ben bu işlerden anlamıyorum ..

ben bana olan ilgiyi anlamam ama başlalarının başkalarına olan ilgisini çakarım hemen:confused:..... kendime gelince malım ... belkide en ufak bi selam vermede bana asılıyor triplerine girenlere gıcık olduğumdan o duruma gelmemek için fazla temkinli davranıyorum...

al bendende o kadar...

saçlarını zaten sürekli düzelten biri. Allahım böyle de olmaycak fhafag
Bizim aramız iyi. ama aramızda hep bi gerilim var gibi. anlatabildim mi acaba?
Siz adamdan hoslaniyomusunuz yoksa sadece onun mu hislerini merak ediyorsunuz.

Eğer siz hoslanmayip sadece ilgisi hoşunuza gidiyorse bence gerilimin olması normal ya da durum tam tersi siz hoslanip adam sizden hoslanmiyosa aynı şekilde gerilim olması normal çünkü bı taraf kaçmaya çalışırken diğer taraf çekmeye çalışıyor.

Ben anlatabildim mi?

• Beğen
Reactions: KV_
Siz adamdan hoslaniyomusunuz yoksa sadece onun mu hislerini merak ediyorsunuz.

Eğer siz hoslanmayip sadece ilgisi hoşunuza gidiyorse bence gerilimin olması normal ya da durum tam tersi siz hoslanip adam sizden hoslanmiyosa aynı şekilde gerilim olması normal çünkü bı taraf kaçmaya çalışırken diğer taraf çekmeye çalışıyor.

Ben anlatabildim mi?

anladım valla. aslında bende hoşlanıyorum.

ama mesela karşı taraf benden kaçmaya çalışsa neden oraya buraya davet eder ki?

Kız accık detay ver nasıl anlayalım böyle :D ama o senden hoşlanmıyorsa bile eğer sen ondan hoşlanıyorsan kendinden hoşlandırt ;) tövbest nası cümle oldu bu

• Beğen
ne mi yapıyo. üf bişey sayamıyorum bile. bilmiyorum ki. arayıp soruyo. anlattığım bişeyin sonucunu bekliyodum ony sormuştu mesela. onun dışında ona vakit ayırmamı istiyo.
beni konserlere davet ediyo ve baş başa gidiyoruz. ama o kadar
Ok neden adini koymaya calisiyon:) sal gitsin simdilik.. sakin duygun carsa acilayim deme.. bu defada aaa ben seni arkadas olarak goruyodum vs diye zirvalayabilir bence:)

• Beğen
Adam yurumuyor koşuyor sende benim gibiymişsin bende eşim kankamdan hoşlanıyor sanıp aralarını yapmaya çalışmıştım:halay:. İyİ niyetten ilgilenmez erkekler ya hoslanıyordur ya hiç. Çok kafan karışıyorsa söyle böyle davranarak kafamı karıştırıyorsun diye. Belirsizlik can sıkıcı olabiliyor

ayy valla işte diyorum ya ben anlamıyorum kii. açık açık söylese bende söylücem.
daha önce birine açık açık söyledim o da saçmalamıştı. artık daha temkinliyim :/
Eee o zaman biraz daha gözlemle bakalım :)

anladım valla. aslında bende hoşlanıyorum.

ama mesela karşı taraf benden kaçmaya çalışsa neden oraya buraya davet eder ki?
Nasıl davetler tou ortamlara öylesine davetler mi yoksa en ufacık boşlukta kendisini yanınıza atıp ufak anları bile degerlendirmek istemesi gibi davetler mi

• Beğen
Kız accık detay ver nasıl anlayalım böyle :KK70: ama o senden hoşlanmıyorsa bile eğer sen ondan hoşlanıyorsan kendinden hoşlandırt :KK66: tövbest nası cümle oldu bu

fhafag. o nasıl olucak ki?

valla sorun bende cevaplayım. ne anlatıcağımı bilmiyorum xd

Nasıl davetler tou ortamlara öylesine davetler mi yoksa en ufacık boşlukta kendisini yanınıza atıp ufak anları bile degerlendirmek istemesi gibi davetler mi

hayır konserlere mesela.

ve geçen gün konuşuyoduk (yazışıyoduk). onun küçük bi kaç günlük kaçamak yapma isteği vardı. bana dedi ki gelsene benle.

