Ben bu evin kadını değil miyim?

Benim de bir oğlum var ve memnuniyetsiz bir gelinim olmasından çok endişeleniyorum.
Siz evin hanımı olabilirsiniz ama eşiniz de o evin beyi.
Siz nasıl önemsenmek istiyorsanız eşiniz de aldığı karara saygı duymanızı istiyordur.
Ne güzel işte hem masraf etmemiş hem de organik beslenmiş olursunuz.
Fazlasını hayrınıza dağıtın hiç değilse ekstradan sevap kazanmış olursunuz kayınvalideniz sayesinde.

Ne güzel organik doğal beslwniyorsunuz
Herkesin özendiği şey bukadar önyargılı olmayın kv karşı
Birilerine verin
Bana verebilirsiniz mesela=)

Canım biliyorum evine giren yiyeceğin,eşyanın ne olacağını seçmek en doğal hakkin ama eşlerimizin ve ya ailelerinin sanki biz yokmuşuz gibi aldıkları ama sureci ve sonuçlarını bizim yaşadığımız diğer yaşantıların yanında bu çiçek böcek kalıyor.Bence sen başka şeylere de bozuluyorsun ve bu artık bardağı taşıran son damla gibi geliyor sana ...Böyle gelen erzagi evde eşine bir miktar kalacak şekilde bırak gerisini sevdiğin dostlarına ikram et...Bana bu şekilde gelen birkaç meyve kompostosu nu ise götürdüm.O gün arkadaşlar öğleyin evden getirdikleri yemeği çocuklarına yedirmiş benim kompostolarla doymuslar.Hic o kadar dua almamisimdirEsinden ev işleri için mutlaka yardım al,hiç olmazsa kucugun ile esin ilgilensin sen de dinlen..bu düzeni oturtunca doğumdan sonra çocuk bocalamiyor,zaten herşeyi babayla yürütmeye alışmış oluyor.Saglicakla al bebişini kucagina

Mis gibi doğal seyler veriyor ne istşyorsun baska? Keske vermese yazık ugrasıyor

Sebze meyve yetiştiren yakınları da faydalansın ister. Benim babamın da bahçesi vardır dağıtmayı sever. Kv iyi niyetiyle veriyor.. kullanabileceğinizi kendinize saklayın diğerlerini dağıtırsınız. Düşünüp verse dert vermese suç, insanlar hiç mi yaranamayacak

Apartmanda büyümekle ne alakası var ki ? Biz de apartmanda büyüdük ama annannem doğal bir şeyler versin diye gözünün içine bakıyoruz. Siz yapay koruyucu içeren pis şeylerden yiyin sevmiyorsanız, eşiniz belki doğal şeyler yemek istiyor. Orası onunda evi değil mi ? Size mi soracak ne yiyip içeceğini ?

Şaka mısınız?? Hep hormonlardan bunlar...

Bunda can sıkacak birşey görmüyorum . Alırsın fazlasınıda ihtiyacı olana dağıtırsın . Ben öyle yapıyordum eski evliliğimde . Alıyordum apartman görevlisine , işyerine falan götürüyordum . Boşanma sebebim onların erzak vermesi değil tabiki .

Allah herkesi iyilerle karsilastirsin işte boyle nankorune denk gelmekte var. Yok yemegi oglu yapmiyor , yok bana sorulacak Erol Buyukburca baglamis saksi degilim ben hesabi. Fazla geliyorsa ese dosta dagitin sizde bu mu dert? Kadin iyilik yapmis yaranamamis.

Daha dün ayni tantana oldu. Kaynana yogurt verdi. Biz 2 kisiyiz ve daha evel verdigi yogurt bitmemisti. Evde de hergun yemek pismiyor. Esim anne ne yogurdu ya yinemi veriyorsun söylendi durdu. Bende aşkım tamam ayran yapariz dedim . Ortami yumusattim. Koy tavugu ve tereyagi da verdi ona ben uyuz oldum sesimi cikarmadim. Tavuk iğrenç sasi sasi kokuyor. Elime eldiven takıp kesiyirum. Sevmiyorum tavugu
Eve geldik buzluga zor sığdı yer yok
Esim de icimiz dışımız yogurt zaten diye söylendi
Bıktım bende ama niyet iyi oldugu icin bisey diyemiyorum
Kadin bizi düşünüyor
Yazik günah
O yüzden takma kafana bosver
Yiyemedigini komsuna verirsin
Bana recel vermisti kaynana
Anneme verdim
Dolabimda sebze meyve bulundurmuyorum çürüyor diye dun salatalik ve domateste verdi ve bagaj doldu bizimde
Yazik simdi dusunuyirum napcam bu salataliklari diye.

Bu kadar gerilmeye gerek olmadığını düşünüyorum, siz de konu komşu-İhtiyacı olana verin. Gerçekten bu kadar mı zor aman verirse versin diyip geçmek

Konuyla tam alakali degil ama arkadasim dugunun hemen sonrasi BAska bir ile gelin gitti orda neden benim ceyizime makyaj seti alinmadi diye tartismisti esiyle her seyin en iyisi dort dortluk alinmisti aslinda..Sonra duymustu kaynanasi zavalli kargoyla alip yollamisti makyaj setini :) arkadas cope atmisti artik cok geç diye 2 sene de konusmadi hatta kadinla ta ki ev alacagi zaman para lazim oluncaya dek :) lutfen elinizdeki kaynanalarin kiymetini biliniz..

Ne var bunda kadın size iyilik yapmış o normal de siz normal diil siniz.

Benim kayınvalidem yok, görümcelerim verirler sağolsunlar. Daha geçen kurutulmuş dolmalık biberleri aldım geldim.

Bazı insanlara ağızla kuş tutsa yaranılmıyor cidden, hele ki söz konusu kayınvalide olunca.
Anneniz verseydi, " oh benim canım anam" olurdu kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…