ben bu işlerden anlamıyorum ..

işte benim içinde o anlama gelmiyor. ama bu devirde mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum da hep böyle ya. vallahi ben anlayamıyorum. ama bende hoşlanıyorum mesela. çünkü bu kişiyle cidden aynıyız.
kalbimden geçen hislere nasıl yöneleyim? yani ne yapabilirm?
Bence her insan özellikle kadınlar hislerinde yanılmaz, kendini kandırmadıgın sürece. Bi kahve yap kendine bu gece düşün bakalım bi, kendine yönel bu adamın senden hoşlandıgını hissediyor musun ? Senin heyecanlandıgın kadar sence heyecanlanıyo mudur ? Yoksa geçici bir heves boşluk doldurma oldugunu mu hissediyorsun? Bu sorulara cevap verecek olgunlukta ve histesin bence. Sadece biraz daha mantığını ön plana çıkararak kendine dürüst ol.

• Beğen
Reactions: KV_
Beden dili ve bakışlarından anlıyorum ben. Tavırlar da önemli. Bazıları öyle bir bakış atıyor ki resmen “dişimin arasında birşey mi var da” “kafama kuş mu etti” diye düşündürüyor resmen.
Yiyorlarlar bakışlarıyla.

• Beğen
Nedense bu adamdan anlattiginiz kadarıyla öyle bı elektrik alamadım ya sanki fazla samimi bir arkadasinizmi gibi hissettim ama pek tabi yanlış ta hissetmiş olabilirim
Biraz daha gözlemleyin kendinizi kaptirmadan bakalım ama siz açık vermeyin yani ilginizi belli etmeyin derim

işte bende bilemiyorum. zaten asla açılmam. ama işte karşı taraf hoşlanıyo mu onu da bilmek isterim.
gözlemlicem bakalım..

genelde akşamları konuşuruz. okul/iş bitmiş oluyor ya.

onun dışında hayatımda olan şeylerle ilgileniyor evet
Peki ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da bu şekilde günlük konuşmalar yapıyor mu?

Bir de genelde erkekler hoşlandıkları kızlarla mesajlaşır ya da konuşurken daha kibar, daha esprili görünmeye çalışırlar böyle bır sey de hissetmediniz mi hiç?

Yalnız ilk hoşlandığım adamla evlenen ben, çok bilir gibi utanmadan anlatıyorum bir de:halay:

• Beğen
bende bilmiyorum.

onun doğum günüydü bi kaç gün önce. telefonda kutladım ve 2 hafta sonrasına randevulaştık. o derece yoğunuz. herneyse bizim hep konuştuğumuz bişey var; her ay farklı müzeye gitmek. ve aklımdan şey geçti. hediye alsam mı müzekart. hem konuştuğumuz şeyi gerçekleştiririz hemde saçmalamış olmam.

olur mu?
Neden olmasın , bence çok mantıklı da bir hediye , madem müzeleri de gezeceksiniz ... Belki tavrını değerlendirirsiniz bu sayede

• Beğen
Bence her insan özellikle kadınlar hislerinde yanılmaz, kendini kandırmadıgın sürece. Bi kahve yap kendine bu gece düşün bakalım bi, kendine yönel bu adamın senden hoşlandıgını hissediyor musun ? Senin heyecanlandıgın kadar sence heyecanlanıyo mudur ? Yoksa geçici bir heves boşluk doldurma oldugunu mu hissediyorsun? Bu sorulara cevap verecek olgunlukta ve histesin bence. Sadece biraz daha mantığını ön plana çıkararak kendine dürüst ol.

ay çok sağol :KK200: bu dediklerini aynen yapıcam

Beden dili ve bakışlarından anlıyorum ben. Tavırlar da önemli. Bazıları öyle bir bakış atıyor ki resmen “dişimin arasında birşey mi var da” “kafama kuş mu etti” diye düşündürüyor resmen.
Yiyorlarlar bakışlarıyla.

bu kişi çok güzel bakıyor :) neyse bakıcam artık önümüzdeki zamanlarda

Peki ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da bu şekilde günlük konuşmalar yapıyor mu?

