Ben bu evin kadını değil miyim?

Vermese daha mı iyi? Ne güzel işte tazecik organik hem . Millet arar bulamaz sizde burun büküyorsunuz

Tam istedigim kaynana modeli.Dogal urunler veriyor daha ne.Yazik kadin o kadar emek veriyor ama bilmiyor ki istenilmiyor.Madem istemiyorsun ben kullanmiyorum cope gidiyor bi daha verme anne dersin.
Diyorum zaten. 6 yılı geçti evleneli. Her gidişte bir tantana

Oğlu pişirmiyormus onları derdi o vermesi degil

Saygısızlık edecekseniz yazmayın. Her şeyin bir yakışanı var, bana katılmasanız da nezaket göstermek zorundasınız

Vermeseydi bu sefer okadar şey yetiştiriyorlar birşey vermiyorlar diyecektiniz.......
aynen dediginiz gibi vermesede bu sefer kaynana cimri bir gram vermiyor olacakti yani bir oglum var inan korkar oldum cunku adi kv ya bazi gelinlere göğe cimsa yaranilmaz verirken neyi soracak anlamadim ha cok mi veriyor dagit ese dosta ama mutlu ol dert aramak cok kolau geliyor

Bi iki kisiyiz ama her aene yazdan dondurucuya kilolarca yiyecek koyuyorum. Amaci stok yapmak degil, mevsiminde ucuz ve lezzetli yiyecekleri kisin da yiyebilmek. Kisin hic sera domatesi almam mesela hem lezzetsiz hem mevsimi degil.annem de her gidisimde veya gelisimde yiyecek bir seyler sikistirir bir yerlere.

Oğlu pişirmiyor hatırlatırım.
Aldığınız eşyaları mutlaka arabaya koyun,birseyleri çıkarırsiniz ...benim arkadaşlarım kahvaltıya gittigimde kayısılarından,incirlerinden ve ya zeytinleri den ikram ederken öyle gurur duyuyorlar ki bizim bahçeden derken...hoşuma gitmeyen bir tat bile olsa ovuyorum çünkü çocuklarından bahseder gibi bahsediyorlarEsiniz bu duyguyu yakalamak da istiyor olabilir,bütce de erzak masrafını azaltmak da isteyebilir ....ama inanın başlığin ağırlığını hak edecek bir durum değil.Kayinvalidem oğlum yorgunsun bu hafta pazara gitmeyin ve ya ben bu paket makarnayı almanızı istiyorum der.Evime gelirken de (başka şehirde yaşıyor) bana haber vermez direk bir gün önce eşimle plan yapar...acikcasi ben böyle birşey sandım

Asla kp ve KV seven bir taraf olmadım olmam da ama her KV kp de kötü olacak diye bişey yok içlerinde 3,5 tanede olsa iyiler vardır, sizin yerinizde olmak isteyen nice insanlar var bazen anlamıyorum adamlar birşeyler yapsa suç yapmasa suç bu konuyu bu kadar büyütmeyin düşüncesiz KV olsa banane der gecer

Ben dediğim gibi apartmanda azar azar alışveriş yapılan bir evde büyüdüm. Kiler dolduğunda böceklenmiş mi, kapağı atmış mı, küflenmiş mi kontrol etmek gerekiyor. Çocuğum dört yaşında, ikinciye hamileyim ve çalışıyorum... zorlanıyorum bazen uğraşasın gelmiyor. Ve bu planın sanki eşim sorumluluk alıyormuş gibi yapılması hoşuma gitmiyor. Burada fikirdaş olduğum üyelerdensiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Oyyyyy oyyyy keske buzede veren olsa

Fazlasını dagıtın fakırlere hıc olmadı satın daha ne ıstıyorsunuz bır pazar parası haftalık 100 tl baklıyat market alısverısı harıc .....
Ay gıcık ıldum bı alemdınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…