Anlayamıyorum ben, birinin yazması ilgilenmesi tanımaya çalışması hoşlanıyor anlamına gelmiyor benim için mesela. Boşluk doldurmaya da çalışıyor olabilir. Ne hissettiğin önemli, bazı şeyleri davranış ve tavırlarla ölçemeyebiliyorsun. Kalbinden geçen hislere yönel derim. En doğru cevabı öyle alırsın.

• Beğen
Ok neden adini koymaya calisiyon:) sal gitsin simdilik.. sakin duygun carsa acilayim deme.. bu defada aaa ben seni arkadas olarak goruyodum vs diye zirvalayabilir bence:)

ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.

ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış

Eğer aynı ortamdaysanız, bakışı ve özellikle gülüşü ele verir kendini genelde.

Ama uzak ya da yakın fark etmeksizin en önemli gösterge ilgi. Sizinle özellikle ilgileniyor olmalı. Onunla zerre alakası olmayan, sizin hayatınızla ilgili konuları önemsiyor sorular soruyor mu? Günlük rutininizi biliyorsa mesela öğle tatili saatinde mutlaka arıyor ya da mesaj atıyorsa hoşlanıyordur diyebilirim.

• Beğen
ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.

ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Eee karşılıklı incinmekten korkarsanız nasıl olcak bu iş :)

Anlayamıyorum ben, birinin yazması ilgilenmesi tanımaya çalışması hoşlanıyor anlamına gelmiyor benim için mesela. Boşluk doldurmaya da çalışıyor olabilir. Ne hissettiğin önemli, bazı şeyleri davranış ve tavırlarla ölçemeyebiliyorsun. Kalbinden geçen hislere yönel derim. En doğru cevabı öyle alırsın.

işte benim içinde o anlama gelmiyor. ama bu devirde mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum da hep böyle ya. vallahi ben anlayamıyorum. ama bende hoşlanıyorum mesela. çünkü bu kişiyle cidden aynıyız.
kalbimden geçen hislere nasıl yöneleyim? yani ne yapabilirm?

Eğer aynı ortamdaysanız, bakışı ve özellikle gülüşü ele verir kendini genelde.

Ama uzak ya da yakın fark etmeksizin en önemli gösterge ilgi. Sizinle özellikle ilgileniyor olmalı. Onunla zerre alakası olmayan, sizin hayatınızla ilgili konuları önemsiyor sorular soruyor mu? Günlük rutininizi biliyorsa mesela öğle tatili saatinde mutlaka arıyor ya da mesaj atıyorsa hoşlanıyordur diyebilirim.

genelde akşamları konuşuruz. okul/iş bitmiş oluyor ya.

onun dışında hayatımda olan şeylerle ilgileniyor evet

hayır konserlere mesela.

ve geçen gün konuşuyoduk (yazışıyoduk). onun küçük bi kaç günlük kaçamak yapma isteği vardı. bana dedi ki gelsene benle.
Nedense bu adamdan anlattiginiz kadarıyla öyle bı elektrik alamadım ya sanki fazla samimi bir arkadasinizmi gibi hissettim ama pek tabi yanlış ta hissetmiş olabilirim
Biraz daha gözlemleyin kendinizi kaptirmadan bakalım ama siz açık vermeyin yani ilginizi belli etmeyin derim

• Beğen
Eee karşılıklı incinmekten korkarsanız nasıl olcak bu iş :)

bende bilmiyorum.

onun doğum günüydü bi kaç gün önce. telefonda kutladım ve 2 hafta sonrasına randevulaştık. o derece yoğunuz. herneyse bizim hep konuştuğumuz bişey var; her ay farklı müzeye gitmek. ve aklımdan şey geçti. hediye alsam mı müzekart. hem konuştuğumuz şeyi gerçekleştiririz hemde saçmalamış olmam.

olur mu?

Back
X