- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bu gece uyumadın galiba ne had bilirdim ya canım bi git yazdiklarimda öyle bir durum yok konu sahibini tanıyorum yazmak istedim bu kadarNeden beni alıntılayıp yazmıyorsunuz?
Ben birşey demedim ki ilk sayfaya bakarsanız cahilliğime verin böyle birşey var mı diye sordum. Arkadaşlarımızdan birkaçıda hayır akıllı telefonlarda böyle dedi. Sonra kendi aralarında konuşmaya devam ettiğinden konu uzadı.
Bu sizi niye böyle rahatsız etti anlamadım ama üslubunuz yanlış. Ben kimseye had bildirmeye çalışmıcak kadar hadbilirim merak etmeyin.
Pardon, sana mı kaldı tarzında yazmışsınız yanlış anladım. Konuyu bilmeden; sana mı kaldı yazım kurallarını öğretmek demek falan oldu mu peki?Bu gece uyumadın galiba ne had bilirdim ya canım bi git yazdiklarimda öyle bir durum yok konu sahibini tanıyorum yazmak istedim bu kadar
Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Ben bilmiyordum profiline girdim ,bende öğrendim
Hakkımda kesme isaretiyle ayrilmaz ki
Oda biseymi. Bunu maruz gorebiliriz hataya musait bisey belki ama adam kelimesine ne demeli?
Hrkeste goruyorum Ada"m yaziyorlar.
Galiba turkce sozluk update yapildida benim haberim yok
Yok est.Bide taggen yapmissin kizcagizi.Simdi ölse unutmaz o kelimenin yazilisini kanimca.
Duyar gbiyim burdan arkdasin sesini " bi bitmediniz haaaaa"
Yok est.bize mi kaldı yazım kurallarını öğretmeye çalışmak ki ben bilmediğim halde neyi öğretmeye çalışacaksam gene sen bilgilisin bak seni topa tutarlar.gel gidelim burdan sonra yok bilmem kaç sayfa aynı muhabbeti konuşmuşsunuz deniyor sanki sayfa başına okumak için para veriyorlarmış gibi tutun bana tenhada öğret sen bana
Ne? Parami didin?
Bende para yok fakirim ben.
Ver elini cano, gidelim bu diyardan
Konu fena dağınık zatenPardon konunuzu dagitmak gibi olucak belki ama bisey sorucam. Yeni konu nasil aciloyo her seferinde buluyorum ama sonra nerden girdigimi unutuyorum yardimci olabilirmisiniz acba?
Pardon konunuzu dagitmak gibi olucak belki ama bisey sorucam. Yeni konu nasil aciloyo her seferinde buluyorum ama sonra nerden girdigimi unutuyorum yardimci olabilirmisiniz acba?
Fotoğraf attım.baktınız mıAma yok iste bakiyorum sag ust koseye amabenim nickim yaziyo onun altindada bi buyutec var baskada bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?