Bir de genelde erkekler hoşlandıkları kızlarla mesajlaşır ya da konuşurken daha kibar, daha esprili görünmeye çalışırlar böyle bır sey de hissetmediniz mi hiç?

Yalnız ilk hoşlandığım adamla evlenen ben, çok bilir gibi utanmadan anlatıyorum bir de:halay:

hahha ay estağfurullah. tecrübelerden faydalanmak için konu açtım zaten.

benim yanımda hiç küfür etmez. bi kere sormuştum hep mi böylesin diye. yok canım demişti :) maçta fln farklıymış.

ortak tanıdıklarımız var ama uzaktan tanıdık.
ortak arkadaş ortamımız yok maalesef

Neden olmasın , bence çok mantıklı da bir hediye , madem müzeleri de gezeceksiniz ... Belki tavrını değerlendirirsiniz bu sayede

:) genel olarak düşünceli bi arkadaş olarak bilinirm çevremde. öyle saçma da olmuş olmaz diye düşünmüştüm bende

teşekkür ederim

Mesela esim uzun suredir tanisiyor olmamiza ragmen hoslandigi donemde uzerime fazla dusuyordu. Karakterime, yasantima dair sorular soruyordu. En belirgin olani ise, birkac gun ulasilmaz olmustum. Bana ulasmak icin cok cabalamisti. Merak etmisti. Sonrasi zaten evlendik :KK66:

• Beğen
Bi
hahha ay estağfurullah. tecrübelerden faydalanmak için konu açtım zaten.

benim yanımda hiç küfür etmez. bi kere sormuştum hep mi böylesin diye. yok canım demişti :) maçta fln farklıymış.

ortak tanıdıklarımız var ama uzaktan tanıdık.
ortak arkadaş ortamımız yok maalesef
Biraz ilgilsini izleyin bakalım neler olacak.
Bizi de haberdar edin.

• Beğen
Siz çocuğun davranışlarını, konuşma stilini falan yazın ben size ilgisi var mı yok mu söyleyeyim ehehe :)

Mesela esim uzun suredir tanisiyor olmamiza ragmen hoslandigi donemde uzerime fazla dusuyordu. Karakterime, yasantima dair sorular soruyordu. En belirgin olani ise, birkac gun ulasilmaz olmustum. Bana ulasmak icin cok cabalamisti. Merak etmisti. Sonrasi zaten evlendik :KK66:

günlük konuşuruz. biraz kaçan kovalanır mı şeyini denedim, yazmadığımda yazıyo, arıyo fln.
hiçte taktik maktik yapan biri değilim :)

ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.

ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Hmm bi ip ucu mu diyosun:) olabilir zamana birak.. birsey olacaksa bile.. bence bu zaman flort doneminden bile daha guzel:) cunku adi konulmus birsey yok ve tatli tatli heyecanlaniyosun. Kim bilir belki karsidakide aynidir:)

• Beğen
Siz çocuğun davranışlarını, konuşma stilini falan yazın ben size ilgisi var mı yok mu söyleyeyim ehehe :)

ayy beklediğim yorum Hahaha.
nolursun soru sor Astoriacığım bende cevaplayım. Şu an aklıma hiçbişey gelmiyo çünkü:KK53:

Hmm bi ip ucu mu diyosun:) olabilir zamana birak.. birsey olacaksa bile.. bence bu zaman flort doneminden bile daha guzel:) cunku adi konulmus birsey yok ve tatli tatli heyecanlaniyosun. Kim bilir belki karsidakide aynidir:)

ya da hiç aynı değildir tam tersidir Hahaha ama evet güzel şeyler.
bende de salaklık olabilir mi acaba? ilişkilerden korktuğumu söylemiştim bir zamanlar :ruh:

ya da hiç aynı değildir tam tersidir Hahaha ama evet güzel şeyler.
bende de salaklık olabilir mi acaba? ilişkilerden korktuğumu söylemiştim bir zamanlar :ruh:
Salaklık değil bence ayaklarını sağlam basma isteği ..

• Beğen
Back
X