Ben sizin yerinizde olsaydim basima gelen bu olaylarin hepsinin nedenini bilmek isterdim ve bence bu sizin en dogal hakkiniz. Annenizle konusmak onu gormek dahi istemiyorsaniz teyzelerinize gidin sorun bence. Cok ilginc geldi bana.
Zor Bir Ailede Büyümek ve Var Olan Annenin Yokluğu isimli kitapları okumanızı tavsiye ederim. Geçmiş gitmiş diyemeyeceğiniz şeyler bunlar, yaranızı kapatabilmek için psikolojik destek almanız gerekiyor bence.
valla ben muge anli fanıyım o yuzden kimseye güvenmemİlk çocuk olmasam annem 17 yaşında evlenmemiş olsa ben de yaptırırdım.
Sizi anlıyorum, bazen psikoloğa gidelim lafı da "sen sorunlusun" algısı oluşturmak için kullanılıyor. Maddi durumunuz elveriyorsa psikoloğa gidin bence, ama işinin ehli olsun. Gerekirse psikiyatra o yönlendirsin sizi, ama sanmıyorum yönlendireceğini. Unutmayın bunu yaşayan, kendince geçmişe set çektiğini düşünen ama aslında sadece bastırmış olan birçok insan var, sizse bunun farkındasınız ve böylece bununla mücadele edebilirsiniz.Bir de napıyor biliyor musun? Bir ara pskiyatra gitmem söz konusuydu. Daha doğrsuşu ben şuradan kuş uçtu desem psikoloğa gidelim diyordu. Uğraşacak işi kalmayınca benimle uğraşıyordu. Benim bir ara gerçekten çok sorunlarım da vardı gitmiş doktra benden önce konuşmuş şöyle yapıyor böyle yapyor diye. Doktor da doktor olsa onun dili yok mu o kendi konuşamıyor mu siz çıkın da o konuşsun dememiş..
Bende öyle düşündüm sanki istenmeyen bir ilişki sonucu konu sahibi doğmuş gibi geldi bana da özür diliyorum konu sahibi ama bende böyle bir algı uyandı bence bir DNA testi yaptırben olsam annem ve babamla ayri ayri dna testi yaptirirdim.
Bende öyle düşündüm sanki istenmeyen bir ilişki sonucu konu sahibi doğmuş gibi geldi bana da özür diliyorum konu sahibi ama bende böyle bir algı uyandı bence bir DNA testi yaptır
Annelik kutsaldır anneler kutsaldır vb zırvalıklarının ne kadar geçersiz olduğuna örnek bir olay. Doğurma yetisi olan her canlı anne oluyor işte. Yüzüne bile bakmayın
İnsanları değiştiremezsiniz. Bence kabul edin rahatlayın ve tekrar düşünmenin verdiği stresi yaşamayın. O da öyle sevgisiz-sorunlu bir insan demek ki. Dizinize kibrit basan, siz daha minicik yavruyken kafanıza yumruk atan kadınla ne konuşabilirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?