• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım yardım lütfennn !

onunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:
kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor

pek iyi düşünmedim ben okurken sen gene dikkatli ol da canım. hemen güvenme.

Bence hiç güvenme daha önce görmemişsin bile canım :( dikkat et derim.. üstelik ailesini onun anlatmasıyla biliyosun nasıl isitiyorsa öyle anlatır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kesinlikle dikkatli ol derim. Bu neya sapik ruhlu

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence hiç güvenme daha önce görmemişsin bile canım :( dikkat et derim.. üstelik ailesini onun anlatmasıyla biliyosun nasıl isitiyorsa öyle anlatır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya öylede faceinde falan da görüyorum ondan yani yazdım

Sakın inan ma internette şu muhabbeti yapan adam bana göre sapıktır sadece. Hani yanyana gelirsiniz bir çekim vardır aranızda karşı koyamaz anlarım ama sadece sanal ortamdan bunu dile getiren insan sapıktır. Mühendiste olsa ceo da olsa sapıktır. Sevgililer ve ya çiftler herşeyi konuşabilir ama. İki tarafında sınırları dahilinde. Eğer senin sınırlarının arasında varsa bu sorun olmamalıydı ki bence yok.

Hmm internetten konuşuyorsunuz sana iç camaşırını soruyor, sanal sex yapmaya çalışıyor ama çok ciddi öyle mi? :)) Nasıl inanabiliyosunuz peki bir anda aşk bu kadar mı gözlerinizi kör ediyor. Adam bildiğin sapık. Evet çiftler arasında cinsellik konuşulur ancak böyle abazaca üstünde ne var diye değil.

Kendisinin acaba kızkardeşine bu istekte bulunsa hoşuna gidermiydi , pek iyi niyetli değil ,tekmeyi bas gitsin
kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor

dikkatliyim zaten sağol canım

neden güvenme dedim yazayım canım:

1.gerçekten seven ve seni eşi gibi gören türk erkeği, eşinin mahremiyetine ve cinsellikle ilgili konulara girmemeye dikkat eder. Çünkü hiçbir deneyim yaşamamışsın ve en kötü hareket seni cinsellikten ömür boyu soğutup tiksindirebilir.

2.sen gencecik bir kızsın, okul okuyorsun.. karşındaki adamla reelde görüşmemişsin ve bir bağın yok şu anda.. öyle bir adamın sana saçın ne kadar uzun, iç çamaşırı zevkin ne diye sorması tek bir şeyi gösteriyor.. o bunları (bence) sonradan okuyup okuyup kendi zevkine senin masumluğunu, verdiğin cevapları alet ediyor.

3.internette tanıdıkların konusunda dikkatli olmalısın, fake olabilir, evli olabilir, sevgilisi olabilir. bazı büyümemiş erkek taslakları bu tarz heyecanlar içinde yer almaya çalışıyor nedense.

4.bence bu adam senin boş anını yakalayıp bir punduna getirmeye çalışıyor.

5.sana cidden saygısı olsa seni utandırmaya çalışmazdı.

6. "benim ihityaçlarım var ve bunları seninle yaşamak istiyorum" bu genelde taciz, tecavüz öncesi duyulan en büyük yalan. ihtiyaçları varsa karşılayacak birini bulsun ortada bir dolu yaşam tarzı çılgın olanlar var. sen dürüst aile kızısın belli ki senden uzak dursun.

7.kimsenin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin. sen bir bireysin.

8.sakın kendine saygını azaltacak iletişimlere girme, bu yaşlar çok kritik, ergenlikten yeni çıkıyorsun travmalara sebep olabilir.

Evet eminim ciplak gorse giydirir tabi ama once kendi isini bitirir oyle giydirir. :ssz:

Valla hic guvenme bence.
Sen yanlis bisey konusursun sonra onunla tehdit eder seni.
Kac yillik iliskimde erkek arkadasim bana boyle sorular sormadi.
Soramaz yani haddi degil.
Sende sakin bi hata yapip uyma ona.
Sil engelle gitsin.

Okurken cok kizdim sana konu sahibesi, sen gencecik universiteli bir kizsin, ne isin var inetrnette???:47::47:

Sen yasitlarinla gezmeli flort etmelisin, internet sapiklariyla su anda ustunde ne var muhabbeti yapmamalisin :47:

Muhendis olup olmamasi onemli degil, belki o da yalandir ne biliyorsun? Senin 24 yasindaki bir adamla ne ortak noktan olabilir, ne isin var???

Internetten tanistigi brine insanlar nasil guveniyor aklim almiyor acikcasi, hemen irtibati kesmelisin bence.

Cok kizdim sana okurken, niye boyle sacma sapan islere girdin?

Abazanin teki olduguna ben de katiliyorum bu arada.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama cok bariz adamın niyeti baska.. Daha görmeden hoslanan insan bu şekilde davranmaz hakkında yanlış düşünme diye adam daha görüşmeden askımlara iç çamaşırlara girmiş hiç bulaşma sonra cok üzülürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okurken cok kizdim sana konu sahibesi, sen gencecik universiteli bir kizsin, ne isin var inetrnette???:47::47:

Sen yasitlarinla gezmeli flort etmelisin, internet sapiklariyla su anda ustunde ne var muhabbeti yapmamalisin :47:

Muhendis olup olmamasi onemli degil, belki o da yalandir ne biliyorsun? Senin 24 yasindaki bir adamla ne ortak noktan olabilir, ne isin var???

Internetten tanistigi brine insanlar nasil guveniyor aklim almiyor acikcasi, hemen irtibati kesmelisin bence.

Cok kizdim sana okurken, niye boyle sacma sapan islere girdin?

Abazanin teki olduguna ben de katiliyorum bu arada.

haklısınız galba ya silicem :ssz:

Kusura bakma ama cok bariz adamın niyeti baska.. Daha görmeden hoslanan insan bu şekilde davranmaz hakkında yanlış düşünme diye adam daha görüşmeden askımlara iç çamaşırlara girmiş hiç bulaşma sonra cok üzülürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da garip geldi zaten

Back
X