Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Kurdugum cumleden bunu anlayan bi zeka var ve bir insan o beyinle yasiyor, forumlara falan girip yorumlara yorum yaziyor. Hayat ne tuhaf vapurlar falan
Kurdugun cumlenin gayet buna yorulabiliyor olmasini hic dusundun mu mesela? Enteresan olmuyor mu baya alt seviyedeyken ustten gormeye calismak?

Kurdugum cumleden bunu anlayan bi zeka var ve bir insan o beyinle yasiyor, forumlara falan girip yorumlara yorum yaziyor. Hayat ne tuhaf vapurlar falan
"Hayat ne garip vapurlar falan " yorumunu hala orjinal sanıp sağda solda kullaniyorlar filan .
Ama madem böyle şeylere ilgin var bir şey öğreteyim sana
Çirkini opmemisler namusluyum sanmış.
Takilmalik kız her ne demekse ondan değilsin konu sahibi .
İstediğin gibi olsun inşallah

Öff yoruma yorum yapmak marifet gibi kosmus gelmis laf yetistiriyor dis kapinin mandali. Ben konu sahibine yorum yapiyorum ordan biri yorumuma zipliyor bu da ona verdigim cevaba atliyor isi yok gibi. Suyunun suyunun suyu

Ayrica seni kimler opuyor anlamadim ilgimi de cekmiyor da bari yorumun yorumuna yorum yapmadan once laf attigin kisinin profilini inceleyip oyle zirvala da yazacaginin sacmalik degeri azalsin

30 yasina gelmis iliskide ciddiyet tutturamamis evlenemeyi becerememis kiz bana iliski dersi verecekmis. Bi de beni cirkin saniyo. Sokakta yanimdan gecsen bir degil iki kere doner bakarsin bos yapma devam et :d

Son düzenleme:
Ha simdi eski konuna baktim, eski sevgilin seni terk etmis, katildigin turda tur rehberinin pesinden kosmussun seninle ilgilenmemis nasil tavlarim adami diye konu acmissin. Kisi kendi gibi bilir. Demek tur rehberi seni begenmedi opusmeye dahi layik gormedi diye cirkinliginden yakiniyodun ben de bana soyledin sandim cirkin diye ya ozur dilerim. Demek sen "beni opmuyar ama namusumdan degil cirkinligimden" demek istedin, simdi idrak ettim

Estetik cerrahi bayagi gelisti ya bi el at istersen, bu kadar adam pesinde kosacagina biraz doktor pesinde kos belki gunun birinde senin de pesinden kosan olur ne bileyim uzuldum simdi Allah yardimcin olsun

Beni unuttun bende varım bende bilgiliyim bu konuda :)))))) :))))))

Hahahahajahhahaha .

Offf bi daha yazmış Hahahahajahhahaha hızını alamamis
Ya ben daha 24 bile olmadım ne 30 u ya
Her bilgiyi doğru mu veriyoruz tabiki değiştiriyoruz tanıyan olmasın diye
Çok mu yaşlı duruyorum asude bana 30 dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…