ona deli oldum zaten
30 küsür yaşında adam ya ve hiç öyle biri değil yani ay ilk buluşmada öpüştü olmaz bu kızla tipinde biri değil ama dengesiz....İlk bulusmadan opustuyseniz o is yas canim bazi adamlara ters teper o. Bekliyeceksin adim atma bence ve biraz agir ol şekerim
Tamam dediğinizi yapacağım bunca kadın haksız olamazAdamın işi varmış ve buluşmayı iptal etmek durumunda kalmış, işlerini ayarladığında zaten görüşelim diyecektir, hiç kasma taktik olayına girme.Adam zaten seninle ilgileniyor ama vay görüşmedi, vay aradı aramadı olayına girer veya soğuk davranırsan adamın kafasında ki ilgi çekici sen imajını yıkarsın ve uzaklaşır. Rahat ol yani.
Ahahhaha zor kızı mı oynuyorsun?Ahahaha evet benim de ilişkilerim böyle başlıyor da başlatamadık da. Ama ben üç buluşmadan önce eve gitmiyorum prensip edindim
Artık haftaya kaldı görüşceksek de bravo yani ona gerçektenBeklemekten başka yapacak bir şey yok. Kuyruğu dik tutun
Sonuçta erteleyen o, yeni tarih önermesi gereken de o olmalı mantıken. Biraz bekleyin bakalım ne olacak.
Zor kadından çok korkuyorum ben ya her gün neler duyuyoruz tanımam lazım biraz yani. Önerileriniz çok güzel çok teşekkür ederim.Ahahhaha zor kızı mı oynuyorsun?
Gerek yok kasma böyle saçma prensiplerle kendini.
İstediğini yaşa ya da yaşama.
Evine gidip sevişmediğim adam da çok oldu ilk birkaç seferde
Daha sonra biriyle evlendim mesela.
Senin mutlu ve özgür bir kadın gibi hissetmen önemli. Bakalım adamın da yaşı var, delikanlı gibi fıttırı fıttırı neden sürekli buluşmak istesin. Bekle bakalım bi.
Keyfi bilir!Artık haftaya kaldı görüşceksek de bravo yani ona gerçekten
Ay evet ya ben de tırsıyorum ne yalan söyleyeyim.Zor kadından çok korkuyorum ben ya her gün neler duyuyoruz tanımam lazım biraz yani. Önerileriniz çok güzel çok teşekkür ederim.
Ay dimi valla uzun ilişkisi yeni bitmiş biri olarak şu an kalp çarpıntılarıyla geçiyor günüm harika bişey. Tamam öyle yapıcam çok teşekkürlerYaa ben böyle ilişkileri daha çok seviyorum hiç konuşulmadan bir anda kendi yolunu bulan ilişkiler kalp ben.
Ama görüşme konusunu ona bırakın madem erteleyen o, konuyu yeniden açması gereken de o olur. Normal şekilde devam edin siz bence.
TertemizKeyfi bilir!
Siz tatilinizin keyfini çıkarın, boşverin takmayın kafaya.
Öpücüğünüzü de almışsınız oh mis
Alınıyosa talibimBen bu adamı nasıl kendime yapıcam
Üstünemi alacan adamı yoksa tapulu filan..
Yada başka açıklamasımı var bunun.
Ahahahahhhja siz de beni güldürdünüzSeni kendime yapıcamde
Güldürdün beni ya ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?