Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

eşine çaktırmadan onun yanındayken gül pür neşe , yanlızken sana yaptığının aynısını yap bak sonra
dinsizin hakkından imansız gelir de ....
yalnızken görüşmüyorum yani sinirim bozulacak diye gitmiyorum evine o gelirse de benim evim bir şey diyemiyorum

Sende tatlı tatlı tüm gülümsemenle laf sok o zaman.
Yemesini bilirsin dediğinde evet yapanlar var çok şükür ben kendimi yormuyorum diyip gülsen eminim kıpkırmızı kesilirdi

ahh ahh bu KV ler yok mu
benimki seninkinden aşağa değil. herşeye karışır ve laf sokar surekli.
sabrım tukenmeye başladı ve her gün görüyorum onu..
hamile halimle cok stress yapıyorum onun yuzunden. Allah bizlere sabır versin.

Kv dem bana bunu söylemişti ama şaka amaçlı olduğu belliydi. Bende sen yeterki yap hep anne hakkını vere vere yerim dedim

Bence fazla önemsiyorsun
Kv ne derse desin gül geç takma yaa
O inan ki daha sinir olur senin alındığını gördükçe hoşuna gidiyordur
Yada Lafını ver oturttur sonra yine takma düşünme sinir olma boşveerr

Benim kv de yemekte amann bu gelinlerde tüm eti yemiş oğullarıma kalmamış dedi
Terbiyesiz
Bende bir güldüm ete kıyamayıp yarım kilo etle yemek yaparsan böyle olur
Utan gelinlerin oğlun gelmiş bol bol ortaya koyaydın madem dedim şakayla karışık mosmor oldu

Yani sallama tatlım

Bence eşinizle o şekilde konuşursanız ters tepki alırsınız. Hele eşiniz annesine düşkün ise daha kötü olur

Bu lafin şaka olduğu apaçık ortada..bunu dert edecek ne var inan anlamadim.Siz fazla alingan ve hassas olmayasiniz! Hem neden olaya şu tarafından bakmiyorsunuz;rahatsiz oldugunuz için düşünmüş yöresel zor bir corba yapmış teşekkür etmek minnet duyma duygusu vs..

Ya o değilde arabaşı aşerdim
Neymiş bu diye baktım da netten çok nefis görünüyo yaa

Benim kv de ayniydi. Ben hep sustum fakat ben susarken esimin herseyi gorup duymasini sagladim annesinin tavrini kendisi gordu ve haklisin dedi. 1/ay hic gitmedim sonrasnda esim.annesiyle.konusmus fakat tekrar laf aokmalar devam etti ve ben patladim.. Esim ve butun 2 gorumcem kp im kaynim benim.tarafimi tuttu. Sabret sakin hakliyken haksiz duruma dusme. Birak.laf sokmalarini esin duysun sen sadece duydunmu ? De . sana hak verdigini gordugunde hissettiginde ve kv laf soktugunde senin benimle derdin ne ?ne saygisizLigimi gorsun? Bana neden lafsokuosun acik konus soyle derdini de? Eminin sana vericek cvp bulamiycak ve eain yaninda duracak.. Allah yardimcin olsun ben bu sebeple bosanma asamasina gelmis biri olarak seni cok iyi anliyorm... Rabbim.yardimcin olsun...

Arabaşı mevzusundan gına gelmiş gelin olarak sesleniyorum sana arkadaşım; aklını kullan :) öyle ben gitmem etmem sofrasına oturmamla olmuyo o işler. Aklını zekanı kullan sen kaynananın değil o senin nazını kahrını lafını çeksin. O laf sokuyosa en baş sende sokmayı bilcen.
Saygımdan sustum sinirimden sustum demeden dişe diş göze göz. Bak aynı diyalog geçti bizdede kv ile aramda. Yemesini biliyon deyince dedimki,, bilcem tabi anne. Siz yapcaksınz ben yiycem bi güzel hazır hazır oh mis. Böylesi daha tatlı oluyo dedim gülerek. Noooldu? Ben köpürmedim bana kaf soktu die o köpürdü lafı yedim die :) zeki ol yani anladın mı.
Bende çok lafını duydum arabaşının. Hepde lafımı esirgemedim gülerek yüzlerine tatlı tatlı soktum lafımı. Ayrıcaaa, arabaşını öğrendim yapmayı. İnat ettim bigün, o avratsa bende avratım dedim yaptım. Oldu. İlk seferde tutturdum hemde. İkinci seferde dahada oldu. Üçüncüde çağırdım onları arabaşı içmeye şaka yapıyom sandılar önlerine koyana dek çok eğlenmiştim yaaa azim hırs inat zekilik ve akıl. kadın isterse yapar!..

