bir böbreği yok diye çocugunuzu aldıracak mıydınız nesini kabullenemediniz? allah böyle kör ediyor insanları ki çocugunuz doğsun diye.çok acımasız buldum siziYeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
Ne aldirmasi kim aldirmaktan bahsetti...gebelik takiplerinde böyle bi şey söylenmedi hatta genişleme var denildi şok oldum çok üzgünüm diyorum..bir böbreği yok diye çocugunuzu aldıracak mıydınız nesini kabullenemediniz? allah böyle kör ediyor insanları ki çocugunuz doğsun diye.çok acımasız buldum sizi
Allah daha büyük dert vermesin. tek böbreklede gayet güzel yaşayabiliniyor. doktorlar ne diyor pekiYeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
anlatımınızdan bu çıkıyor.bir böbreği varmış diye şükretmeyi denerseniz daha iyi hissedersiniz.Allah başka dert vermesinNe aldirmasi kim aldirmaktan bahsetti...gebelik takiplerinde böyle bi şey söylenmedi hatta genişleme var denildi şok oldum çok üzgünüm diyorum..
öyle demeyin diğer böbreği sağlam ve foksiyon görüyorsa şükredin bence..çaresiz bir dediniz de olabilirdi..durumu yeni öğrenmenin şokunu yaşıyorsunuz anlıyorum mevzu evlatsa insan mantıklı düşünemiyor..Yeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
Korkmayın, bebişinizi sevip sarıp güzel olan şeylere odaklanın. Tek böbrekle sorunsuz yaşam sürdüren bir sürü insan var. Bişey olmaz inşallah.Yeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
başlık bile garipöyle demeyin diğer böbreği sağlam ve foksiyon görüyorsa şükredin bence..çaresiz bir dediniz de olabilirdi..durumu yeni öğrenmenin şokunu yaşıyorsunuz anlıyorum mevzu evlatsa insan mantıklı düşünemiyor..
Canım tabi olmasa daha iyi ama daha kötüsünü düşünerek teselli olmalısın, çok şükür sağlıklı. Bebeği olmayan , olup da kaybeden insanlar var, senin elinde olan bişey yok herşey Allah'tan.Yeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?