• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu kaynanaya nasıl cevap veririm???

benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dedi:KK43: yarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
işte gelmiyonuz gitmiyonuz..milletin gelini oğlu geliyor...
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...
neler söylemeliyim fikir verin?En Büyük KKEn Büyük KK

susma ben sustumda ne oldu sizinkisi yine inançları olan bir insan sanırım bizimkisinin afedersin genelev şeysinden bir farkı yok ben herşeyi söyledim şimdi boşanıcam karnımda çocukla benim gibi olmak istemiyorsan konuş susarak hiçbirşey çözülmüyor onun gereksiz boş muhabbetlerine maaruz kalmaktan başka bir işe yaramıyor gerçekten eşimin annesinin altına yatmadığı adam kalmamış ama oğlum ben seni bu günlere nasıl getirdim diye hayıflanıp kendini acındırmaktan başka birşey yapmıyor tatlım

kızlar kaynanaya gittik geldik..gündüz eşim aradı bu akşam anneme gidiyoruz yemek yapma dedi bende tamam dedim ama sesi çok kötüydü eve çağırdım öğlen bir iki lokma birşey yiyelim akşama cok var acıktım dedim...oda bende acıktım dedi geldi yedik..ama morali hala cok bozuktu...ne oldu birşey mi var dedim yok dedi..önemsiz..boşver dedi..belli anası fırça atmış tam emin değildim...anasına gittik kaynanada bir tuhaftı...hiçbirşey demedi ağzını bıcak acmadı şaşırdım kaldım:KK52: neyse yemek yedik hemen ..sonra mutfağın balkonuna çaya cıktık kaynanayla ben ..eşimede gel dedik oda yok ben tv izliyorum siz ikiniz oturun dedi...gelmedi birtürlü balkona sonra 1 bardak çayım biter birmez hadi kalkalım işlerim var dedi ve cıktık eve geldik:KK52:
sorunsuz bir şekilde atlatık şükür...ama eşime acıdım morali cok bozuktu :44:

teşekkürler canım ,amin inşallah...eşimde değişti bende değiştim özellikle annelik beni çok değiştirdi..cocuk evimizin neşe kaynağı oldu bizi birbirimize bağladı...evde başbaşayken olmadık şeylere eften püften durumlara takılıyorduk şimdi yavrumuz var ortamıza alıyoruz ..varımızı yoğumuz o oldu...öyle güzel duyguymuş ki ..bu yüzden yeniden tatmak istiyoruz ..gelen cocuk rızkıyla geliyor canım..Allah kısmet ederse bahçeli ve geniş ev almayı düşünüyoruz...birkaç yere baktık...odaları ayrı ayrı bebişlerle doldurmak istiyoruz..yanıma yardımcıda alacağım..cocuk sayısı artınca tabikide..ikizim olsun cok istiyorum...tabikide eşimde istiyor...daha doğrusu kızıma kardeş istiyoruz..ben kızıma gec kavuştum..yaşımız gecmeden gene aynı durumları yaşamadan hemen evlat sahibi olmak istiyoruz.. durumumuzda ıyı cok şükür bin şükür:nazar::nazar::KK46:

işte böyle..:KK6:

Eşinle muhabbetini Allah arttırsın
Sakın konuyu üsteleme emin ol verdiğin tavizleri fark eden eşin ayağını yere koydurmayacaktır.
Kayınvalidenin hırsı da oradan geliyordur. Sen evinde eşinle ve çocuklarınla musmutlu ol uzaktan onlar çatlasın aman bırak

Annenizi karsinizda aglatti miii:KK57: sizde onu aglatin! Kisasa kisas. Ne eksik ne fazla.

Ben konuyu okudum sadece sonrasini okumadim ozür her sey olmus bitmis cok sevindim iyi olmaniza

Esiniz diyor ya hanim daha yeni geldi diye.o niye annesinegitmemiski.siz yokken...
Birde cnm,onlar kotu de olsa sizin buyukleriniz,hayir dualarini alin derim.kotuluk mu ediyor,siz iyilikle karsilik verin.bunu hep yapin.ben hep boyle yapiyorum.mukafatini da alirim ins.

Himmm canim sen de konuş kayinvalidenle annr bak beni Sevmiyorsan istemiyorsa oglun gelsin torunun geksin ben evde kalayim de. Yaslilar ozler ogullarini sende kocani kendi tarafina cekme tatlim sakin sakin kimsr olmadığında al kaynani konusss o laf soksun sen laf sok boyle olmaz iki uc hafta da bir yuz yuze bakiyorsunuz çünkü esinde bisi diyemiyor olabilir onla da konus bide birsey soylucem mesela kaynan geldi evinize ona nasio davraniosun bisi ikram ederken cayini tazelerken ?

Biz tavsiye yazfik ama konu sahibi goremicek sanırım hesap Pasif cunku

Back
X