Ben bu kaynanamı ne yapayım?

Kimse kimseden bişiy beklemek zorunda değil de anne. Biz kimseden bişiy beklemiyoruz sen düğün takılarını geri ver yeter de altınlarını kurtar. Bana kalırsa bebenin altınlarınıda alma peşinde

Gereken cevabı verseydin bir daha ağzını açamazdı. Bir daha birşey dediğinde ver cevabını.

Eşine söyle. Artık yoruldum annenin dilenci gibi her şeyi ailemden istemesinden. Sonuçta kendisi de babaanne olacak, krndisi slmıyorsa kimseye de sesini çıkartmasınnn artık de.

Çocuğum olduğunda annemlerin kendilerinin yardım edeceğini söyleyen kaynanama annemler benim için herşeyin güzeli yaptı artık birşey yapmalarına gerek yok nasip olurda bebek olursa kendi imkanımız neyse o kimseden birşey beklemiyoruz istemiyoruz dedim sende bunu de aynen.

Akil verme para ver de. Akil herkeste var de. Tıraşı kessin otursun yerine. Sağlıklı dogumlar dilerim.

Çocuk kocamla benim çocuğum ne senden ne kendi ailemden birsey beklemiyorum .bu tarz beni konuşmlar beni uzuyor deyin olsun bitsin. Olmadı esiniz konussun

Desene Benim babamin soyadini mi tasiyorsunuz? Diye dangalak kadin ya

Önce eşine söyle derim sonra gidip yalan yanlış anlatmasın
Eşine ya sen anlat annenin kalbini kırmak isyemiyorum de at topu eşine pek

Kızlar eşim annesinin huyunu biliyor boşver desede ben cok takıyorum çünkü kadının ağzı hiç kapanmıyor. Soyadı mevzusuna kadar konustum zamanında ama yok kalın kafası almıyor bir türlü. Hee fırsatta etrafımızdaki insanlara kendini övüyor söyle düğün yaptım ettim diye. Simdi de torunu icin yapmadığı fedakarlığı anlatacak. Allah cezasını versin insallah ben de kurtulayım

Eşinizle konuşun ,annesiyle konuşsun ,
Bir daha birşey derse düğünde topladığın altınları getir alalım ,benim ailem toplamadı ki diyin

Biz de beşiği babaanneyle dede alır.Siz hep ailecek verici olduğunuz için herşeyi sizin göreviniz zannediyor.Siz de biraz başa kalkmayı öğrenin.laf soktukça o susacaktır

Ben bebegi anamin evinden mi getirdim? Yapmasini bilen adam bakmasini bilecek. Haaa bir de bizim altınlar vardi sahi noldu onlar?

Hormonlardan değil kuzum sana yapılan saygisizliktan.
Seni anlamak istemezdim ama anlıyorum malesef.
Bu beşiği bilmem neyi kız tarafi neden aliyor onu anlamıyorum benimkide böyle diyor ki ortada çocuk yok.
Bende ben doguracaksam ben bakacagim annem ya da sen alacaksaniz kendi çocuğunuza alirsiniz dedim. Bakamayacaksam sizden bir sey isteyeceksem neden çocuk yapıyorum.
Zaten siz bakip buyutmussunuz sıra bizde dedim.
Ama ne kadar etkili bilmiyorum. Cok ayip bir şey bunları soylemeleri.
Bir gün agzima kadar gelecek
Çocuğunu ic guveysi alsaydim keşke diyecegim diye çekiniyorum

Demekki sınır cizememissiniz .

Ben bebeğin giysisinden besiginden gectim ailem onlari zaten yapar. Ben bebegime takilacak altinlari kaptirmamanin derdindeyim. Bi kere oldu altinlari kaptirdiydam da... diyebilirsin.

Parayı veren düdüğü çalar ozamn de torununu rüyanda görürsün sende de ben çıldırdım okurken valla Allah yardımcınız olsun

Bizim bi beklentimiz yok kimseden isterseniz siz de yapmayın birşey diyin

Demekki sınır cizememissiniz .
Daha nasıl çizebilirim
Aramam sormam konuşmam
Birsey anlatsa odadan çıkarım dinlemem soğuk davranırım yok sayarım
Evine gitmem mesaj atsa dönmem
Daha ne yapabilirim seni sevmiyorum mu diyeceğim

Bal gibi de anlıyor ama yüzsüz kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…