• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu dünyaya acı çekmeye mi geldim..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Yeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...

HERŞEY Allahtan gelir ,ALLAH yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
Peki doktor ne diyor ,şuan lohusalığın verdiği sıkıntıda var

Yeni doğum yaptim hamileliğim boyunca bebekte böbrek genişlemesi var dediler doğumdan sonra geçer..doğumdan sonra kontrol amaçli ultrason bakildi ve bebeğimin sol böbreği yokmuş meğer olmayan böbrekte genişleme var dediler şu an dünyam başima yikildi nefes alamiyorum kabullenemiyorum bununla nasil başa çikacamm...
bir böbreği yok diye çocugunuzu aldıracak mıydınız nesini kabullenemediniz? allah böyle kör ediyor insanları ki çocugunuz doğsun diye.çok acımasız buldum sizi

bir böbreği yok diye çocugunuzu aldıracak mıydınız nesini kabullenemediniz? allah böyle kör ediyor insanları ki çocugunuz doğsun diye.çok acımasız buldum sizi
Ne aldirmasi kim aldirmaktan bahsetti...gebelik takiplerinde böyle bi şey söylenmedi hatta genişleme var denildi şok oldum çok üzgünüm diyorum..

Allah daha büyük dert vermesin. tek böbreklede gayet güzel yaşayabiliniyor. doktorlar ne diyor peki

Ne aldirmasi kim aldirmaktan bahsetti...gebelik takiplerinde böyle bi şey söylenmedi hatta genişleme var denildi şok oldum çok üzgünüm diyorum..
anlatımınızdan bu çıkıyor.bir böbreği varmış diye şükretmeyi denerseniz daha iyi hissedersiniz.Allah başka dert vermesin

Bazen bu soruyu bende soruyorum kendime.ama imtihan dünyası herkesin sıkıntıları var allah yardimcin olsun

bi bilgim yok ama, insanlar tek böbreklede yaşıyabiliyo. ciddi bi sorunmuymuş. doktorlar ne diyo

öyle demeyin diğer böbreği sağlam ve foksiyon görüyorsa şükredin bence..çaresiz bir dediniz de olabilirdi..durumu yeni öğrenmenin şokunu yaşıyorsunuz anlıyorum mevzu evlatsa insan mantıklı düşünemiyor..

Korkmayın, bebişinizi sevip sarıp güzel olan şeylere odaklanın. Tek böbrekle sorunsuz yaşam sürdüren bir sürü insan var. Bişey olmaz inşallah.

öyle demeyin diğer böbreği sağlam ve foksiyon görüyorsa şükredin bence..çaresiz bir dediniz de olabilirdi..durumu yeni öğrenmenin şokunu yaşıyorsunuz anlıyorum mevzu evlatsa insan mantıklı düşünemiyor..
başlık bile garip

Canım tabi olmasa daha iyi ama daha kötüsünü düşünerek teselli olmalısın, çok şükür sağlıklı. Bebeği olmayan , olup da kaybeden insanlar var, senin elinde olan bişey yok herşey Allah'tan.
Bu saatten sonra yapacağın tek şey iyi bir çocuk Nefroloji doktoru bulup takibinde kalman. Tek böbrek olduğu için daha dikkatli olacaksın sadece, yoksa bebeğine bir zararı Yok

Back
X