Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Bu gece uyumadın galiba ne had bilirdim ya canım bi git yazdiklarimda öyle bir durum yok konu sahibini tanıyorum yazmak istedim bu kadar

Bu gece uyumadın galiba ne had bilirdim ya canım bi git yazdiklarimda öyle bir durum yok konu sahibini tanıyorum yazmak istedim bu kadar
Pardon, sana mı kaldı tarzında yazmışsınız yanlış anladım. Konuyu bilmeden; sana mı kaldı yazım kurallarını öğretmek demek falan oldu mu peki?

Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..

İnsanlar telefondan yazdıklarında sanırım otomatik düzeltme kurbanı oluyorlar. Ya da öyle bişey. Bilerek yaptıklarını düşünmüyorum.

Bide taggen yapmissin kizcagizi.Simdi ölse unutmaz o kelimenin yazilisini kanimca.
Duyar gbiyim burdan arkdasin sesini " bi bitmediniz haaaaa"
Yok est. bize mi kaldı yazım kurallarını öğretmeye çalışmak ki ben bilmediğim halde neyi öğretmeye çalışacaksam gene sen bilgilisin bak seni topa tutarlar.gel gidelim burdan sonra yok bilmem kaç sayfa aynı muhabbeti konuşmuşsunuz deniyor sanki sayfa başına okumak için para veriyorlarmış gibi tutun bana tenhada öğret sen bana

Ne? Parami didin?
Bende para yok fakirim ben.
Ver elini cano, gidelim bu diyardan

Pardon konunuzu dagitmak gibi olucak belki ama bisey sorucam. Yeni konu nasil aciloyo her seferinde buluyorum ama sonra nerden girdigimi unutuyorum yardimci olabilirmisiniz acba?

Ne kadar gereksiz bir şekilde dağıtılmış konu! Haydi bakalım ben de devrik cümle kurdum; bir on sayfa da bunu konuşun. Nasılsa konu sahibi kimsenin umrunda değil!

Ama yok iste bakiyorum sag ust koseye amabenim nickim yaziyo onun altindada bi buyutec var baskada bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…