• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu doktorları hiç ANLAMIYORUM!!!!!

O zaman bakmadı insülin direncinden de mi oluyor tüylenme onun testi nasıl oluyor ki benim dudaküstümde vardı iğneli epilasyon yaptırdım çenemde çıktı bu normal değil bir kaç doktora gittim normal didelr hep ama beni rahatsız ediyor şmdi endokronoloji doktoruna gittim tahlilleri bekliyorum benim rengi koyu olduğu için rahatsız ediyor
o test için 12 saat açlıkta gitmek gerekir.bi basit olanı var bi de karmaşık olanı.serum falan veriliyo vs. açıkçası ben de tam bilmiyorum.perşembe benim randevum.
tüylenme birçok şeyden olabilir.insülin direnci de bunlardan birisi
 
Hormonal bir problem varsa tedaviyle kalıcı oluyor dye duydum ama bilmiyorum yinede
Tedavi olsa.çm da bu Pko benden ömür boyu gitmeyecek haliyle adet olmayınca hamileyken veya doğumdan sonra yine tüylenmem olacak.Kalıcı diye birşey yok.Çıktı mı tüy bir tur daha gidersin senede 1 kez yüz için gidiyorum lazere 30 lira oda.
 
Tedavi olsa.çm da bu Pko benden ömür boyu gitmeyecek haliyle adet olmayınca hamileyken veya doğumdan sonra yine tüylenmem olacak.Kalıcı diye birşey yok.Çıktı mı tüy bir tur daha gidersin senede 1 kez yüz için gidiyorum lazere 30 lira oda.
Blmyrm burdada o şekilde yazmışlar tedavi ve epilasyonla kesin çözüm diye
 
Valla kilo aldırdı kilo aldıkça da kıllanma arttı.Hamile kalamadım.Şimdi kilo verdim lazer yaptım bitti gitti
Anladım sizin adınıza sevindim ben iğneli epilasyonla bile sonuç alamadım o yzdn doktora gittim tekrar sonuçları bekliyorum yine bu ilacı verrse kullanıcam
 
Back
X