O laftan sonra o tabağı nasıl yediniz?Demek ki siz de kredisi var bu kadının.Gururunuzdan çektikçe çekiyor krediyi.Ne zaman tükenir o zaman olması gerekeni yaparsın.Ya onun gibi konuşursun sen de onunla.Yada o laf sokmadan sen kendine laf sokarsın onunla dalga geçerek.yada tamamen kesersin ilişkini veya boşanırsın kurtulursun.Zaman içinde bu yazdıklarımdan biri olacak zaten.Dayanabildiğin yere kadar yani kendi kıymetini anlayana kadar çekersin.Sonra da geçen zamana üzülürsün.Gençliğini böyle zehir ettiği için bitmeyen bir nefretle yaşamaya başlarsın.

Aynı şeyleri yaşamış ve şu an nelerin yanlış nelerin doğru olduğunu az çok öğrenmiş biri olarak tavsiyem kocanızı bu işe karıştırmayın önce evinizde yemek yiyin kocanıza birşey söylemeyin sonra gidin kv ye yemek yeneceği zaman ay çok kötüyüm midem bulanıyo ağrım var ben yemicn de git içeride uzan hep bahane bul eşinede aynı şeyi yap hem kv laf edemez hem kocan yanlış anlamaz kocana hep iyi görün sakın onu aranızdaki meseleye karıştırma bırak karıştıracaksa da kv karıştırsın o zaman da o kötü olur

O yörenin yaşlıları öyle sinsiler cahiller ama yinede gelinde kusur bulur komşular , hiç sormazlar kaynana ne yaptıda gelin konuşmuyor demezler en büyük becerileri gelinle oğlunun kavgaya tutuşması sonrada şaka yaptım derler beterler var bendede o modelden anlıyorum seni çekeceksin ,çektirecek

Ben olsam agzima surmem yemeğini.
yapmayı bilmiyorum , yemegide bilmiyorum afiyet olsun size derim
o ne bee zehir etmiş iki lokma yemegi

Tatlım kaynana konusunda benim tek düşüncem vardır böyle hayvan gibilerini evden kovmak. Hayvanlarada haksızlık etmek istemiyorum köpeğimiz var ve ben köpekciğimizi çocuğum gibi seviyorum. Madem annesine laf söyleyemeyen bir kocan var sende kaynanana laf çaktır. Madem sana yemesini iyi biliyorsun diyo sende enayiler akşama kadar yapar bende bir güzel yerim de. Eşinde sana tepki gösterirse ayol şaka yaptım hep annenmi şaka yapacak de gülerek. Sürekli laf çaktırırsın o mutlulukla sağlığında iyi olur

canım aslında bence büyütülcek birsey dememiş kadın. bana böyle birşey demiş olsa güler geçerim hemen cevabını veririm susmam yani öğrenirim daha öğreniceğim çok şey var gibisinden boşver takma kafana yaa zaten hamileymişsin yazık deilmi

Sen laf soktuğun zaman eşin senden yana mı yoksa annesinden yana mı ? Bazı erkekler hanımını ezer anasına laf söyletmez ,ondan sonra kavga başlar anneme saygılı ol diye

Konyali di mi. Haklisin ben de cok bozulurdum. Ama yapacak cok da bi sey yok bence, sen de laf soksan olay buyuyecek, orda esinin yumusatmask lazimdi, seni savunup sen de guzel yemek yapiyorsun bunun tarifini al da yap bize demesi lazim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…