Ben bu kaynanamı ne yapayım?

Lafa gelince ataerkil ataerkil konuşurlar. Oğlunun çocuğu, soyadlarını taşıyor diye sahiplenirler. E o zaman göstersinler yiğitliklerini. Ne saçma şey, neden her şeyi kızın ailesi yapıyormuş? Eşinizin memleket neresi?

Bir kere siz evlendiniz kız tarafı erkek tarafı kalmadı. Beşiği siz kendiniz alacaksınız. Ha ailelerden almak isteyen olur bişey diyemem ama öyle zorunluluk yok yani. Ailem zaten her şeyi aldılar size de yine altınları toplayıp gitmek düştü deyin

Benim kaynana daha ben nişanlyken cocugunun ismini ben koyacam demisti, dogmamis cocuga don biçme olaylari muazzam, o dugune 1 kuruş harcama yapmamalari olayi bende de var. Ama kendilerini yirtmalarina ragmen hic biseyime karistirmadim, altinlarimi da vermedm avucunu yalar.

Nefret ediyorum vallaha igreniyorum boyle insanlardan ya, konuyu okuyunca yine sinirlerim tepeme çıktı. Gidip bi kahve içeyim.

benim kv de de aynı şekilde adettir kız annesi dürü yapar, onu alır bunu alır deyip duruyordu ve ben hamile bile değilim. şuan görüşmüyoruz ama kendimi hazırlamıştım bir daha ağzını açtığında x anne bizde de adettir doğum yapan geline kv si burma bilezik takar diyecektim. öyle tertemiz delirttiler beni.

"Torun sadece annemlerin mi, bakalım babaannemiz neler yapacak" deyip sorumluluğu üstüne atacaksın. "Annemler nerde nasıl davranacağını bilir, benim aklıma ihtiyaçları yok. Görevlerini zamanında fazlasıyla yaptılar da zaten " demen yeterlidir.

Benım kımseden bı beklentıyok kafamı sısırme sende bısey alma sıkıldım artık bu laflarından de

Siz önce düğünde götürdüğünüz altınların hesabını verin sonra annemlerin altınına karışırsınız deyip kestirip at

Ne diye ne cevap vereceğim diye kara kara düşünüyorsun?
Bir de o böyle başladı mı sen de karşı atağa geç
Biz de çocuk oldu mu babaannesi çeyrek altınla bırakmaz tam takar geline ayrı bileklik alınır diye anlat
Başka babaannelerin yaptıklarını anlat
Normalde kimseden bir şey istenilmemesi taraftarıyım ama madem karışıyor bu cevabı da hak etmiş

bu kaynanaların , gelinin ailesi ile ne alıp veremedikleri var anlamış diyilim ,kim neye gücü yetiyorsa onu yapar , bence sessiz kalmayın , siz alttan aldıkça bunlar büyüyüp dağ olur emin olun o yüzden şimdiden tavrınızı koyun , bizdede gelin var ve onun ailesinin maddi durumu iyi diyil aldık gelini götürdük alış verişe iğneden ipliğe ne gerekiyorsa al bu bizim çocuğumuz dedik ve aldık herşeyini ,

Çok basit bir cevap verebilirsin eee annecim sen ne alıcaksın bebek odası için yada sizden hiç birşey istemediğim gibi kendi ailemden de istemiyorum dersiniz.

Kızlar inanın bu lafların cogu onun icin sinek vızıltısı gibi geliyor. Bir çöpü olmadı gı halde herseyi kendi yapmış gibi anlatır. Yeri geldikçe lafı soktum agzına ama işe yaramıyor. Normalde pısırık sessiz biri degilim. Kadında inanılmaz bi sinir var celik gibi. Ne olursa olsun istifini bozmuyor tam gaz devam ediyor. Aslında görüşmeyi kesmek istiyorum ama eşim üzülsün istemiyorum cok fazla görüşmüyoruz zaten. İdare edilebilecek zamanlar kısacası. Sadece ailem icin boş boş konuşması beni delirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…