• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu hayvanı parçalarım.

$IMG_4515.webp $IMG_4779.webp$IMG_5048.webp$25720_380365657415_2681362_n.webp$551499_10151552589332416_1329308145_n.webp

Evlatlarr durun çekilin de yol verin dedeniz geldii:1:

Bu da benimki.Sizinkiler yine gençtir yapar ama benimkine noluyorr.Hobileri arasında bavulların içine halıların altına girmek.İçtiği su kabını hunharca patılerıyle eşeleyip etrafı ıslatmak,gecenin 2 sinde dış kapıyı zalimce patileriyle tırtıklarken avaz avaz miyavlayıp dışarı çıkmak istemek ve beni uyutmamak.Yani diyeceğim o dur ki bırak torbayı naparsa yapsın:) Hem yaş ilerleyip hastalıklar çıkınca yaptıgı her yaramazlığı çok özlüyor insan :44:

Bir kedim bile yok..anliyor musun???
sohbete fransiz kaliyorum,,goruyor musun??????

Kedim yok diye yorum yapamiyorum.konu kedi besleyenlerin tecrublerini paylastigi topige donmus;)biz de kk da kedi besleyenleri is bu vesileyle ogrenmis olduk:))

Kedim yok diye yorum yapamiyorum.konu kedi besleyenlerin tecrublerini paylastigi topige donmus;)biz de kk da kedi besleyenleri is bu vesileyle ogrenmis olduk:))

öyle deme benim iskoç konulu mesajıma bakarak "anaaaa şuna bak hayatında kedi görmemiş hehe" diyebilirsin ama benim 3 tane kedim var.. :43:

Son düzenleme:
Bu arada cins kedilere hep dikkatimi çekmiştir bizim şansımıza sokakta bu çıktı karşımıza ama.
Elmayra kedin çok güzel.Hani seninki ''KEDİ'' bizimkiler ''just kedi '':1:

Sen mianın teyzesi değil misin hain :D

Cepten baglaniorum online olanlar gorunmuor.dedim acaba elmy burada mi guccuk kizini anlatiyor mudur diye.bir de cepten direk som sayfaya gelimiyorum nedense gelene kadar tipsiz kizini gordum kac kez:)ama su kedinin bogazini siktigin resme baktim baktim da bulamadim:d yatagin ustunde cektigin.koy da hayvansever gorsunler:dddddd

Bu arada cins kedilere hep dikkatimi çekmiştir bizim şansımıza sokakta bu çıktı karşımıza ama.
Elmayra kedin çok güzel.Hani seninki ''KEDİ'' bizimkiler ''just kedi '':1:

Just deyince üstüme alındım :1:

Seninki kaç yaşında çok şeker :D

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim :D iran kedisi için kredi falan çekmek lazım :P

ben hep görüyorum elmayranın kedisine benzer kediler-sahiplendirme forumlarında-hayvan derneklerinin face sayfalarında.Geneli bebek değil 1 yaşın üstünde oluyo ama can candır,takip edersen sen de bulabilirsin...
$pt.webp
haysevin sloganı var ya "pet diye alıyorlar-pat diye atıyorlar" aynı o hesap,sahiplendirme siteleri cins hayvan kaynıyo
çünkü -gözlemlerime dayanarak söylüyorum- ille de şirin olsun,ille de havalı dursun diye alınan hayvanların kaderi genelde sokağı boylamak ya da "çok seviyoruz ama" ile başlayan bahanelerle birilerine yamamaya çalışmak oluyor:(
hayvan barınağına gidenler bilirler,orda dalmaçyasında teriyere nerdeyse bütün hayvanlar cinstir
çünkü alış amacı "ay çok şiriiin / ben şu cinsi seviyorum /tüy dökmeyen cins kedi arıyorum" olan insanlar genelde hayvan sevgisinden anlamazlar.Biraz büyüyüp sevimlilikleri kaybolunca sahiplerine külfet olunmaya başlanır...
benim kedim de öyleydi,van kedisi. Dünyanın parasına almışlar,hatta almak için 4 saat uzaklıkta bi şehre gitmişler.El bebek gül bebek büyütüp iki yaşına gelince "çok seviyoruz ama..." deyip ilan vermişlerdi,biz de almıştık.

Back
X