Diyorum zaten. 6 yılı geçti evleneli. Her gidişte bir tantanaTam istedigim kaynana modeli.Dogal urunler veriyor daha ne.Yazik kadin o kadar emek veriyor ama bilmiyor ki istenilmiyor.Madem istemiyorsun ben kullanmiyorum cope gidiyor bi daha verme anne dersin.
Oğlu pişirmiyormus onları derdi o vermesi degilKadın o 2.5 kişiye organik yiyecek veriyor farkında mısınız? Çoğu kişinin aradığı. Sağlıklı olan besinleri. Siz size sormadan verdiği için mi böyle soyluyorsunuz? Eğer öyleyse kadın sizin iyiliğiniz için yapıyor sorsa ne sormasa ne ? Açık açık anne bana yaranamazsin vermeyin deyin o zaman.
Villa zaten de ne alaka... kendi evi demek istedim apartman değilVillada büyüseydi eşin o zaman da müstakil ev diyecekmiydin acaba,
aynen dediginiz gibi vermesede bu sefer kaynana cimri bir gram vermiyor olacakti yani bir oglum var inan korkar oldum cunku adi kv ya bazi gelinlere göğe cimsa yaranilmaz verirken neyi soracak anlamadim ha cok mi veriyor dagit ese dosta ama mutlu ol dert aramak cok kolau geliyorVermeseydi bu sefer okadar şey yetiştiriyorlar birşey vermiyorlar diyecektiniz.......
Tüm yorumları okudum da saygısız bir kelime görmedim. Derdinizi yazdınız yorum yapıyoruz ama size uymadik diye mi nezaketsiz olduk ?Saygısızlık edecekseniz yazmayın. Her şeyin bir yakışanı var, bana katılmasanız da nezaket göstermek zorundasınız
Aldığınız eşyaları mutlaka arabaya koyun,birseyleri çıkarırsiniz ...benim arkadaşlarım kahvaltıya gittigimde kayısılarından,incirlerinden ve ya zeytinleri den ikram ederken öyle gurur duyuyorlar ki bizim bahçeden derken...hoşuma gitmeyen bir tat bile olsa ovuyorum çünkü çocuklarından bahseder gibi bahsediyorlarOğlu pişirmiyor hatırlatırım.
Kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Ama seviyeniz buysa bilememTüm yorumları okudum da saygısız bir kelime görmedim. Derdinizi yazdınız yorum yapıyoruz ama size uymadik diye mi nezaketsiz olduk ?
Eleştiriye açık değilseniz derdinizI yazmayacaksiniz bu kadar net. Ayrıca kurduğum cümle gayet bu seviyeme laf etmek de sizin gibi birinin haddi değilKurduğunuz cümlelere dikkat edin. Ama seviyeniz buysa bilemem
Villa zaten de ne alaka... kendi evi demek istedim apartman değil
Ben dediğim gibi apartmanda azar azar alışveriş yapılan bir evde büyüdüm. Kiler dolduğunda böceklenmiş mi, kapağı atmış mı, küflenmiş mi kontrol etmek gerekiyor. Çocuğum dört yaşında, ikinciye hamileyim ve çalışıyorum... zorlanıyorum bazen uğraşasın gelmiyor. Ve bu planın sanki eşim sorumluluk alıyormuş gibi yapılması hoşuma gitmiyor. Burada fikirdaş olduğum üyelerdensiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Aldığınız eşyaları mutlaka arabaya koyun,birseyleri çıkarırsiniz ...benim arkadaşlarım kahvaltıya gittigimde kayısılarından,incirlerinden ve ya zeytinleri den ikram ederken öyle gurur duyuyorlar ki bizim bahçeden derken...hoşuma gitmeyen bir tat bile olsa ovuyorum çünkü çocuklarından bahseder gibi bahsediyorlarEsiniz bu duyguyu yakalamak da istiyor olabilir,bütce de erzak masrafını azaltmak da isteyebilir ....ama inanın başlığin ağırlığını hak edecek bir durum değil.Kayinvalidem oğlum yorgunsun bu hafta pazara gitmeyin ve ya ben bu paket makarnayı almanızı istiyorum der.Evime gelirken de (başka şehirde yaşıyor) bana haber vermez direk bir gün önce eşimle plan yapar...acikcasi ben böyle birşey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?