Ben bu evin kadını değil miyim?

Size kayinvalideniz sormamıs ama anladığım kadarıyla eşiniz annesinin kışlık hazirliklarindan tatmak istiyor.Zaten eşiniz sormuş ;Ana ne vereceksin ? diye.Esinizin ,bahçelerinden annesinin elinin değerek hazırlanmış yiyeceklerden yanında goturmesinde nasıl bir sorun olabilir ki?Ha siz sevmiyorsunuzdur bunları yemezsiniz.

girlinred evet size katılıyorum
Size sormadan zırt pırt vermesi mantıksız bence de
Bana da kayınvalidem verir, tamam sormaz ama biz senede 1 kere gidiyoruz
O zaman vermesi de normal , sorgulamam bile memnun oluyorum verdiği köy ürünlerine...
Sizin anlatmak istediğinizi anladım
Evin kadını meselesi ama çok takılıcak bişey değil emin olun
Sonuçta gelip yemeğinize ütünüze karışmıyor

Fazlasıyla abartmışsınız. Ayrıca o araba aynı zamanda eşinize ait, haliyle eşinizin de ailesinin bahçesindeki organik ürünlerden yemek hakkı. Bence durum gayet normal. Hatta güzel bir durum ben olsam mutlu olurdum.

Olması gerekeni yapıyor, apartmanda büyümekle müstakil evde büyümek ne alaka, ihtiyacı olan birine verirsin hiç olmazsa

Versin işte ne güzel sizi düşünüyor kadın veriyor hem organik hem bütçenize katkı sağlıyor keşke bizede veren olsa yok demem :) inanın hiç vermemiş olsa bu seferde bir çöp görmedik dersiniz fazla geliyorsa evinize gelen misafirlere de ikram edersiniz yada çevrenizde öğrenci var ise onlarada verirsiniz.

Sasirdim konuya. Iyilik yaramiyor artik
Insanlara. Ben turkiyeye grldigimde neler
Gôtûrûyorum. Kurutmalik biber, patlocan, tarhana. El yapimi gibisi varmi.
Sagolsun birsûrû hazirlarlar esimin halalari
Miss gibi

Evet beni anlayan çıkmış şükürler olsun. Bebek alışverişi yapmıştım. Bir poşetlik eşyayı arabaya sığdıramadım. Annemler sonra getirecekler. Hemen kullanılacakları ayırıp yanıma aldım. Çünkü arabada yer kalmadı arka koltuk da dahil. Ben de senede ortalama 3-4 kere ya gidiyorum ya gitmiyorum. Ancak demek ki memlekette yaşasak başımı alamayacaktım diye düşünüyorum

Konunuzu yeni açmışsınız
İlla anlayanlar olacaktır
Yok yok az gidiyorsunuz diye vermişlerdir
Valla takıcak bişey yok
1 gram yok

Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdi

Kadın dolabınıza karışmamış, kileri şöyle düzelt böyle yap şunları koy dememiş.

Düz mantıkla size kendi yetiştirdikleri ürünlerden vermişler.

Yiyin, tadın diye.

Evinizin hanımı tabiki sizsiniz, ama hiç bir annenin "dur şunlara erzak vereyim de kilerleri dolsun, dolaplarında yer kalmasın, ta dolaplarının içlerine kadar benim ürünlerim olsun yi ha ha" diye düşüneceğini sanmam :)

Ayrıca kendinizi annenizle kıyaslamamanızı öneririm. O evde anneniz mutfağı idare ederdi belkide eşiniz de mutfakla ilgilenmeyi seviyor.

Böyle düşünürsek hayat biraz daha kolay olur.

Kadın o 2.5 kişiye organik yiyecek veriyor farkında mısınız? Çoğu kişinin aradığı. Sağlıklı olan besinleri. Siz size sormadan verdiği için mi böyle soyluyorsunuz? Eğer öyleyse kadın sizin iyiliğiniz için yapıyor sorsa ne sormasa ne ? Açık açık anne bana yaranamazsin vermeyin deyin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…