2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Torunu icin veya eşim için tek bir çöpü olmadı. Hoş zaten minnet etmem beklemedim de kendisinden. Ancak sürekli yok beşigi kız tarafı alır yok esyaları kız tarafı alır diye sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısmasından yoruldum.
Bu kadın benim yaşam enerjimi tüketti resmen. Artık katlanamıyorum sürekli bi beklentide.
Kendisinden tek bir çöp istemiyorum tek sıkıntım sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısması. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor buna ragmen neredeyse herseyi eksiksiz aldılar. Kendi ailem bu kadar cabalarken hala birşeyler daha aldırma pesinde. Düğünde bile benim ailem elini taşın altına soktu kendileri misafir gibi geldiler. Altınları toplayıp gittiler.
Bu kadına nasıl bir cevap vermeliyim ki bir daha o çenesi açılmasın.
Sinirlerim iyice zıpladı. Daha bir dünya böyle gereksiz muhabbetleri var.
Hormonlar dan mı ne iyice daraldım
Bu şartlarda hic iletişim kurmamaniz gerekir nasıl yüzsüzlük yapabiliyor iletişim olmadan ?Daha nasıl çizebilirim
Aramam sormam konuşmam
Birsey anlatsa odadan çıkarım dinlemem soğuk davranırım yok sayarım
Evine gitmem mesaj atsa dönmem
Daha ne yapabilirim seni sevmiyorum mu diyeceğim
Bal gibi de anlıyor ama yüzsüz kendisi
Gelde sev şimdi bu kadini2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Torunu icin veya eşim için tek bir çöpü olmadı. Hoş zaten minnet etmem beklemedim de kendisinden. Ancak sürekli yok beşigi kız tarafı alır yok esyaları kız tarafı alır diye sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısmasından yoruldum.
Bu kadın benim yaşam enerjimi tüketti resmen. Artık katlanamıyorum sürekli bi beklentide.
Kendisinden tek bir çöp istemiyorum tek sıkıntım sürekli aileme birşeyler aldırmaya calısması. İnsanlar kıt kanaat geçiniyor buna ragmen neredeyse herseyi eksiksiz aldılar. Kendi ailem bu kadar cabalarken hala birşeyler daha aldırma pesinde. Düğünde bile benim ailem elini taşın altına soktu kendileri misafir gibi geldiler. Altınları toplayıp gittiler.
Ahahah ya cok guldumMadem her şeyi almak kız tarafına düşüyor, doğumdan sonra kv kucağına bebeği değil de babayı alır o zaman. Babası oğlu oluyor zaten, bol bol sever.
Hayırla ve sıhhatle kucağınıza alın...
Evime geldiğinde çok samimiyiz gibi davranıyor ve eşime telefonda sürekli beni sorup beni iyiliyorBu şartlarda hic iletişim kurmamaniz gerekir nasıl yüzsüzlük yapabiliyor iletişim olmadan ?
2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Evime geldiğinde çok samimiyiz gibi davranıyor ve eşime telefonda sürekli beni sorup beni iyiliyor
Doğumgunümde eşimi arayıp beni istiyor
Bana hediye alıp yolluyor
Bu liste uzar da gider
Sağlıklı bir doğum dilerim, hiç üzülüp dert etmeyin, lafı yine ailenize getirirse anne ben bizimkilere listeyi verdim bu da sizin alacaklarınızın listesi deyip eline şu listeyi tutuşturun:2 aya bebegim olacak. Kv simdiden basladı işte annene söyle sunu alsın bunu alsın. Ben bi çeyrek alıyorum kıyafet alacagına altın alsın ne gerek var vs vs...
Sende o anlatirken aninda boz he he cok guzel gugun yaptin altinlari alip kactin desene. Boylesine boylesi lazim. Daha da canini sikacak olursa sen de onun gibi at kendini yerlere yeter artik hamile halimle beni delirte ekmisin diye ayni onun yaptigini yap. Sonra da nefes alamiyorum diye ortaligi ayaga akldir. Iyoce cosup abartmis kadin. Hic anlatmaya calisma.Kızlar eşim annesinin huyunu biliyor boşver desede ben cok takıyorum çünkü kadının ağzı hiç kapanmıyor. Soyadı mevzusuna kadar konustum zamanında ama yok kalın kafası almıyor bir türlü. Hee fırsatta etrafımızdaki insanlara kendini övüyor söyle düğün yaptım ettim diye. Simdi de torunu icin yapmadığı fedakarlığı anlatacak. Allah cezasını versin insallah ben de kurtulayım
Ay ben yazacaktim sizin liste super olmus. Konu sahibi bu liste kaynananin cenesini sonsuza dek her konuda kapatir. Bir daha da kiz tarafi lafini acamaz.Sağlıklı bir doğum dilerim, hiç üzülüp dert etmeyin, lafı yine ailenize getirirse anne ben bizimkilere listeyi verdim bu da sizin alacaklarınızın listesi deyip eline şu listeyi tutuşturun:
Bebek için 1 Cumhuriyet altını
Benim için 1 burgu bilezik
1 adet travel sistem bebek arabası
1 adet ana kucağı
1 adet mama sandalyesi
1 adet bebek telsizi
20 paket yenidoğan bebek bezi-markasını da yazın ki olur olmadık bir bez almasın :)
Misafirlere ikram etmek için lohusa şerbeti malzemeleri alınıp kaynatılmalı, yine gelen misafirlere ikramlık 10 kg bebek kurabiyesi ve 5 kg çikolata.
Bebek için dua okutacağım deyin 10 kg pirinç 5-6 kg kuşbaşı et alsın, bebeğin ve sizin duada giyeceğiniz kıyafetlerde yine babaanneden, kolay değil babaanne oluyor, elini taşın altına koyacak aynen de verin bu listeyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?