Soyle bakin birinden bir cocugu olmus ve suanki esine bunu sizin tabirinizle yutturmus (yani adam kendi cocugu saniyor) soylediniz gunahsiz bir cocuk duzenden olacak kavganin gurutunun ortasinda ustelik anne dedigi kadin icin ileri geri konusulacak hayati boyunca ezikligini yasayacak bir adam evlattan olacak vebaldir bu zaten biri var belliki olayi bilen kadini bunun icin tehdit eden yani eninde sonunda cikar o is birak senden bulmasinlar sinirlenmekte haklisin ama ilerde vicdanen rahatsizlik duymandan iyidir derimOnunda bu hakkı yoktu yalnız
Soyle bakin birinden bir cocugu olmus ve suanki esine bunu sizin tabirinizle yutturmus (yani adam kendi cocugu saniyor) soylediniz gunahsiz bir cocuk duzenden olacak kavganin gurutunun ortasinda ustelik anne dedigi kadin icin ileri geri konusulacak hayati boyunca ezikligini yasayacak bir adam evlattan olacak vebaldir bu zaten biri var belliki olayi bilen kadini bunun icin tehdit eden yani eninde sonunda cikar o is birak senden bulmasinlar sinirlenmekte haklisin ama ilerde vicdanen rahatsizlik duymandan iyidir derim
Sen birinin ayıbını ört ki Allah’ta senin bi ayıbını örtsün.Eşi çok saf biri çocukken babasını kaybediyor hep iş iş dünyadan haberi yok düşün kocan uyuyor evde sen aşağa iniyorsun arabayla seni alıyor biri arabada işini görüyor eve bırakıyor
Evet herşeyi yapabilir beklenir ama olay çıkartırım büyük babasını vs dedim mi çocuğun hayatı bitti zaten ondan sağa sola saldırıyor
Bulasmayin o cok sakin dediginiz koca delirir cana sebep olur kadin cazgirdir adama bise yapar ne gerek var la havle de gec israrciysa ara ailenede anlatirim savciligada tehdit ediliyorum diye kendi kendini rezil edersin kimle ne halt karistirdiysan git onlardan ara belani benim senle isim yok 9senedirde yok hade de gider onun derdi zaten kim oldugunu bulmak bellikioda doğru ama kanatsız melek çocuk yani ama işte iş bu nokta da arkadaşı bekliyorum saçma bişey yapma gelecek bakacaz o bu kadarını bilmiyordu
Terör ve devlet suçu dışında ip bilgisi alınamıyormuş bildiğim ayrıca ne kadar sürer belirsiz iyi niyetlisiniz anlıyorum ama en azından etrafınıza bakın ne devleti hakimi savcısı felanı filanı
zamanında yediği hurmalar şimdi bir yerini tırmalar....keşke o zamanlar anlattıklarını dinlemeseydin...böyleleriyle arkadaşlık yapmak kötü... birşey oldu senden bildi işte...İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı
Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan
Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.
İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu
Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti
Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.
İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu
Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti
Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Hiçbişey anlamadım. Bu ne öfke bu ne kin??İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Sizde ki arkdslarda maşallahhhhh hepsi birbirinden marifetli biri kalkar savcılıkta dosyası olur biri çocuk yapar başkasına senin die yutturur mesajlrnz okudum da sizde çok fena birisiniz bence inanın size yazdgm için kalitem sarsıldı siz bi kere iyi bir arkds olsanz bunları yaparken ona öğüt verirdnz veya işte o zaman kocasna sylrdnz çocukta olmdn adam boşams olurdu hem öyle temiz bir adam başına bunlar gelmeden kurtulurdu suan anladigim ne blymsnz sizden daha iyi gideri olmuş ve suan evinde kocsyla mutludur sizde kendinizi paralysnzdr neden ben böyle olmdm die yoksa onca insan size adama yazık katil olur dio yok diosnz çocuk var onun ne suçu var dio napaym diosunz siz çok iyi bir arkds olsanz onun bu karakterszlgnden kendinize gündem yaratck bişey ckrmy calsmzsnz amacınız ne?? Allah a havale 3t brk işte neyin öfkesi bu öyle biriyle arkds olmssn bu normal ondan küfür Yemen mi anormal geldi de bu tavrı aldın midem bulandı sizinle ay cins olduğum için kendim den utandım adamlar isye böyle kadınlar yüzünden masum insanlrda kötü gry
Alıyorlar merak etmeyin. Bir arkadaşın dosyası şu an savcıda tel aramalarına kadar çıkıyor.
Bence hiç durma git kocasına herşeyi anlat. 3. sayfa haberlerinde okuruz artık olayın devamını...
Neyin kafası anlamıyorum ki. Kadın öyle ya da böyle kocasıyla bir düzen kurmuş. Belli ki tehdit edenler de var. Ne gerek var deşmeye. O zaten kendisini yakmış. Engelle gitsin.
zamanında yediği hurmalar şimdi bir yerini tırmalar....keşke o zamanlar anlattıklarını dinlemeseydin...böyleleriyle arkadaşlık yapmak kötü... birşey oldu senden bildi işte...
Avukata sorduk arkadaş ile belli suçlar dışında bilgi alınamıyor dedi. Türkiyede büro ya da ofisleri yok hesaplar da silinmiş zaten diye anlattı baya ?
Verin savciliga. Biter gider. Onun gibi davranirsaniz ondan ne farkiniz kalir ki anca kendinizi dusurursunuzOnun bana yaptığı terbiyesizliklere sustum geçtim zamanında iyi ki arkadaşlığı bitirdim dedim ama bu son noktadır terbiyesize terbiyeli olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?