benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dediyarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
işte gelmiyonuz gitmiyonuz..milletin gelini oğlu geliyor...
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...
neler söylemeliyim fikir verin?![]()
susma ben sustumda ne oldu sizinkisi yine inançları olan bir insan sanırım bizimkisinin afedersin genelev şeysinden bir farkı yok ben herşeyi söyledim şimdi boşanıcam karnımda çocukla benim gibi olmak istemiyorsan konuş susarak hiçbirşey çözülmüyor onun gereksiz boş muhabbetlerine maaruz kalmaktan başka bir işe yaramıyor gerçekten eşimin annesinin altına yatmadığı adam kalmamış ama oğlum ben seni bu günlere nasıl getirdim diye hayıflanıp kendini acındırmaktan başka birşey yapmıyor tatlım