• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu doktorları hiç ANLAMIYORUM!!!!!

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
314
108
303
Herkese iyi geceler diliyorum.Geçenlerde devlet hastanesine yüzümdeki tüylenme problemiyle gittim.Hormonlarıma bakıldı normal dediler sonra ultrasonda yumurtalıklara bakıldı temiz çıktı falan.Ben bunun rahatlığıyla iğneli epilasyona başladım.Sonra bugüne randevu almıştım tam emin olmak istiyordum her şeyin normal olduğuna dair.Bugün özel bir hastanede muayene oldum.Doktorum bu sefer ultrasona girmeden önce idrarımın gelmesi gerektiğini söyledi(ilk gittiğim doktor böyle bir şey istememişti) sonra polikstk oversın dedi.Benim tabi kafam acayip karıştı ya hangisine inanayım biri her şey normal epilasyona başlayabilirsin diyor diğeri 1 yıl hap kullanman gerek diyor.Vallaaaa bıkmış durumdayım:/:/

Ben evlendiğim ilk ay gittim hormon değerlerine bakıldı normaldi ama tüylenme vardı neyse doktor dogum kontrol hapı verdi tabi azalma yok bununla beraber lazer tedaviyle geçer ancak Dedi.Neyse bir süre sonra başka doktora gittim pko başlangıcı var dedi.Yine dogum kontrol hapı verdi ama istemedim çünkü kilo artışı oldu.Ben de lazer tedavisi olmaya başladım faydasını gördüm.bir etkisi olmaz bence devam et.İlaçlar çok etki etmiyor.

Ben evlendiğim ilk ay gittim hormon değerlerine bakıldı normaldi ama tüylenme vardı neyse doktor dogum kontrol hapı verdi tabi azalma yok bununla beraber lazer tedaviyle geçer ancak Dedi.Neyse bir süre sonra başka doktora gittim pko başlangıcı var dedi.Yine dogum kontrol hapı verdi ama istemedim çünkü kilo artışı oldu.Ben de lazer tedavisi olmaya başladım faydasını gördüm.bir etkisi olmaz bence devam et.İlaçlar çok etki etmiyor.
Peki regl düzeniniz nasıldı benimki gayet düzenli sancı falan da olmaz

İdrara sıkışık olmadan usg yapmaları ilginç

İlk defa böyle bir bilinçsizlik duyuyorum

Kist tedavisi gördüm bir zamanlar. sıkışık olmak lazım

Son gittiğin Dr u dinle
Valla 3.doktora da gideceğim ya bu nasıl bir anlayıştır sanki deneme tahtasıyız bugün çok beddua ettim arkalarından.Bu arada geçmiş olsun umarım şu an normaldir her şey

Peki regl düzeniniz nasıldı benimki gayet düzenli sancı falan da olmaz
Düzensizdi benim adetim genetik tabiki aynı şekilde anemin de düzensizdi.8 9 ayrı kadın doğum doktoruna gittim sadece 1 tanesi idrara sıkışık olması lazım Dedi digerleri hiç öyle birşey yapmadı.Hatta çok çok uzmanına gittim idrara sıkışık falan değilken pko olan yumurtalığın biraz yukarda oldugunu farketti ondan başka kimse anlayamadı.

Düzensizdi benim adetim genetik tabiki aynı şekilde anemin de düzensizdi.8 9 ayrı kadın doğum doktoruna gittim sadece 1 tanesi idrara sıkışık olması lazım Dedi digerleri hiç öyle birşey yapmadı.Hatta çok çok uzmanına gittim idrara sıkışık falan değilken pko olan yumurtalığın biraz yukarda oldugunu farketti ondan başka kimse anlayamadı.
Anlıyorum ya ben de başka bir doktora daha görüneyim ancak o zaman rahatlarım

regliniz düzenliyse pkos olma ihtimaliniz düşük.

yumurtalıkta kist oluşumu pkos demek değildir direkt bana da aynı şeyi demişlerdi ama daha sonra birkaç profa sorunca esas diiikkat ettiklerinin regl düzeni olduğunu söyledi.

pkosluların regl düzeni baya bozuktur uzun süre regl olmazlar ara kanama olduğunu regl zannederler ve reglleri genelde sancısızdır yumurtlama olmadığı için

Valla 3.doktora da gideceğim ya bu nasıl bir anlayıştır sanki deneme tahtasıyız bugün çok beddua ettim arkalarından.Bu arada geçmiş olsun umarım şu an normaldir her şey

yanlış tanı konmuş olabilir çünkü hastalık yoktur hasta vardır herkesde farklı olabilir durumlar.

peki bu bir insana beddua etmek için sebep midir? kınadım sizi.

Bizim ülkemizde güvenirliğini yitirmiş kurumlardan biridir sağlık sektörü.
Şunu da unutmamak gerekir; o doktorlar da insan, tahlil sonuçlarını inceleyenler de insan ve bir günde onlarca kişiyle ilgileniyorlar.
Ayrıca devlet hastanelerinin kullandığı cihazlar nuh nebiden kalma.
Ben 3 ayrı hastanede çalışan hekime danışmadan, sağlığımla alakalı bir tedaviye başlamıyorum mesela.
Siz de alanında uzman başka bir doktora görünün derim.

Sağol kist geçti ama et beni var şimdi de
Korkudan gitmiyorum Dr a
Netten bulunduğun şehrin en iyi jinekologunu arat.yorumlar faln oluyo.az çok bilgi sahibi olursun hem

regliniz düzenliyse pkos olma ihtimaliniz düşük.

yumurtalıkta kist oluşumu pkos demek değildir direkt bana da aynı şeyi demişlerdi ama daha sonra birkaç profa sorunca esas diiikkat ettiklerinin regl düzeni olduğunu söyledi.

pkosluların regl düzeni baya bozuktur uzun süre regl olmazlar ara kanama olduğunu regl zannederler ve reglleri genelde sancısızdır yumurtlama olmadığı için
Çoook teşekkür ederim valla yüreğimi ferahlattınız.Ben kendimi bildim bileli düzenlidir ve ancak stresli olduğum zamanlarda 2-3 gün fark eder.Ben de bayağı okudum pcos ta regl düzensizliği çok önemliymiş ama az da olsa pcos olup regli düzenli olan kişiler de olabiliyormuş:/:/

Şunu da unutmamak gerekir; o doktorlar da insan, tahlil sonuçlarını inceleyenler de insan ve bir günde onlarca kişiyle ilgileniyorlar.
Ben 3 ayrı hastanede çalışan hekime danışmadan, sağlığımla alakalı bir tedaviye başlamıyorum mesela.

Babamı bi hastalığından dolayı Check up A sok

Et beni umarım ciddi bir şey değildir

Nette iç karartıcı şeyler yazıyo ama bikaç yıldır benle yaşıyor şimdilik sıkıntı yok :/

Babamı hastalığından dolayı Check up A soktuk özelin bulamadığını devlet hastanesi buldu ve tedavi etti

Özelde de yalandan sıksık çağıran fazladan tetkik yapan Dr lara da çattım

Biraz vicdan ve tecrübe işi.

yanlış tanı konmuş olabilir çünkü hastalık yoktur hasta vardır herkesde farklı olabilir durumlar.

peki bu bir insana beddua etmek için sebep midir? kınadım sizi.
Tabiki olabilir lakin ben bu yüzden psikolojik sağlımda ciddi yıpranmalar görüyorum.Tam emin olmak istiyorum epilasyona başlamadan önce ve bu süreç insanı gerçekten yıpratıyor..

Back
X