- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdiBana yollayin organikler.nimettir Asıl takildiginiz size sormamasi mi acaba
Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
sizi ev hanımı gibi gormuyorsa ondandir belki cok yemek yapan börek açan sarma saran tiplerden degilsinizdir ki bu cok normal ama eski kadınların hayali boyle bi gelindir ya :) benimkiler de bana yeni yeni soruyorlar zaten bozulacak bi durum degil boşvermelisinBana sormaması
Olması gerekeni yapıyor, apartmanda büyümekle müstakil evde büyümek ne alaka, ihtiyacı olan birine verirsin hiç olmazsaArkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Versin işte ne güzel sizi düşünüyor kadın veriyor hem organik hem bütçenize katkı sağlıyor keşke bizede veren olsa yok demem :) inanın hiç vermemiş olsa bu seferde bir çöp görmedik dersiniz fazla geliyorsa evinize gelen misafirlere de ikram edersiniz yada çevrenizde öğrenci var ise onlarada verirsiniz.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
sanırım ne lazım bundan ne kadar vereyim evde ne eksik kızım tarzı sorular beklemiştir konu sahibi.Ne alaka ben bu evin kadını degilmiyim ogluna erzak verirken sizden mi izin alacaktı?
Evet beni anlayan çıkmış şükürler olsun. Bebek alışverişi yapmıştım. Bir poşetlik eşyayı arabaya sığdıramadım. Annemler sonra getirecekler. Hemen kullanılacakları ayırıp yanıma aldım. Çünkü arabada yer kalmadı arka koltuk da dahil. Ben de senede ortalama 3-4 kere ya gidiyorum ya gitmiyorum. Ancak demek ki memlekette yaşasak başımı alamayacaktım diye düşünüyorumgirlinred evet size katılıyorum
Size sormadan zırt pırt vermesi mantıksız bence de
Bana da kayınvalidem verir, tamam sormaz ama biz senede 1 kere gidiyoruz
O zaman vermesi de normal , sorgulamam bile memnun oluyorum verdiği köy ürünlerine...
Sizin anlatmak istediğinizi anladım
Evin kadını meselesi ama çok takılıcak bişey değil emin olun
Sonuçta gelip yemeğinize ütünüze karışmıyor
Oğlu pişirmiyor hatırlatırım.Ne alaka ben bu evin kadını degilmiyim ogluna erzak verirken sizden mi izin alacaktı?
Konunuzu yeni açmışsınızEvet beni anlayan çıkmış şükürler olsun. Bebek alışverişi yapmıştım. Bir poşetlik eşyayı arabaya sığdıramadım. Annemler sonra getirecekler. Hemen kullanılacakları ayırıp yanıma aldım. Çünkü arabada yer kalmadı arka koltuk da dahil. Ben de senede ortalama 3-4 kere ya gidiyorum ya gitmiyorum. Ancak demek ki memlekette yaşasak başımı alamayacaktım diye düşünüyorum
Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdi
hadi yaa sölede oğlu pişirsin o zaman lafa gelince evin kadını . Allah nankörlerle karsılastırmasın evlatlarımızıOğlu pişirmiyor hatırlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?