hayır bence fazla gitmemişsiniz çünkü eşiniz eğer ek iş yapmak için çabalamıyorsa belki dank eder bu dedikleriniz....ayrıca erkektir evi geçindirme asıl rolu üstlenmesi gereken siz haklı olarak bebek istemişsiniz ben çok normal buldum ayrıca birkaç tanıdığım evi zor geçindiriyorlar ama erkekler evi geçindirebilmek için sabah erkenden çıkıp gece geç saatlere kadar çalışıyor he nedir tembel olanda var ama geneli (çevremdekilerin) benim ilk görevim eşimin çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak diyorlar (ailelerde yardım ediyor çocuk rızkıyla gelir)
tatlı dillede anlatsam,kızsam bağırsam da değişen bişey yok maalesef...Bunlari söylemis olman onun üzerine gittigin anlamina gelmezki, sonucta iyi nedenlerin var ve haklisinda. Esin biraz fazla rahat davraniyor bu konularda. Madem borc yapmis esin ozaman o borcu adam gibi ödeyebilmek icin gerekirse essek gibi 24 saat calismalida, karisinin üzerinden borc kapatma derdi, peesss.. Tamam hayat müsterektirde bu nasil bir borctur ki 3 yildir bitmek bilmedi, evmi aldiniz, arabami aldiniz..? Neyin borcu bu?
Belkide sen aldigin maasin bir kismini kendin bir kenara koyup biriktirmelisin, esin borc icin istersede ozaman ek is bulmasini söyle.. Fakat bunlari yaparken sakin kavga eder gibi bagirarak felan yapma. Sakin sakin konusarak yap, sen ne kadar sakin konusarak halletmeye calisirsan sorunlari o okadar ezilecektir ve bir yerden sonrada kafasina dank edecektirAllah yar ve yardimcin olsun...
peki canım sorarım sana bu şekilde ne zaman bi bebeğimiz olacak..sürekli bi yerleden borç oluyor çünkü kazancımız şuan bile yetmiyor bize..bence çok gitmişsiniz üstüne ... ne demek ev geçindirmek erkeğin işi? o evlilik ikinizin evliliği ve birlikte borçların giderlerin altından kalkmalısınız tabii çocuk düşünmek sizin de hakkınız ama evi geçindirmekte sıkıntı yaşarken bir de çocuğun giderleri olacak ve siz de çalışmayacaksanız geçinmekte zorlanacaksınız bence eşiniz eve gelince alttan alıp çocuk istediğinizi bunun için gergin olduğunuzu falan söyleyin çünkü eminim ki çok üzülmüştür... hem tembel demişsiniz ama çalışmayan biri değil ki sadece siz ek iş yapmasını istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz...
bunu baştan konuşumanız gerekirdi bu şekilde ev geçinmez ek işi düşünürmüsün nedir ne değildir bi masaya yatırılmalıydı, flört döneminiz olmuştur heralde
teşekkür ederim canım..Canim bence cok ustune gitme tekrar, inan bana hersey kaderdir her yokusun bir iniside vardir, sabretmek kadar guzel bir sey yok, benimde yasim 32 , evlendigim gunden bu yana calisiyorum ve benimde cocugum yok, bunlar dunyanin sonu degil, Allah her zaman herseyin hayirlisini, dogru zamanda versin hepimize..
Bence madem esin ile cok zaman geciremiyorsun kendine seni gelistirecek,zamanini daha degerli gecirebilecegin bir seyler bulmalisin ki takilip durma bu dusuncelere, ve diger bir yandanda arkadaslarinda dedigi gibi bir parcada olsa kucuk kucuk birikim yapmaya calis, cocuk demek sana masraf olacak zaten ilerde , dunyada bir cok insan boyle sorumsuz eslerle mucadele veriyor inan bana, herkesin farkli hikayesi var, yine senin esin iyi kotu calisiyor bunu hic yapmayanda var, biraz daha sabirli olmaya calis , anlayisli olmaya calis, erkekler bizim kadar akilli dusunemiyor, olgun olamiyor, eminim oda anlayacak sende ki degisimleri ve bir orta yol bulacak kendince..
Hersey gonlunce olsun guzelim..
demek sende 3 yıllık evlisin bende.
benimde yorulmadığı halde akşam benle tek laf etmeyen eşim var.
biz hatayı baştan yapmışız gözü kapalı seçmişiz kendi tercihlerimiz şuan bizi boğan ip gibi hem boynumuza hem ayağımıza dolanıyor.
naparız ne ederiz inan benim aklım bana yetmiyor allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?