• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım :(

Kırılmakta haklısınız. Madem gün içinde sadece 1 saat başbaşa geçireceğiniz zaman var ve size söz vermiş, kalması gerekirdi. Ama erkek işte, ne var ki bunda diye düşünmüş de ola biler.

Kırılmakta haklısınız. Madem gün içinde sadece 1 saat başbaşa geçireceğiniz zaman var ve size söz vermiş, kalması gerekirdi. Ama erkek işte, ne var ki bunda diye düşünmüş de ola biler.
Oncesinde konusup ogle icin sozlestik. Digerlerine ne soyleyecegini hazirlayabilirdi ama bir baktim ki nereye gitsek muhabbeti yapiyor

İş çıkışı onunla programını uyduramadın diye öğle arası onunuydurnasını beklemişsin . Sen niyetlisin adam aç
Yani çok keyıfli bi ara olmayacaktı zaten

Birde şunu anlamak istemiyor kadınlar; erkek sıkıntı hissedince kaçar durmaz

'Kızdığımı anladı ama yine de gitti' demişsin , sence neden anladığı halde gitti ? Orda uyanmalıydın ve mesajları döşeyip atmamalıydın sadece boğarsın onu ..

İş çıkışı onunla programını uyduramadın diye öğle arası onunuydurnasını beklemişsin . Sen niyetlisin adam aç
Yani çok keyıfli bi ara olmayacaktı zaten

Birde şunu anlamak istemiyor kadınlar; erkek sıkıntı hissedince kaçar durmaz

'Kızdığımı anladı ama yine de gitti' demişsin , sence neden anladığı halde gitti ? Orda uyanmalıydın ve mesajları döşeyip atmamalıydın sadece boğarsın onu ..
Benimle olduğu zamanlarda yiyip içiyor. Ondan yana sıkıntısı yok. Bir öğle arasını istemem çok fazla mı fedakarlık oluyor?

Peki bana söz verip sonra başkasıyla gıden adama ne yapmalıydım? Onun yaptığı gibi hiç bir şey olmamış gibi mi davranmalıydım?

Bence o sizin düşündüğünüz kadar size değer vermiyor. Siz taşınınca da hiç aramaz sormaz. Siz çok umutlara kapılmışsınız. Siz oruç tutuyorsunuz o tutmuyor. Farklı dünya görüşleriniz varmış gibi geldi bana.

Bence o sizin düşündüğünüz kadar size değer vermiyor. Siz taşınınca da hiç aramaz sormaz. Siz çok umutlara kapılmışsınız. Siz oruç tutuyorsunuz o tutmuyor. Farklı dünya görüşleriniz varmış gibi geldi bana.
Bana dün hissettirdiği de tam buydu. Değer vermiyor, ilk fırsatta bana sırtını dönebileceğini düşündüm

Benimle olduğu zamanlarda yiyip içiyor. Ondan yana sıkıntısı yok. Bir öğle arasını istemem çok fazla mı fedakarlık oluyor?

Tamam da gelmiş adam siz sadece başbaşa olma konusunda sorun yaşamışsınız. O da spontane gelişmiş birden arkadaşlar dahil olmuş . Siz sonra bir sürü mesaj laf . Siz taşınınca pek aramaz da ben söyleyeyim

Tamam da gelmiş adam siz sadece başbaşa olma konusunda sorun yaşamışsınız. O da spontane gelişmiş birden arkadaşlar dahil olmuş . Siz sonra bir sürü mesaj laf . Siz taşınınca pek aramaz da ben söyleyeyim
Bu davranışlarına bakarak ben de arayacağını sanmıyorum

Sen 5 dk daha fazla görüşelim diye beklersin, karşılığında abartma alırsın bence bazı erkekler gibi o bir odun!

Sevgilimle aramda canımı sıkan bir konu oldu. Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz (ama kimse bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor). Rutin olarak iş çıkışları da 1 saat birlikte zaman geçiriyor ve sonra ayrılıyoruz. Ben Bayramdan sonra başka bir şehre taşınacağım ve bu yüzden mümkün oldukça onunla başbaşa geçireceğim zamana önem veriyorum. Konuya girmeden önce şunu da belirteyim ben oruç tuttuğum ve sevgilim tutmadığı için o başka arkadaşlarla öğle arası yemeğe gidiyor. Ben de ayrı takılıyorum.

Bugün iş çıkışı annemlere yardım etmeye gitmem gerekiyordu yani çıkışta onunla zaman geçiremeyecektim. Ben de öğle arasını beraber geçirelim dedim, o da tamam dedi. Öğle molası geldi diğer arkadaş geldi yemeğe gidelim dedi. Bir baktım benimkinden hiç itiraz gelmedi. Bakış attım yine ses yok. Bunlar ayaklandı diğer ikisi çıktı sonra bana dönüp 'Hadi gel beraber gidelim'. Tabi ister istemez neden gidemeyeceğini söylemedi diye çıkıştım. Oruçlu olsam da bir başkasının yanımda yemek yemesinden rahatsız olmam ama diğer arkadaşlar benim yanımda yemekten rahatsız oluyorlar nasıl geleyim diye tersledim. Onlarla gelmemi istedi ama benimle yalniz kalmaktansa onlarla takilmaya daha hevesli gibiydi. Kızdığımı anladı ama yine de beni takmadı onlarla gitti. Tüm gün konuşmadım, ayrı ayrı çıktık. Ben dayanamayıp üst üste yazdım. Onun gözündeki değerim bu kadar falan diye (özet geçiyorum). Verdiği cevap 'çok abartma istersen' oldu.

Sizce bana öncesinde söz verip sonra beni hiç umursamadan başkasıyla gitmesi normal mi? Ben mi abartıyorum? Gerçekten haksız mıyım?
Abartmışsınız.

İyi de ilişkinizi saklıyorsunuz ve hep gittiği öğle yemeğine bu sefer gitmeyip sizinle otursa anlaşılır diye düşünmüş olabilir.

Abartmamışsınız tepkiniz gayet yerinde.
Niye unutuyor ki..
İnsan ehemmiyet verdiği şeyi unutmaz diye bir söz vardır bilir misiniz ?

Back
X