- 2 Haziran 2015
- 144
- 61
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Gordumde ora bura degil galiba :) nerden gircem orayaFotoğraf attım.baktınız mı
Konu fena dağınık zaten
Foruma girin. Yukarda sağ tarafta yemi konu aç var ona tıklayın.
Ama yok iste bakiyorum sag ust koseye amabenim nickim yaziyo onun altindada bi buyutec var baskada bisey yok
Fotoğraf attım.baktınız mı
Gordumde ora bura degil galiba :) nerden gircem oraya
Otomatik yazım kurallarından kaynaklı, özel isim olarak algılıyor daha öncesinde kullanılmışsa bilhassa. Evet Türkçede böyle bir şey yok hitap olarak kullanıldığında.Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Telefondan yazınca yeni gelen update sonrası otomatik ayrılıyor hızlı yazıp göndere basınca otomatik düzeltmeyi engelleyemiyorsunYa bişi sorabilir miyim..canım ile adam neden ayrılıyor ben ilk defa burda gördüm cahilliğime verin
Telefon isim sanıp düzeltiyor??? Nasil ayriliyor anlamadim bir ornek verir misiniz?
Sence neden bir insanın dedikodusu yapılır...Niye dedikodunu yapiyolar
Zaten öyle yapacam varya son 1 haftam kaldı ...Kavga etmeden mesafe koymalisiniz bence. İstemiyorsanız onlara gitmeyerek bile tepkinizi gosterirsiniz.
Suan yanımda ama ailesinn tarafınıda bırakmıyorMadem eşiniz sizin yanınızda çokta tınn deyin,üren ürsün
Kaynanamda az degil her yerde yapıyor..konu annemlere kadar gitmiş..Dedikoduyu getirenleri daha da çok kınadım...
Lafı sözü getirenleri hiç dinlemeyin , yanlarında rahat ça yapabiliyorsa o da sütte çıkma ak kaşık değildir.
Allaha havale edin eşiniz tepki göstermiş bence yeterli...
Telefonum öyle kesmiş canımHakkımda kesme isaretiyle ayrilmaz ki
Telefonum öyle kesmiş canım..Ya bişi sorabilir miyim..canım ile adam neden ayrılıyor ben ilk defa burda gördüm cahilliğime verin
Demesem tanıdık manıdık cıkar..Bu aile nereli hayat'cım?
Telefonum kesmiş canım ben degil..Can diye biri varsa Can'ım. Ada diye biri vasa Ada'm diye yazilir herhalde
Ben öyle kesmedim denasım:))) telim öyle ayırmış..Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?