Olabilir belki de.beni kendisinden nasıl soğuttuysa artık adını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyo fevri davranıyorum.tşk tavsiyeniz için..Hoslanmadiginiz gorumcenizin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz hele ki sizi adam hesabina almayip sorma gereği duymuyorsa. Bende konuşmuyorum 1aydir esimde baskı yapmıyor takmiyor nasıl davranirsan davran diye . olabildiğince mesafeli olup eşinize de onlar hakkında konusmayin.bisey derse misafirim gelecek arkadaşıma gitcem musait degilim rahatsizim vs deseniz?
Onceleri senin gibiydim ama cok sukur simdi.oyle degilim..Ya bi turlu anlayamadim bu erkelerdeki aileci merakini neden bizlerde boyle olmiyoruz aksama kadar ailemizin yaninda oturamiyoruz,esimize ailemiz konusunda baski yapmiyoruz ve onlar kadar da aileyi dinlemiyoruz..esinle en bastan konus herseyi tercihini yapsin o da artik madem bu kadar aileye duskun niye evlendi o zaman aileci kocalardan hayir.gelmiyor canim..Allah yardimcin olsun..Bende anlatayım canlarım 3 yılda nasıl yılma noktasına geldiğimi. 3 yıllık evliyim nasıl bi evlilik ama ben diyim 2 kişilik siz deyin 5 kişilik. Ben bu evlilikte kim olduğumu unuttum . Unutturuldu daha doğrusu. Eşimin anneci olduğunu biliyordum ama nedense evlendikten sonra aileci oldu. Kimse beni yanlış anlamasın ailesinin olması başka bişi aileci olması başka bişi. Ilk zamanlar of hatırlamıyorum bile biz hep kavga ediyorduk. Evim ayrıydı hemen her gün kayınvalidem e kahvaltıyla başlayıp akşamın son çayını içer evimize gelirdik.zaten gün bitmiş.vur kafayı yat olmadı acele macele bisiler yap yat.malüm sabah saat 9 kalkış kayınvalidem gile gidecez. E ben evde kahvaltı yspalım dediğim zaman zor ikna olurdu. "ama annemler yalnız" pf ben ailemi bırakıp gelmişim sen ne diyon ya.. Şehirlerarası bizim evliliğimiz arkadaşlar. Başka bi durum değil. Bu olay böyle devam etti.hamile kaldım tabi sonra doğum yapana kadar kayınvalidem gilde artık yatılı kalmaya başladık. Kalmak mesele değildi artık benim için kocamın huyu bu diye kabullendim. Doğum yaptıktan sonra evime geçtim. Sonrasın da görümcem girdi devreye.önceden de vardı tabi de abarttı iyice aileme kadar dil uzattı vs ben artık kendimi savunamıyordum bile. Ablası %100 hatalı bile olsa eşimin bana dediği tek şey "ablam ne diyosa haklıdır" oldu.çoğunluk ben haklı oluyordum.en sonun da görümcem le küstüm. Yoksa şizofrene bağlamıştım artık.sanmayın rahata erdim. Bu sefer de eşim ablamla konuşacaksın diye baskı yapmaya başladı. Konuşmadım.biliyorum aynı şeyleri yaşayacaktım.taki geçirmiş olduğumuz ramazan bayramın da görüştük ama mesafeli olmam gerekiyo yoksa durum vahim. Şimdi de bi işi gücü olsa çocuklarını bana bırakacak oluyo.onda da beni değil eşimi arayıp sorduruyo. Bende kabul etmiyorum.noluyo şimdi eşim bana tavır alıyo konuşmuyor. Sizce ne yapayım yoruldum artık eşimin bu tutumundan benim gibi olan var mı. Inş yoktur. Fikir verin arkadaşlar.
Ya bu insanlar evde kendi işleri, dışarda ailelerinin işlerini görecek beleş hizmetçi bulma ayağına mı evleniyor anlamıyorum.
Bu ne saygısızlık? Kadın sizi yarı zamanlı bakıcı gibi kullanıyor ama sizi adam yerine koyup sormuyor bile.
En güzeli kız kurusu olmak galiba.
Sabretmek en güzeli inş rabbim sabrımızı artırsın. Bende seninle aynı fikirdeyim kafamda bitmiyo bazı şeyler.biterse geri dönüşüm olmaz o yüzden sabrediyorum.Benim esimde ailem ailem diye diye bitirdi beni dayanmaya calisiyorum benim ailemi yok sayiyor varsa yoksa kendi ailesi dua ediyorum sabrediyorum ama sogudugum zaman kafamda bitirse asla geri donusum olmaz biliyorum sabir diliyorum sizede banada
O tavizler iyi niyetimden oldu cnm. Insan sonradan akıllanıyor. Destek almayı düşündüm ama tek taraflı olmaz bu iş aile danışmanına eşim kabul etse şu dk giderim.yoksa tek taraflı son radde gelirsem giderim. Inş o son gelmeden herşey yoluna girer diye umuyorum. :-(Cok can sıkıcı bir durum ama ne yazıkki siz ona bu hakki evliliginizin ilk zamanlarinda vermişsiniz. Sizin farkli bir aileye mensup olduğunuzu kabullenmiyordur ve kendi ailesini kendi aileniz gibi kabullenmenizi bekliyordur.
Ya uzmandan yardim alın psikolog ya da aile danismani gibi ya da restinizi çekin yoksa boyle devam eder gider siz sinir olsugunuzla kalırsınız.
Son raddeye gelmeden sert bir üslupla restinizi cekseniz? Cunku son radde geri dönüşü olmayan, dönüş yaparsaniz da bir daha hic toparlama sansinizin olmadigi bir yol.O tavizler iyi niyetimden oldu cnm. Insan sonradan akıllanıyor. Destek almayı düşündüm ama tek taraflı olmaz bu iş aile danışmanına eşim kabul etse şu dk giderim.yoksa tek taraflı son radde gelirsem giderim. Inş o son gelmeden herşey yoluna girer diye umuyorum. :-(
Şu karısını hizmetçi yerine koyup anasına bacisina kiyamayan erkekler evlenmesin. ..Bende anlatayım canlarım 3 yılda nasıl yılma noktasına geldiğimi. 3 yıllık evliyim nasıl bi evlilik ama ben diyim 2 kişilik siz deyin 5 kişilik. Ben bu evlilikte kim olduğumu unuttum . Unutturuldu daha doğrusu. Eşimin anneci olduğunu biliyordum ama nedense evlendikten sonra aileci oldu. Kimse beni yanlış anlamasın ailesinin olması başka bişi aileci olması başka bişi. Ilk zamanlar of hatırlamıyorum bile biz hep kavga ediyorduk. Evim ayrıydı hemen her gün kayınvalidem e kahvaltıyla başlayıp akşamın son çayını içer evimize gelirdik.zaten gün bitmiş.vur kafayı yat olmadı acele macele bisiler yap yat.malüm sabah saat 9 kalkış kayınvalidem gile gidecez. E ben evde kahvaltı yspalım dediğim zaman zor ikna olurdu. "ama annemler yalnız" pf ben ailemi bırakıp gelmişim sen ne diyon ya.. Şehirlerarası bizim evliliğimiz arkadaşlar. Başka bi durum değil. Bu olay böyle devam etti.hamile kaldım tabi sonra doğum yapana kadar kayınvalidem gilde artık yatılı kalmaya başladık. Kalmak mesele değildi artık benim için kocamın huyu bu diye kabullendim. Doğum yaptıktan sonra evime geçtim. Sonrasın da görümcem girdi devreye.önceden de vardı tabi de abarttı iyice aileme kadar dil uzattı vs ben artık kendimi savunamıyordum bile. Ablası %100 hatalı bile olsa eşimin bana dediği tek şey "ablam ne diyosa haklıdır" oldu.çoğunluk ben haklı oluyordum.en sonun da görümcem le küstüm. Yoksa şizofrene bağlamıştım artık.sanmayın rahata erdim. Bu sefer de eşim ablamla konuşacaksın diye baskı yapmaya başladı. Konuşmadım.biliyorum aynı şeyleri yaşayacaktım.taki geçirmiş olduğumuz ramazan bayramın da görüştük ama mesafeli olmam gerekiyo yoksa durum vahim. Şimdi de bi işi gücü olsa çocuklarını bana bırakacak oluyo.onda da beni değil eşimi arayıp sorduruyo. Bende kabul etmiyorum.noluyo şimdi eşim bana tavır alıyo konuşmuyor. Sizce ne yapayım yoruldum artık eşimin bu tutumundan benim gibi olan var mı. Inş yoktur. Fikir verin arkadaşlar.
Cnm hatam eşimi kırmamak oldu annem gil yalnızlar yaşlılar dedi vicdan yaptım olan bana oldu.kayınvalidem le sorun yok şükür.ben sorun etnemeye çalışıyorum.gece 11 de oturmaya geldiler mi size? Biz gitmedipimiz zamanlar bu sefer eşim onlara ısrar ediyor gelin diye.onlar da gece 11 de olsa geliyo arkadaşım. Benim hatam bu işte. O vakitte kovayım onları da kocayı da demiHata sende canim. Her gun gide gide alistirmisin. Hamileyken iyice abartip orda kalmissinee ne demisler cok muhabbet tez ayrilik getirir.
Yahu bu adam senle niye evlenmis sordun mu? Bence sadece duzenli seks icin. Cunku sabah kahvaltidan aksam 11e kadar diyosun. E geriye sadece uyku zamani kaliyo. Bilemedim zor bir adam. Asla kabul edemezdim ben.Cnm hatam eşimi kırmamak oldu annem gil yalnızlar yaşlılar dedi vicdan yaptım olan bana oldu.kayınvalidem le sorun yok şükür.ben sorun etnemeye çalışıyorum.gece 11 de oturmaya geldiler mi size? Biz gitmedipimiz zamanlar bu sefer eşim onlara ısrar ediyor gelin diye.onlar da gece 11 de olsa geliyo arkadaşım. Benim hatam bu işte. O vakitte kovayım onları da kocayı da demi
Çocuğum var onu düşünüyorum 2.5 yaşında. Herşey yoluna girdi diyorum hoop yine tartışma. Dualarınızda unutmayın inşSon raddeye gelmeden sert bir üslupla restinizi cekseniz? Cunku son radde geri dönüşü olmayan, dönüş yaparsaniz da bir daha hic toparlama sansinizin olmadigi bir yol.
Zaten eşime diyorum başka biri olsa çoktan bitirmişti diye. Özel yaşantı böyle bi evlilikte sence ne kadar iyi olabilir ki.çocuk yapacak kadar işte. O da evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldım. Insan kaderini bilseydi bazı şeyleri ertelerdi sanırımYahu bu adam senle niye evlenmis sordun mu? Bence sadece duzenli seks icin. Cunku sabah kahvaltidan aksam 11e kadar diyosun. E geriye sadece uyku zamani kaliyo. Bilemedim zor bir adam. Asla kabul edemezdim ben.
Etkilenme her erkek aynı değildir. Bizim kaderimiz böyle. Abim mesela eşimde küçük ama tam dengeyi korur hep.Aslında düşünüyorum da kocama değil ailesine suç buluyorum. 30 yaşındaki adama hala çocuk muamelesi yapıyorlar. Bi rahat bırakmıyorlar.Evliliğe sıcak bakmıyordum olanıda bu forumla birlikte iyice gitti bütün erkekler aynı mı ya ne bu böyle bide biz kadınlara duygusal aileye bağlı derler kadınlardan daha beterler yaka silmelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?