Ben bu kadının yuvasını yıkıp dünyayı dar etmezmiyim!

Onunda bu hakkı yoktu yalnız
Soyle bakin birinden bir cocugu olmus ve suanki esine bunu sizin tabirinizle yutturmus (yani adam kendi cocugu saniyor) soylediniz gunahsiz bir cocuk duzenden olacak kavganin gurutunun ortasinda ustelik anne dedigi kadin icin ileri geri konusulacak hayati boyunca ezikligini yasayacak bir adam evlattan olacak vebaldir bu zaten biri var belliki olayi bilen kadini bunun icin tehdit eden yani eninde sonunda cikar o is birak senden bulmasinlar sinirlenmekte haklisin ama ilerde vicdanen rahatsizlik duymandan iyidir derim

oda doğru ama kanatsız melek çocuk yani ama işte iş bu nokta da arkadaşı bekliyorum saçma bişey yapma gelecek bakacaz o bu kadarını bilmiyordu

Sen birinin ayıbını ört ki Allah’ta senin bi ayıbını örtsün.
Boşver bence. Yine sözle tehdit et bi daha bulaşırsan herkese herşeyi söylerim diye, o bile yeter ona.

Bir supheyle sze saran bu kadin kocasina anlattiginizda size her seyi yapar. Bi ömür kurtulamazsınız.
Muhatap olma. Küfredildiğinde savcılığa şikayette bulunacağını söyle. Devam ederse şikayet et

oda doğru ama kanatsız melek çocuk yani ama işte iş bu nokta da arkadaşı bekliyorum saçma bişey yapma gelecek bakacaz o bu kadarını bilmiyordu
Bulasmayin o cok sakin dediginiz koca delirir cana sebep olur kadin cazgirdir adama bise yapar ne gerek var la havle de gec israrciysa ara ailenede anlatirim savciligada tehdit ediliyorum diye kendi kendini rezil edersin kimle ne halt karistirdiysan git onlardan ara belani benim senle isim yok 9senedirde yok hade de gider onun derdi zaten kim oldugunu bulmak belliki
Bir laf vardir severim itle dalasacagina koseyi dolas derler

Alıyorlar merak etmeyin. Bir arkadaşın dosyası şu an savcıda tel aramalarına kadar çıkıyor.

zamanında yediği hurmalar şimdi bir yerini tırmalar....keşke o zamanlar anlattıklarını dinlemeseydin...böyleleriyle arkadaşlık yapmak kötü... birşey oldu senden bildi işte...

Sizde ki arkdslarda maşallahhhhh hepsi birbirinden marifetli biri kalkar savcılıkta dosyası olur biri çocuk yapar başkasına senin die yutturur mesajlrnz okudum da sizde çok fena birisiniz bence inanın size yazdgm için kalitem sarsıldı siz bi kere iyi bir arkds olsanz bunları yaparken ona öğüt verirdnz veya işte o zaman kocasna sylrdnz çocukta olmdn adam boşams olurdu hem öyle temiz bir adam başına bunlar gelmeden kurtulurdu suan anladigim ne blymsnz sizden daha iyi gideri olmuş ve suan evinde kocsyla mutludur sizde kendinizi paralysnzdr neden ben böyle olmdm die yoksa onca insan size adama yazık katil olur dio yok diosnz çocuk var onun ne suçu var dio napaym diosunz siz çok iyi bir arkds olsanz onun bu karakterszlgnden kendinize gündem yaratck bişey ckrmy calsmzsnz amacınız ne?? Allah a havale 3t brk işte neyin öfkesi bu öyle biriyle arkds olmssn bu normal ondan küfür Yemen mi anormal geldi de bu tavrı aldın midem bulandı sizinle ay cins olduğum için kendim den utandım adamlar isye böyle kadınlar yüzünden masum insanlrda kötü gry

Sizi tehdit edecek bir şeyi yoksa arkadaşınızın elinde dediğinizi yapın. Şikayet edin. Baktınız olmuyo en son çare olarak dediğiniz gibi kocasına söyşemekle tehdit edin. Biraz manyak bi tip galiba arkadaşınız.

Bence hiç durma git kocasına herşeyi anlat. 3. sayfa haberlerinde okuruz artık olayın devamını...

Neyin kafası anlamıyorum ki. Kadın öyle ya da böyle kocasıyla bir düzen kurmuş. Belli ki tehdit edenler de var. Ne gerek var deşmeye. O zaten kendisini yakmış. Engelle gitsin.

Hiçbişey anlamadım. Bu ne öfke bu ne kin??

Git başkasına çat sen hadi

Alıyorlar merak etmeyin. Bir arkadaşın dosyası şu an savcıda tel aramalarına kadar çıkıyor.

Avukata sorduk arkadaş ile belli suçlar dışında bilgi alınamıyor dedi. Türkiyede büro ya da ofisleri yok hesaplar da silinmiş zaten diye anlattı baya ?

Bende ekli bile değil başkasına yaptırıyormuş kendi geldi en son muhattap aldım engelledim

zamanında yediği hurmalar şimdi bir yerini tırmalar....keşke o zamanlar anlattıklarını dinlemeseydin...böyleleriyle arkadaşlık yapmak kötü... birşey oldu senden bildi işte...

Tek ben değil bi kaç kişiye daha sarmış

Avukata sorduk arkadaş ile belli suçlar dışında bilgi alınamıyor dedi. Türkiyede büro ya da ofisleri yok hesaplar da silinmiş zaten diye anlattı baya ?

Allah allah.
Siz bu kadının adını soyadını biliyorsunuz değil mi?
Adıyla soyadıyla şikayet edin o vakit.

Sende fake hesap aç onu tehdit et madem

Onun bana yaptığı terbiyesizliklere sustum geçtim zamanında iyi ki arkadaşlığı bitirdim dedim ama bu son noktadır terbiyesize terbiyeli olamam
Verin savciliga. Biter gider. Onun gibi davranirsaniz ondan ne farkiniz kalir ki anca kendinizi dusurursunuz

Keskin sirke küpüne zarar, bırak kim ne yapıyorsa yapsın eşeledikçe kokusu çıkar sende rahatsız olursun...

Şimdi yaptıklarından korkuyor tek bilen sen olduğun için senden şüpheleniyor yapmadığını söyle anlamaz ve senin yakandan düşmezse o zaman herşeyi kocasına anlatmakla tehdit et, bırakır peşini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…