Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

Canım ben kimseye hazır cevap veremyrm laf sokmasını bilmyem hayatm boyunca kimseye laf sokmadm bu yüzden ezio beni allahndan bulsn cok doğru demssn esime göre kanatsz bi melek hasta yaşlı esm anlamıyor ben evine gtmek istemyrm oraya giderken sanki hapishane ye gidiyomsm gibi hissediyorum kendimi

Peki böyle böyle nolcak ben onun yüzünü görmeye dahi tahammül edemyrm gtmek istemyrm evlerine giderken resmen işkence cekyrm artk blymsnz

şaka var şaka var hamile hastaneden gelmiş kadına patavatsızlık yapmış bu kv

nasıl eşinin annesi çekmek zorundasın diyorsanız konu sahibi de oğlunun eşi torununun annesi
herşey karşılıklı
Henüz çocuğum yok o güzel duyguyu tatmadım hamilelik sureci nasıldır bilmem ahkam kesmek de haddime diil bilirim ama hayat böyle geçmez hanımefendi. Herkes hamile kalıyor herkes zorluklar yasıyor bence biz kadınların kafa yapısının değişmesi lazım. Üstelik hamile, üstelik söyle böyle diyip kendi kendimizi olumsuzluğa itiyoruz. Yaslı bir kadın bir laf etmiş gülüp geçmekten başka yapılacak daha mantıklı ne olabilir ki.

Peki bu yaşlı kadın size her defasında bunu yapıyor sa her defasında laf sokuyor sa igneliyor rezil ediyor sa yne gülüp gecermiydnz

Olay sadece bu değil, bu konuyu örnek göstermiş sanırım birikmiş birşeyler var. Kime basit gelebilir ama kadın hamile, rahatsız. Hastaneden gelmiş. Patavatsızlık bu yaptığı. Yaşlı da kaç yaşında ki bu kv ? Yaşının bahane edilmesi çok saçma.
Laf soktuğunda cevap ver sende.

Madem eşinin anası babası gideceksin el mecbur evlenirken aslında ailerlede evleniliyor
Peki senin annen kardeşin varmı uzaktalarmi arkadaşların falan
Birazda huzur bulduğun ortamlarda bulunmaya çalış yakında bebegind olacak hic cikamazsin KV karışmaları laf sokmalari çoğalacak gardını al dik dur
Sende anne olacaksın artık anneler güçlü olur çünkü sen çocuğun için onun psikolojisi için güçlü olmak zorundasın
Gitmicem işte gelmicem iste bunlarla bi yere varamazsin

Ahhh o annemi yanlış anlamissindir lafları yok mu biz yapsak hiç bir zaman masum olamayiz ama onların masumiyeti var işte şu sıralar bende sabır taşına döndüm bakalım ne vakit catlayacagim

60 yasinda kaynanam . Hep yaşına bahane üretildi bende sustum yaşlı ama laf sokmasını biliyor esmde ne yazikki hep kapattı hep ama hep keşke sadece bu olsa dediginiz bu gibi nice şey artık içmde birikti hersey

Peki bu yaşlı kadın size her defasında bunu yapıyor sa her defasında laf sokuyor sa igneliyor rezil ediyor sa yne gülüp gecermiydnz
Siz kocanızla mutlu musunuz. Bir bebişiniz olucak eminim onun için planlar yapıyorsunuz bir sürü güzel telaşlarınız vardır. Geri kalan her şey teferruattır emin olun. Kayınvalideniz ar namusunuza dil uzatmadığı sürece bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın söyledikleri. Bahsettiğiniz kişi iş arkadaşınız olsa gidin haddini bildirin yorumunu cok rahat yapardım ama muhatabınız yaşlı bir kayınvalide amiyane tabirle gaza gelmeyin gülün geçin lütfen

seninki yine yüzüne içinden geçeni söylüyor.benim kaynanamla karşılaşsan intihar ederdin galiba.kadın yalancı ikiyüzlü ve hilekar.sokaktaki dilenciden farkı yok

Ahhh o annemi yanlış anlamissindir lafları yok mu biz yapsak hiç bir zaman masum olamayiz ama onların masumiyeti var işte şu sıralar bende sabır taşına döndüm bakalım ne vakit catlayacagim
Sizde mi aynı durumda sinz bende blmyrm Sabir taşı olsa catlar yaa yinede sabır diyorm

yemeğini yapıp gitme nereye kadar o şekilde gidebilirsin...
eşinle konuş en hassas dönemim de senin annenin laf sokmalarıyla istemeyerek de canımı sıkıp bebeğimize zarar vermek istemiyorum senin laf soktuğunda yaşlı dediğin ama laf sokma da genç gibi olan annene tek git...
kv n yemek getirmek istediğin de de söyleyin anne laf çarpacaksan getirme diye... ayağını denk alsın... laf sokuyorum ohh birşey söyleyen de yok ortam boş at golleri yapıp kaçmasın... dikkat etsin... eşine de ben senin için bu halimle insanların anlayışla yaklaşıp aman kalbini kırmayayım diye dikkat edeceği dönem de anneni sırf sen arada kalma diye çektim yeteri kadar annenle konuş ne yapıyorsan yap ama bebeğime zarar veriyor benim etkilenip kendimi üzdüğüm her an tansiyonum hormonlarım oynuyor deyin... siz böyle söylediniz diye üzülmüş gibi yapıp geri adım attırabilir boşverin siz üzülmeyin diye eşiniz adım atmıyorsa siz de o üzülmesin diye adım atmayın, yeteri kadar atmışsınız ben olsam cevap veirrdim laf sokmak için getirdiysen getirme evet benim bebeğim için bakıma ihtiyacım var ama öncelikle huzura ihtiyacım var derdim.

Peki siz napiyosnz byle bi insanla
muhattap olmuyorum.ne anne diyorum ne teyze ne kaynana ortaya konuşuyorum ve zaten az konuşuyorum.birde surat asıp ortamı anında terk ediyorum.uzak şehirlerde olmanın faydası.umursama sende bence.beni ve ailemi kandırdılar mesela daha ne olsun

60 yasinda kaynanam . Hep yaşına bahane üretildi bende sustum yaşlı ama laf sokmasını biliyor esmde ne yazikki hep kapattı hep ama hep keşke sadece bu olsa dediginiz bu gibi nice şey artık içmde birikti hersey

Anlıyorum ama takma sende, eşin annesine söylese böyle şakalar yapma diye iyi olur aslında. Barı şu dönemde çenesini tutmayı denesin.

Ne yaşlısı yaa KV orta yasli bi kimse benim KV 63 yasında ne gezmesinden kalır ne susunden
Bende 70 80 falan sandım
Eşine şöyle annen yasli değil bu bahaneye siginmasin aklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…