Ben Bu İşlerden Anlamam. Yardımmmmm....

Devam etmek istiyorsanız yazın gitsin, zaten onun da gönlü var. Tersleyeceğini sanmıyorum fakat bir kaç kadını takip ettiği için nerdeyse 1 ay kadar görüşmemek sanki yeterince güven yok gibi aranızda. Öncelikle bunu halledin sonrası zaten gelir.
O da bana güvenemiyor. Sürekli beni deniyor. Birileri birilerini kandırmış hala onların ceremesini çekiyoruz galiba.

Gece klüplerinde şuh kıyafetlerle foto dolu bir profil hayal edin. Ama önceden takip etmiyordu. Daha önce ben demiştim bu tarz kızları takip etmek ucuz bir davranış falan diye. Konusu geçmişti. Biz görüşmeye başladığımızda bana sosyal medyadan birbirimizi ekleyelim dedi. Ben cevap vermedim. Daha sonra yine neden eklemiyoruz dedi ben kapatmayı düşündüğüm için oralı olmadım. Sonra kapattım. Bu konu aramızda sıkıntı oldu. Sen beni eklemden kapattın ne vardı neden böyle yaptın diye. Şimdide benim hesabıma bakıp hesap soruyorsun dedi.

böyle kızları ekleyen erkekden ben de sogurdum . iletişimi hemen keserdım. orda burda bırılerını ekleyen erkekler bana guvenılır gelmıyor

Sevgilisi varken böyle düşünmeden saçma sapan kadınları ekleyen erkekler bana güven vermiyor. Hiç mi insan sevgilim görürse ne der sormaz mı diye düşünmez? Bide size o kadar değer verse böyle bir sebepten 3 hafta küs kalmanıza izin vermezdi. Bide üste çıkmış sonradan paşam.

Takip olayı gerçekten can sıkıntısı ancak keşke önce tepki vermek yerine izlemeye alsaydınız o takip olayı ne kdar sürecek eğer 1 hafta sonra birbirlerini siliyorlarsa bu süre zarfı içerisinde mesajlaşmış olabilirler vs birsürü ihtimal var.Ancak yine de görünen köy klavuz istemez hiç uğraşmayın çok üzer sizi hala arayış içerisinde demek ki bu adam bu kadar basit

Selamlar arkadaşlar.
Nisan ayında başlayan iyi giden bir ilişkim vardı. Ta ki kurban bayramının ikinci gününe kadar. İkinci günü ailesinin bulunduğu şehre giden sevgili kişisinin instagramında saçma sapan 3 kadını takip etmeye başladığını gördüm ve msj attım bunlar kim diye. O da sert çıktı hesap mı soruyorsun arkadaşlarım diye. Bende yok sadece seni tanımaya çalışıyorum, eğer bunlar senin arkadaşlarında benim açımdan sıkıntı dedim. Ve sen iznini bitirip gelene kadar görüşmeyelim gelince haber verirsin yüz yüze görüşelim dedim. 3 hafta izin kullandı. Bitince geldi görüştük çok heyecanlıydı. Ayrılacağım sanmış ben yumuşak davranınca bu sefer kendisi sen bu sebepten dolayı 3 hafta görüşmemeyi göze aldın ve ani öfken beni düşündürdü diyerek uzak davrandı. Bi kaç hafta sonunda tekrar görüşmeye başladık bu sefer ben uzak davrandım. Görüşmeler seyrekleşti ve en sonunda 10 gündür görüşmüyorduk. Ben mesaj attım anında cevap verdi. Bir haftadır hastayım dedi yazıştık gayet samimi ertesi gün ben yazdım yine nasıl oldun diye; işteyim kötüyüm öğleden sonra belki eve giderim dedi yine sıcak samimi konuştuk ama iki gündür yine tık yok. Yaşım 32 o da 34. Aynı şehirde hemen hemen ortak kültürde insanlarız. Arkadaşlarımız tanıştırdı. Ben hoşlandım. O da öyle. Ama bi soğukluk oldu. Ben tam evleneceğim insan diye düşündüm ama bi türlü ilerleyemedik. Bana bir fikir verin. Yardım edin ne olur.

Merhabaa ben de ilişkimi bitirdim bu yüzden çok üzüldüm hem de keske ilk takip ettiğinde bitirseydim şimdi çok daha üzüldüm ve kimseye güvenmiyorum

bakınca insan görüyor demek ki. hiç aklıma gelmez yani kimi takip etmiş neyi beğenmiş diye kontrol etmek. kontrol ettiğinize göre demek ki vardı bi şüpheniz. e sürekli didik didik karıştıracak haliniz yok. adamı salın. siz de rahat edin. onun da peşinizden koşmaya niyeti yok zaten.

Back
X