Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyoronunla internette tanıstım bi sitede yanlış biliyorum ama önce mailleştik sonra faceimi istedi 1 ay kadar salladım vermedim sonra ekledik birbirimizi konusmaya başladık.Mühendis kendisi 24 yasında çalısıyo bn 19 ünideym. Biraz konustuktan sona tahmininden güzel oldugumu bana bayıldıgını falan yazmaya başladı.Daha önce kimseyle çıkmadım.Bunu biliyor ve bu yüzden beni daha da sevdiğini söyledi biz böyle haziran sonundan beri konusuyoruz bi gece ise kendimi anlatmamı söyledi saçlarım ne kadar uzun falan bi de kızmazsan birşey sorcam dedi iç çamasırında özenli olup olmadıgımı sordu seni ilgilendirmez dedim kapadım kavga ettik benim isteklerim var bunları senle yaasamk istiyorum dedi. kONUsmadım bi kaç gün asonra neyse konu kapandı devam ettik gece olunca üstünde ne var falan demeye başladı seni öpüyorum şu an falan filan yazdı istemememe ragmen devam etti yazmaya hep karşı çıktım beni görmeye geleceğini falan söylüğyorr ayrı şehirlerdeyiz gerçekten aşık olmus gibi daha ona hiç bi sevgi belirtisi göstermememe ragmen gayet ciddi kousuyorum ama o hep aşkım falan diyor ne yapmalıyım ailesi falan çok düzgün gördüğüm kadarıyla bu cinsel istek meselesini açtıgında nasıl kapatabilirim yoksa 2 sevgilinin bunları konusması normal mi ? yorumlayın kızlar :44:
pek iyi düşünmedim ben okurken sen gene dikkatli ol da canım. hemen güvenme.
Klasik abazanous.Internetten genel olarak boyle tipler cikiyor (duzgun cikan tipler cok nadir). Ya canim daha 19 yasindasin, lutfen universiteden kendi cevrenden birini bul.[/QUO
haklısın galiba
Bence hiç güvenme daha önce görmemişsin bile canımdikkat et derim.. üstelik ailesini onun anlatmasıyla biliyosun nasıl isitiyorsa öyle anlatır..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm kesinlikle dikkatli ol derim. Bu neya sapik ruhlu
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ya öylede faceinde falan da görüyorum ondan yani yazdım
kızlar ayrıca evlenmeden asla birlikte olmayacağını bu yüzden bu güne kadar hiç bi kızın elini bile tutmadığını söyledi karşımda çırılçıplak olsan üstünü ben giydiririm ama mesjda böyle konusmama izin ver diyor
dikkatliyim zaten sağol canım
Okurken cok kizdim sana konu sahibesi, sen gencecik universiteli bir kizsin, ne isin var inetrnette???
Sen yasitlarinla gezmeli flort etmelisin, internet sapiklariyla su anda ustunde ne var muhabbeti yapmamalisin
Muhendis olup olmamasi onemli degil, belki o da yalandir ne biliyorsun? Senin 24 yasindaki bir adamla ne ortak noktan olabilir, ne isin var???
Internetten tanistigi brine insanlar nasil guveniyor aklim almiyor acikcasi, hemen irtibati kesmelisin bence.
Cok kizdim sana okurken, niye boyle sacma sapan islere girdin?
Abazanin teki olduguna ben de katiliyorum bu arada.
Kusura bakma ama cok bariz adamın niyeti baska.. Daha görmeden hoslanan insan bu şekilde davranmaz hakkında yanlış düşünme diye adam daha görüşmeden askımlara iç çamaşırlara girmiş hiç bulaşma sonra cok üzülürsün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi