• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu hayvanı parçalarım.

cidden iskoç musun sen?:53:

hehe:1: pardon öyle bir kedi türü varmış. onu diyorsun herhal:25:

yolcu :60: kopardın beni akşam akşam ahahahahahaha
Ya Maşallah ya aynı sen :60:

Vallahi angaraya kadar gelir alırım patisinden tutup götürürüm :27:

Soyu güzel yaratığın :D

Ben yorum yazarken böyle duruyorum kızım da öyle bakıyo :D

Cidden cok güzel hayvanlar ya. British de severim de onlar biraz soğuk. Hic iplemiyorlar insanı :1:

e78QGa.jpg

kepçük suratlı şapşal ya konu sahibi haklısın ben de parçalarım valla severken :52:

yolcu :60: kopardın beni akşam akşam ahahahahahaha

Ben yorum yazarken böyle duruyorum kızım da öyle bakıyo :D

Cidden cok güzel hayvanlar ya. British de severim de onlar biraz soğuk. Hic iplemiyorlar insanı :1:

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim :D iran kedisi için kredi falan çekmek lazım :P

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim :D iran kedisi için kredi falan çekmek lazım :P

Evet pahalı, sahiplendiren neredeyse hic yok, ben bi altı ay aradım sonra da pet shoptan almak zorunda kaldım.

Ben cins kediden ziyade hareketli kediden korktuğum icin scottish almıştım, miaya nerden baksan 2500 fln harcadım :)

msj tekrarı.............

Son düzenleme:
Evet pahalı, sahiplendiren neredeyse hic yok, ben bi altı ay aradım sonra da pet shoptan almak zorunda kaldım.

Ben cins kediden ziyade hareketli kediden korktuğum icin scottish almıştım, miaya nerden baksan 2500 fln harcadım :)

O yüzden senin yavrulardan birinin üstüne yatmayı düşünüyorum :60:

sahiplendirmelisin bence :P

bak ben özelliklerini bilmiyodum çok mu sakin seninki :D bence biraz kıpırdak olsun :D

[video=youtube;INscMGmhmX4]http://www.youtube.com/watch?v=INscMGmhmX4[/video]

bunu biliyo musunuz kızlar ya internet fenomeni oldu amerikada talk showlara falan çıktı grumpy cat bi hastalıtkan dolayı böyle değişik bi yüzü bedeni var ama çok şeker ya :D

O yüzden senin yavrulardan birinin üstüne yatmayı düşünüyorum :60:

sahiplendirmelisin bence :P

bak ben özelliklerini bilmiyodum çok mu sakin seninki :D bence biraz kıpırdak olsun :D

Hee sahiplendirmeliyim :D Kızım merdivan altında doğurtum doğurtup zengin olucam ahahahah

Şaka bi yana öyle bişi yaparsam, kısırlaştırmazsam veririm seve seve.

Yok sakin değil ama vahsi değil. Kapıların üstüne falan sıcramıyor :D

Canı isterse oynuyo canı isterse öpüşüyo :D Mır mır konusuyo :D seni seviyorum dediğimde gırrr diyo ahahahah

Eki Görüntüle 926141 Eki Görüntüle 926142 Eki Görüntüle 926144 Eki Görüntüle 926146

buda benim bebiş :23:

beyazıda 5 6 sene önce bizdeydi çiftleşme dönemleriydi ondan sarılıyolar :9:
en yeni hali kahve fincanı olan :16: Oğlum benimmmm :16:

Tipe gel ahahahaha

Ayyy ben kızımı kimseyle sarıldırtmam :( cok kıskanırım

[video=youtube;INscMGmhmX4]http://www.youtube.com/watch?v=INscMGmhmX4[/video]

bunu biliyo musunuz kızlar ya internet fenomeni oldu amerikada talk showlara falan çıktı grumpy cat bi hastalıtkan dolayı böyle değişik bi yüzü bedeni var ama çok şeker ya :D

Ben acamıyorum burda, evde bakarım mutlaka

Hee sahiplendirmeliyim :D Kızım merdivan altında doğurtum doğurtup zengin olucam ahahahah

Canı isterse oynuyo canı isterse öpüşüyo :D Mır mır konusuyo :D seni seviyorum dediğimde gırrr diyo ahahahah

Tipe gel ahahahaha

Ay çok sevirim valla çok da iyi bakarım söz torununa :109:

ben öpüşürüm onla sorun değil :D

Tipe gel ahahahaha

Siz oğluma tipsiz mi dediniz simdi :19: çok tiplidir kendisi :19:

Back
X