- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Bu acelelik senelerdir beklediğim için. Bu arada okulumu bitirdim yani liseyi, üniversiteyi 1 sene düşünmüyorumCanım daha 21 yaşındaymışsın ne bu acele? Mesleğini eline al kendi ayakların üzerinde dur ondan sonra istediğini yaparsın.
Halada ablam çıkar çıkar 2 3 hafta gelmez ama bana neden boyle olduklarını bilmiyorumAblaniza bu kadar rahatlarken size karismalarinin sebebi ne 16 yasinda erkek arkadasiyla tatile gonderecek kadar rahat aile size neden bu kadar mudahale ediyor bir sebebi olmali onlarin acisindan
Bunun sebebini sorun bence ona karsi neden boylelerHalada ablam çıkar çıkar 2 3 hafta gelmez ama bana neden boyle olduklarını bilmiyorum
Üniversite 1 sene düşünmüyorum. Belki ekonomik özgürlüğüm yok ama ben 5 senedir bu hayalim için para biriktiriyorum bu azim başarı bile yetmez mi gitmem için izin vermeleri için?Aileniz haklı.Size değil çevreye güvenmiyorlar ve bu yaş etkilenmeye cok açık bir yaş.Önce okulunuzu bitirin.Meslek edinin.Ekonomik özgürlüğünüz oldugunda ve ayaklariniz yere bastıginda emin olun hayallerinize karışmayacaklardir.
Sorduğum da sen bizim ilk göz ağrımızsın senı bırakamayız sen safsın gibi bahaneler kullanıyorlar BAHANEBunun sebebini sorun bence ona karsi neden boyleler
Ben herkese güvenmiyorum hatta ailede en güvensiz en içe kapanık insan ben olabilirim. Yani benim oyle güvendiğim yok herkese sadece kendilerince bahane arıyorlarBencede erken bir yaş. Aileniz belirtmiş zaten herkese güveniyormușsunuz. Aileniz bu konuda güvenemiyor demek ki size. Ablanızın da çok hatası olmuş ama demek ki aileye göre hata değil size göre hata. Ona daha fazla güvendikleri için. Ama 16 yaşında sevgilisiyle tatile yollayıp size de bu kadar çok karışmaları ayrı bi olay. Değişik
Peki ailenize sordunuz mu ablanıza karşı rahat size karşı neden bu kadar temkinliler. Sadece herkese güvendiğiniz için mi yani bir tek bu mu?Ben herkese güvenmiyorum hatta ailede en güvensiz en içe kapanık insan ben olabilirim. Yani benim oyle güvendiğim yok herkese sadece kendilerince bahane arıyorlar
Bana verilmeyen izin ablama verilmese gerçekten korkuyor derdim zorlamazdım. Bende çok istiyorum çekip gitmek ama annemi ağlamaktan üzmekten korkuyorum bu şekilde çekip gidersem gönlüm rahat olmazBenim de hayallerimden birisi ülkemizi ve dünyayı gezmek. Ama izin problemim var. Aileme karşı bir hatam olmadı, bir yanlışımı görmediler buna rağmen izin vermiyorlar.
Fakat şöyle bir durum var bana verilmeyen izin ağabeyime de verilmiyor. Bu yüzden sınırları zorlamıyorum. Ama sizin yerinizde olsam zorlarım. Dinlemeden çeker giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?