• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım :(

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
38
Sevgilimle aramda canımı sıkan bir konu oldu. Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz (ama kimse bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor). Rutin olarak iş çıkışları da 1 saat birlikte zaman geçiriyor ve sonra ayrılıyoruz. Ben Bayramdan sonra başka bir şehre taşınacağım ve bu yüzden mümkün oldukça onunla başbaşa geçireceğim zamana önem veriyorum. Konuya girmeden önce şunu da belirteyim ben oruç tuttuğum ve sevgilim tutmadığı için o başka arkadaşlarla öğle arası yemeğe gidiyor. Ben de ayrı takılıyorum.

Bugün iş çıkışı annemlere yardım etmeye gitmem gerekiyordu yani çıkışta onunla zaman geçiremeyecektim. Ben de öğle arasını beraber geçirelim dedim, o da tamam dedi. Öğle molası geldi diğer arkadaş geldi yemeğe gidelim dedi. Bir baktım benimkinden hiç itiraz gelmedi. Bakış attım yine ses yok. Bunlar ayaklandı diğer ikisi çıktı sonra bana dönüp 'Hadi gel beraber gidelim'. Tabi ister istemez neden gidemeyeceğini söylemedi diye çıkıştım. Oruçlu olsam da bir başkasının yanımda yemek yemesinden rahatsız olmam ama diğer arkadaşlar benim yanımda yemekten rahatsız oluyorlar nasıl geleyim diye tersledim. Onlarla gelmemi istedi ama benimle yalniz kalmaktansa onlarla takilmaya daha hevesli gibiydi. Kızdığımı anladı ama yine de beni takmadı onlarla gitti. Tüm gün konuşmadım, ayrı ayrı çıktık. Ben dayanamayıp üst üste yazdım. Onun gözündeki değerim bu kadar falan diye (özet geçiyorum). Verdiği cevap 'çok abartma istersen' oldu.

Sizce bana öncesinde söz verip sonra beni hiç umursamadan başkasıyla gitmesi normal mi? Ben mi abartıyorum? Gerçekten haksız mıyım?

canım bi kere senin öğle arası benimle kal demen garip olmuş. çünkü adamcagız oruc tutmuyo aç aç neden seninle otursun. yiyip erken gelirmisin yanıma desen daha makul olurdu.
neyse onu yapmışsın bikere o ayrı. o adam da sana söz vermiş tamam demiş. sonra da bi arkadaşını eker gibi seni ekmiş. yanlış yapmış. sen de gel diye de kibarlık yapmış ama yemezler

Bence de abartmissiniz,
Degerle falan ne ilgisi var, ben de olsam arkadasim yemege gidelim dediginde, o anda toparlayamazdim belki, evet demis bulunduysam yok gelmeyeceğim diyemezdim. Bunun ustune butun gun trip yersem de amaaan seninle mi ugrasacagim derdim...

@Asuu Basar kimsenin haberi olmadığı için yaklaşmaktan çekinip daha da uzak davranmaya çalışıyor olabilir.. ama tabi bu verdigi sözden vazgecmesi gerektiği anlamına gelmez.. açıkça soylemesi gerekir.

eskısı gıbı gorusememeye sımdıden kendınızı alıstırsanız ıyı olur bence
baska sehıre tasınıcam dıye her dakıkamı esımle gecırmek ıcın didiklesem esım bıle benden usanır sanırım :)

yanlıs anlasılma alınganlık olmus e bıraz da abartmıssınız tabı

canım bi kere senin öğle arası benimle kal demen garip olmuş. çünkü adamcagız oruc tutmuyo aç aç neden seninle otursun. yiyip erken gelirmisin yanıma desen daha makul olurdu.
neyse onu yapmışsın bikere o ayrı. o adam da sana söz vermiş tamam demiş. sonra da bi arkadaşını eker gibi seni ekmiş. yanlış yapmış. sen de gel diye de kibarlık yapmış ama yemezler
Biz beraberken zaten o yiyip iciyor ondan yana sikintisi yok. Yemekten sonra beni cay ictikleri yere cagirabilirmis. Ben onunla yalniz vakit gecirmek isterken o bahaneler bulup durdu :(

