Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Konu fena dağınık zaten
Foruma girin. Yukarda sağ tarafta yemi konu aç var ona tıklayın.

Ama yok iste bakiyorum sag ust koseye amabenim nickim yaziyo onun altindada bi buyutec var baskada bisey yok

Fotoğraf attım.baktınız mı

Gordumde ora bura degil galiba :) nerden gircem oraya

Özel mesajlarınıza bakar mısınız, az forum adabı öğreteyim size.

Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Otomatik yazım kurallarından kaynaklı, özel isim olarak algılıyor daha öncesinde kullanılmışsa bilhassa. Evet Türkçede böyle bir şey yok hitap olarak kullanıldığında.

Konu sahibesi derdini yazmış, mevzu akıllı telefonların kelimeleri alttan üstten kesmesine gelmiş.
Konuyu dağıtmayın lütfen.

dedikoduyu taşıyanlarla da mesafe koy bence dedikodu yaparken dinleyip sonra sana gelip anlatmaları yerine susturabilirler

Yani üşenmeden tüm saygaları okudum, konu sahibinin konusuna hakim oldum, ayrıca (') apustrof ile ayrılacak, ayrılmayacak kelimeleri de öğrendim, kimin akıllı telefonu var kimin yok biliyorum, yeni konu açmayı ve birbirine laf yetiştiremenin inceliklerini de öğrendikten sonra
Nickimnick konu sahibine nacizane bir tavsiye Türkiye'ye geldiğinizde uygun bir ortam bulursanız, sizin arkanızdan konuşanlar ve bu konuları size ulaştıranları yanyana getirip, "benim için ...... mi?" demiştin diye sorun, inkar mı etti, size laf taşıyana dönüp "e sen ...... dedi demedin mi?" deyin ortaya bombayı koyun ve sessizce uzaklaşın, kendi kendilerini kırsınlar. En etkili çözüm.

Bence oncelikle o enisteden başlayın ise.Herkes haddini ve yerini bilsin.Siz o ailenin gelinisiniz,kızı degil. Hoş kızı da olsanız dedikodunuzu yapamaz,seviyesiz konusamaz. Erkekler dedikodu yapmaz derler birde.Sonra sırası ile herkes ile yuzlesin. Eşiniz ve şahitleriniz de yanınızda olsun bence.Lütfen seviyenizi bozmadan,onları cildirtacak sakinlikte,onların konuşmasına izin vermeden hesap sorun.Ve en son kapağınızi yapıp ortamı terk edin.Kendilerini yesinler.Vallahi iyi gelin olmuyor bunlara eli maşalı olmak gerek.Kolay gelsin simdiden

Vay anasını beee....
Siz kaçıncı çariçe oluyorsunuz, cümle alem size hasetleniyor.

Kaynanamda az degil her yerde yapıyor..konu annemlere kadar gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…