• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Genelde erkekler her dakika görmek ister sevdiğini fırsat kollar heleki ilk zamanlarda beş dakika görmek için çok uğraşır... İsim konmamışken öpüşmeniz de değişik ve hala sevgilim demiyor musunuz :) Bence emin adımlar atın ve hamleleri karşı taraftan bekleyin, yavaş ilerleyin niyetini tartın derim ben

Sen bu kişiden hoşlandığına emin misin? Öpüşme var, el tutma var, gezme var ama vatandaş sizin için hala "adam" dan öteye gidememiş...

Acaba bu adam neden görüşmek istemiyor acaba evli mi çevresini tanıyor musunuz
Benim aklıma da bi acayip sorular geldi

Arkadasım ben olsam senin yerinde kesinlikle ama kesinlikle buluşalım demezdim. Çünkü 1) kaçan kovalanır taktiği en etkili yöntemdir bunu karsındakinin uygulamasına izin verme. 2) hasta olduğu için buluşmaya gelemeyen o, bu durumda buluşma teklifi sırası onda. Son olarakda 3) senin gideceğini bilip buluşma teklifi etmiyorsa gideceğini biliyorsa eger bırak boşver hayır gelmez. NETTTT

Mantık evlılıgı mı dusunuyorsun?Ben de bu kadınların ılk gunden gelecek planlamasına hastayım..Hıc oyle bı kadın olamadım ya..
Son durumlar nasıl?

• Beğen
Reactions: KV_
Arkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.

İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük... Elimi tuttu öyle gezdik. Arkadaşlarıyla karşılaştık onlarla tanıştırdı hatta. Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki çarşamba buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Gayet samimi özür diledi ben de problem olmadığını söyledim. Yine günaydın mesajı attı ertesi gün yani bugün. Her şey norma ama görüşelim buluşalım diyen yok. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü 1 hafta yokum...
Ilk buluşmada öpüşmüşsünuz:oha: ya tanimadan bilmeden ne bu samimiyet bacim vallahi pes:işsiz:

Allah kahretsin

Konu sahibi seni anladım ben. Yerinde olsam ben de kadın dolu foruma yazardım.

Keşke işe yarar 1 2 yorum gelmiş olsa.

Ne keZban kazanıymış ülke ya.

Tamam iyi, güçlü, ulaşılmaZ, yıkılmaz, biricik olan siz olun baktığınız aynada

Ama burda bunları demeyin

Lal olasıca cümleler burda bari övgü yağdırmasın çıktığı ağza

Allah kahretsin

Konu sahibi seni anladım ben. Yerinde olsam ben de kadın dolu foruma yazardım.

Keşke işe yarar 1 2 yorum gelmiş olsa.

Ne keZban kazanıymış ülke ya.

Tamam iyi, güçlü, ulaşılmaZ, yıkılmaz, biricik olan siz olun baktığınız aynada

Ama burda bunları demeyin

Lal olasıca cümleler burda bari övgü yağdırmasın çıktığı ağza
Sizi ilk buluşmada nasıl öpüştün diye eleştirenler mi rahatsız etti çünkü ben de rahatsızım da....

Back
X