Banada abartmisiniz gibi geldi. Bir gun gorusmediniz diye iluskiniz bundan kotu etkilenmez ozlemekte guzeldir hem. Soz verip sonra arkadasiyla yemege gitmesi kotu olmus ams uzatmaya degmez. Belki sizinleyken rahat yemek yiyemeyecekti oruc oldugunuz icin. Kimse iliskinizi bilmedigi icinde evet demis bulunabilir.

Hergun gorusmek zorundamisiniz.

Acikmis adam ne yapsin annenlere yardima gitmekten taviz vermemek icin oglen yemegini iptal etmissin yazik.
Normal sartlarda elbette hergun gorusmek zorunda degiliz ama is yerindeyken konusamiyoruz, aksamlari konusamiyoruz. Yani anlayacaginiz bizim sadece bize ait 1 saatimiz var ve 10 gun sonra o da olmayacak :(

Biz beraberken zaten o yiyip iciyor ondan yana sikintisi yok. Yemekten sonra beni cay ictikleri yere cagirabilirmis. Ben onunla yalniz vakit gecirmek isterken o bahaneler bulup durdu :KK43:
o zaman hiç oluru yok canım. bariz arkadaşlarını sana tercih etmiş. yada arkadaşlarının seninle sevgili oldugunu öğrenmesini istememiş ki bu da saçma ama neyse

Ama arkadaşlara ne diyecekti

Hep aynı kişilerle yemeğe gidiyorsa bugün gelmemek için ne diyecek seninle gittiğini de söyleyemeyecek

Erkek için o konuda kıvırmak zor

Ay sizin konunuzu hatırlıyorum, nasıl sevgili oldunuz anlatsanıza :KK37:

Kız whatsapp grubu mode on :D

Ama arkadaşlara ne diyecekti

Hep aynı kişilerle yemeğe gidiyorsa bugün gelmemek için ne diyecek seninle gittiğini de söyleyemeyecek

Erkek için o konuda kıvırmak zor
Bugun ben gelmiyorum demek cok mu zor. Kimseye bir aciklama yapmak zorunda degilki.

Bugun ben gelmiyorum demek cok mu zor. Kimseye bir aciklama yapmak zorunda degilki.

Zor evet

Nereye gideceksin ne giyeceksin diye sorAcakkar

Dönüşte de ku mı düşürdün muhabbeti yapacaklar

Bugün de akşam tel ile konuşun

Ayrıca da kimse bilmiyorsa bir saat öğle arasında nerede olacaktınız ki yakalanırdınız

Her gün görüşmek zorunlu değil lakin size olur deyip sonra bunu unutmak da çirkin

Zor evet

Nereye gideceksin ne giyeceksin diye sorAcakkar

Dönüşte de ku mı düşürdün muhabbeti yapacaklar

Bugün de akşam tel ile konuşun

Ayrıca da kimse bilmiyorsa bir saat öğle arasında nerede olacaktınız ki yakalanırdınız

Her gün görüşmek zorunlu değil lakin size olur deyip sonra bunu unutmak da çirkin
Daha once de ogle arasinda gittigimiz oluyordu. Yakalanma gibi bir derdimiz yok aslinda. her ne kadar kimse bilmiyor desem de bircok kisi durumun farkinda. Aralarda beraber cikip bir sure sonra birlikte dondugumuz oluyor. Aksam telde konusacak bir ortamim yok. sadece gun icinde basbasa gecirecegimiz 1 saatimiz var

="Asuu Basar, post: 51781382, member: 701863"]Biz daha yeni yeni bir seyler yasamaya basladik. Araya mesafe girmesi zaten problem bir de onun bu davranislari beni istemiyor mu diye dusunduruyor
istemiyor değil de kaybetme korkusu yokmuş gibi görünüyor

Back
X