Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Evet sanırım haklısınız biraz daha yavaşlıyorum ve bekliyorum...

İlk bulusmadan opustuyseniz o is yas canim bazi adamlara ters teper o. Bekliyeceksin adim atma bence ve biraz agir ol şekerim

Ahahaha evet benim de ilişkilerim böyle başlıyor da başlatamadık da. Ama ben üç buluşmadan önce eve gitmiyorum prensip edindim

İlk bulusmadan opustuyseniz o is yas canim bazi adamlara ters teper o. Bekliyeceksin adim atma bence ve biraz agir ol şekerim
30 küsür yaşında adam ya ve hiç öyle biri değil yani ay ilk buluşmada öpüştü olmaz bu kızla tipinde biri değil ama dengesiz....

Tamam dediğinizi yapacağım bunca kadın haksız olamaz

Yaa ben böyle ilişkileri daha çok seviyorum hiç konuşulmadan bir anda kendi yolunu bulan ilişkiler kalp ben.
Ama görüşme konusunu ona bırakın madem erteleyen o, konuyu yeniden açması gereken de o olur. Normal şekilde devam edin siz bence.

Ahahaha evet benim de ilişkilerim böyle başlıyor da başlatamadık da. Ama ben üç buluşmadan önce eve gitmiyorum prensip edindim
Ahahhaha zor kızı mı oynuyorsun?
Gerek yok kasma böyle saçma prensiplerle kendini.
İstediğini yaşa ya da yaşama.

Evine gidip sevişmediğim adam da çok oldu ilk birkaç seferde
Daha sonra biriyle evlendim mesela.

Senin mutlu ve özgür bir kadın gibi hissetmen önemli. Bakalım adamın da yaşı var, delikanlı gibi fıttırı fıttırı neden sürekli buluşmak istesin. Bekle bakalım bi.

Zor kadından çok korkuyorum ben ya her gün neler duyuyoruz tanımam lazım biraz yani. Önerileriniz çok güzel çok teşekkür ederim.

Ay dimi valla uzun ilişkisi yeni bitmiş biri olarak şu an kalp çarpıntılarıyla geçiyor günüm harika bişey. Tamam öyle yapıcam çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…