Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

bunu gecenlerde bende yazmistim bir yerde vatan hepimizin vatani koruyanlar belli kesimler, ortada bir savas var ama parasini odeyen vatanini korumaktan sorumlu olmayabiliyor ama bu vatan HEPIMIZIN (!)
bazi rutbeliler bile emekli omalarina yakin doguya gidiyor neden emekli maaslarinin yuksek olmasi yani doguya sadece maas icin gidiyorlar

nasıl ya???normalde doğuda hiç rütbeli yok mu yani ,haaa tabi oralarda yıllarca görev yapanlara ,ömrünü terörle mücadeleye adayanlara apoyla aynı cezayı verip hapislere tıkıyor bu ülke.

Türkiye Barzani ile gurur duyuyormuş bunu da öğrenmiş olduk. Daha ne olsun, bunun üstüne ne denir ki.

iki sene önce, bir sene önce , her zaman 'Apoyla görüştüğümüz yalan, bunu iddia edip de ispatlayamayan da şerefsizdir' diyen sayın basbakan, şimdi evet görüştük görüşürüz de diyor, terörün bitmesi zaten bizim en çok istediğimiz şey de, eğer bunu Öcalan'la pazarlık ederek çözecekseniz çekin bir an önce 20 yaşındaki erlerimizi ordan, verin bakalım güneydoğuyu

Evet 2 sene önce bugünlerde yazmıştım
Daha dün facede
FB_IMG_1440141811541.webp
bu yazıyı paylaştım. Kizimin fotoğrafını koyduğumda aldığım onlarca beğeni ve yoruma karşın 30 beğeniye kalmış ne acı.
Çok klasik ve çok klişe olabilir ama ; bayrak asmak , sosyal ağda laf sokmak , oyumu kendimce doğru partiye kullanmak ve şehitlere dua okumaktan başka bişey yapamıyorum. Başka önerdiğiniz bilmediğim yada yapmamız gereken şeyleri paylaşabilir misiniz..

Back
X