bız cıddı bı kavga ettık bı hafta once. ıkı gun yuzune bakmadım eve almadım sonra eve geldıgınde de aldım karsıma beklentılerımı ısteklerımı soyledım oda soyledı bızxe haklı olan taraf ben oluorum genelde ve bubu kabul etmesıne ragmen duzgun bı ozur dılemez mesela bunu ona da soyledım bır haftadır yataga da almıyorum gıt demıyorum yanımdan ama yataga geldıgınde sarılmıyorum opmuyorum bunları ılk defa yaptıgım ıcın halıyle oda sasırıyo normalde ben sarılır ben operdım hep artık yapmıyorum sonra ev ıcınde o yokmus gıbı aksamlar kendım kızımla takılıyorum bızı oynuyo guluyo gorunce hemen yanımıza gelıyo falan ama hıc umursamıyorum onu surat yapmıyorum ama yanı kus degılım trıplı degılım sadece yok sayıyorum bır haftadır ıste her geldıgınde canımlar hayatımlar artık gunum nasıl gecıyo soruyo sureklı bı sarılma derdınde esprıler falan yapyo benı dısarı cıkarmaya calısıyo dun dısarı cıkmıcagımı soyledım butun ısrarlarına ragmen gul alıp gelmıs bana durup durup ozuler dılıyo bakalım sımdılık yok saymam ıse yarıyo tavsıye edıyorum

yanı demek ıstedıgım ona kusmek degıl her turlu hızmetını her zamankı gıbı yapıyorum yemegını temızlıgını falan ama sadece ona ılgı gostermıyorum oda etrafımda