• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu doktorları hiç ANLAMIYORUM!!!!!

Konuyla biraz alakasız ama bir şey sormak istiyorum.Benim de tüylenme şikayetim var ve adetlerim düzenli.Kilom da normal.Ama yine de ben de bi kadın doğumcuya gidicem.
Yumurtalıklara ultrasonla nerden bakılıyor?Vajina içinden falan mı?
Bir de devlet hastanesine gidicem ben, ultrasonla gittiğim doktor mu bakıcak yoksa radyolog mu?
Kizlar aydınlatın beni çok cahilim.
Vajinal ultrasonla bakılıyor.Tüylenme varsa Pko başlangıcı olabilir bende yaş ilerledikçe ve kilo aldıkça etkisini daha çok gösterdi.Yani 16 17 yaşlarında hormon Degerlerim normaldi evlenince bozuldu ve tüylenme kilo alma başladı.Radyologluk bir durum degil bu

Vajinal ultrasonla bakılıyor.Tüylenme varsa Pko başlangıcı olabilir bende yaş ilerledikçe ve kilo aldıkça etkisini daha çok gösterdi.Yani 16 17 yaşlarında hormon Degerlerim normaldi evlenince bozuldu ve tüylenme kilo alma başladı.Radyologluk bir durum degil bu
ben evli değilim yani bakireyim.vajinadan bakması sorun olmaz mı

Bi hastalığın her belirtisi herkeste olmaz.
Ben de pko hastasıydım ama adetimin düzensiz olması dışında hiçbi belirtim yoktu.Başka bi doktora daha gidin.

Konuyla biraz alakasız ama bir şey sormak istiyorum.Benim de tüylenme şikayetim var ve adetlerim düzenli.Kilom da normal.Ama yine de ben de bi kadın doğumcuya gidicem.
Yumurtalıklara ultrasonla nerden bakılıyor?Vajina içinden falan mı?
Bir de devlet hastanesine gidicem ben, ultrasonla gittiğim doktor mu bakıcak yoksa radyolog mu?
Kizlar aydınlatın beni çok cahilim.
Benimde şikayetlerim aynı bende doktora gittim bakalım ne olcak

regliniz düzenliyse pkos olma ihtimaliniz düşük.

yumurtalıkta kist oluşumu pkos demek değildir direkt bana da aynı şeyi demişlerdi ama daha sonra birkaç profa sorunca esas diiikkat ettiklerinin regl düzeni olduğunu söyledi.

pkosluların regl düzeni baya bozuktur uzun süre regl olmazlar ara kanama olduğunu regl zannederler ve reglleri genelde sancısızdır yumurtlama olmadığı için
Canim pkoluyum reglim de acayip sancili..

Bakck mı tahlilde bilmiyorum tahlilde ne diye geçiyor insülin direnci sizinde mi tüylenme şikayetiniz var
demek ki bakmadı.baksa onun testi ayrı.benim asıl sorunum ensemde, koltukaltımda koyulaşma olması.bunlar pko dan olabiliyormuş.bunun yanında hafif seyirli akne problemim de var.tüylenme konusunda biraz tereddütlüyüm.ne dereceye kadar tüylenmenin anormal olduğu kabul ediliyor bilmiyorum.
mesela beni çok rahatsız eden meme ucu çevresinde 2-3 tane siyah kıl çıktı.Bir de sakal bölgesinde kahverengi,uzun, sert olmayan tüyler var.
senin durumun nasıl canım?

demek ki bakmadı.baksa onun testi ayrı.benim asıl sorunum ensemde, koltukaltımda koyulaşma olması.bunlar pko dan olabiliyormuş.bunun yanında hafif seyirli akne problemim de var.tüylenme konusunda biraz tereddütlüyüm.ne dereceye kadar tüylenmenin anormal olduğu kabul ediliyor bilmiyorum.
mesela beni çok rahatsız eden meme ucu çevresinde 2-3 tane siyah kıl çıktı.Bir de sakal bölgesinde kahverengi,uzun, sert olmayan tüyler var.
senin durumun nasıl canım?
O zaman bakmadı insülin direncinden de mi oluyor tüylenme onun testi nasıl oluyor ki benim dudaküstümde vardı iğneli epilasyon yaptırdım çenemde çıktı bu normal değil bir kaç doktora gittim normal didelr hep ama beni rahatsız ediyor şmdi endokronoloji doktoruna gittim tahlilleri bekliyorum benim rengi koyu olduğu için rahatsız ediyor

Back
X