Strese girersen zorlastirirsin... milletin lafına sözüne bakma... onlar bir çocuğun olunca da ikinciyi soracaklar çünkü... gez toz hayatına bak tabi bu arada kontrollerini de aksatma...vakti zamanı gelince olur inşallah...1 bucuk yıl uzun bir zaman değil.Evlendim 1.5 yıllık evliyim ne zaman çocuğun olacak daha düşünmüyorsunuz yoksa olmuyormu kime neyse benim çocuğum istiyorum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur napiyim leylekleremi sipariş veriyim çok üzülüyorum böyle sorduklarında ağlıyorum neden olmuyor diye meğerse kitleymis çok üzülüyorum hemde çok ne yapacam bilmiyorum doktoruna gidiyorum ne olur dua edin Rabbım bana annelik duygusunu tattirsin çok istiyorum
Bir allahın işine karşılamadıkları kalmıştı onu da yapıyorlar saolsunlar o ruh üflenmişse er yada geç sizi bulurEvlendim 1.5 yıllık evliyim ne zaman çocuğun olacak daha düşünmüyorsunuz yoksa olmuyormu kime neyse benim çocuğum istiyorum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur napiyim leylekleremi sipariş veriyim çok üzülüyorum böyle sorduklarında ağlıyorum neden olmuyor diye meğerse kitleymis çok üzülüyorum hemde çok ne yapacam bilmiyorum doktoruna gidiyorum ne olur dua edin Rabbım bana annelik duygusunu tattirsin çok istiyorum
Evlendim 1.5 yıllık evliyim ne zaman çocuğun olacak daha düşünmüyorsunuz yoksa olmuyormu kime neyse benim çocuğum istiyorum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur napiyim leylekleremi sipariş veriyim çok üzülüyorum böyle sorduklarında ağlıyorum neden olmuyor diye meğerse kitleymis çok üzülüyorum hemde çok ne yapacam bilmiyorum doktoruna gidiyorum ne olur dua edin Rabbım bana annelik duygusunu tattirsin çok istiyorum
Bilmiyorum sag yumurtaliklarimda kitle çıktıkitle ne?
Hamile kalsaydın da “erkenden niye çocuk yaptın, evliliğinin tadını çıkarsaydın” derlerdi. Takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?