Ben bu kıza nasıl davranayım

Beni ziyarete gelmişti, çalıştığım ülkeye. Markete gitmek istedi, değişik markalar falan görünce hoşuna gitti denemek istedi ben de aldım. Veya işte dışarıdayken susadık ben aldım. Sonra bunları bir tane uygulama varmış oraya giriyor 1 £ diye. Uygulama en son hesaplıyor kimin kime borcu var. Ben de gerek yok deyince bana zenginmişsin gibi davranmayı bırak dedi...

keşke sende cimriymişsin gibi davranmayı bırak deseydin..

Olsun bi' daha at tam gitmemiştir o :KK70:
Bir İskandinav ülkeleri bi de İtalya zaten sen bilmezsin :KK70:
Yeminle ne tavır olarak ne tip olarak bizden bir farkları yok...
Bir Norveçli falan olsa yine üst level bir ülkeden geliyor diyeceğim ama :KK53:
Aaa norveç ab de değil ne üst düzeyi kendisi üst düzey
Üst düzey bir gerizekalı anlaşamamanız normal

Kıskanabileceği ne olabilir diye düşünüyorum açıkçası çünkü şu anda doktora yapan o, benim durum muallakta. Henüz bir yere başvurmadım bile. Düzenli bir ilişkisi olan o, benim aşk hayatı da moktan. Ee neyi kıskanacak :KK45: Ya belki bazı insanlar içten kompleksli kıskanacak bir şeye de gerek yok, bilmiyorum nerede gocundurdum kendisini.

Bunun psikolojide bir karşılığı elbette vardir bilenler söylesin.
Dünyanın her nimetine sahip de olsa bazıları,çocukken yaşadığı bir travma mi diyeyim ya da mayasal bir bozukluk mu diyeyim her neyse mutlu olamıyorlar. Sizi feci kiskanmis ve bunu hazmedememiş,sizin onu doktorasindan ötürü kiskanmadiginizi hissedince de bunu bir şekilde gözünüze sokmaya calismis.

Inanın neyi olursa olsun iç huzuru yok bu Avrupalı hanımefendinin. Insanın coğrafyasını bile övünç malzemesi yapması ne acı.. ağır bir bunalım içinde belli ki. Ellemeyin debelensin dursun

Cahil italyan pasaportu mu en güçlüymüş ay bir yerimle gülüyorum avrupa bırlıgının ekmeğini yiyorlar...

o zaman yunanistan da en güçlü pasaport en güçlü ülke(!)

velvette bucahili at hayatından

bu kiz tipik italyan ( kuzey italyadan galiba)
Burunlarini bile yerden kaldirmazlar. cimri ve yabani oluyorlar.
konusahibine laf sokmak yerine kiclarina don alsinlar.
biz almanlara :) gina getirdiler. fakirler :)

muahahah- nisanlim bu mesajimi okusa kalp krizi gecirir:)

Aaa norveç ab de değil ne üst düzeyi kendisi üst düzey
Üst düzey bir gerizekalı anlaşamamanız normal

ne üst dezeyi? kiclarinda donlari yok. ekmege mama diyorlar.
fakirligin dibini gördüler...
birde avrupa ülkesi olarak.
ben bu kizi sevmedim.

sen niye catir catir cevap vermiyorsun? vallah sanada kizdim. ne diye laf sokmuyorsun?
sende ona sok laflari.

Heğ hem de italyan pasaportu sen bilmezsin milanacım :p
:KK70:

Bir kıza sarışın, minili diye yoooook Türk değildir muamelesi yapmanın zaten neresi açık fikirli ve medeni ki...
Kendine açık fikirli, medeni çok var Avrupada, bir de ileri zannediyorlar ama sorsan bir tek Avrupalılar medeni onlara göre :/

İtalyanlar boyle olmaz genelde ama sana agir psikolojik hasarlisi denk gelmis , def et gitsin

*Türkiyeye geldi 6 gün gezdi bikinili mini etekli kızların arasında, sahilde, diskoda, barda, bana 7. gün diyor ki "Bu kız mini giymiş sarışın Türk mü?"
İçimden bsg dedim. Dışımdan
"Eğer sen Türkiyede 6 gün kaldıktan sonra hala bunu söylüyorsan benim bir gün Avrupalıların bizi anlayabileceğine dair umudum kalmadı."
Bunun üzerine bozuldu
"Umut hep vardır kem küm" etti
Bazi insanlar mal ya...benim eski sevgilim hic gelmediyse 4-5 kez geldi turkiyeye. Hatta son gelisinde kac ay kaldi. Hala bana diyor ki ; sen hic turklere benzemiyorsun.
Neden dedigimde de "hicab takmiyorsun" diyor.
Be kör cahil. Kafani saga sola da mi cevirmezsin hic. Kac sehir gordun bu ulkede kac elbiseli saci acik türk gordun otobuste kafede... ama hala zihniyet ayni :)
Benim bir kuzenim var. O da amerikada avrupada gezdi durdu. Gecen gunlere beraber kafedeyken cinli bir kizla tanıştık. Kiz yedigi yemegi cok ovunce " tabii siz kopek bocek yiyorsunuz. Bunu da begenirsiniz. Sen yiyor musun?" Dedi.
bunu diyen de yani dunyayi gezmis gormus, ogretmen birisi ...
Yani insanlar bazen boyleler.
Bu kiside cok kusur goremedim ben. Ama yine de size kendinizi kotu hissettiren insanlarla gorusmemeniz daha hayirli bence

Velvette Velvette kuzu benzerini tanıyorum, bu modeller tepesinde haresi, sırtında kanatları eksikmiş de arkadaşlarına sevdiklerine çok önem veriyormuş ama herşeyi de kendileri biliyormuş, çok üstünlermiş, mükemmellermiş, herkesler onları kıskanıyormuş gibi davranıp tatlı tatlı konuşuyor adı altında dillerindeki zehiri akıtanlardan:)))

Her söyledikleri yaptıkları samimiyetsizdir zaten hissedersin mutlaka, aslında seni hiç sevmezler ama yüzüne canım, arkandan canın çıksın diyenlerdendirler:KK70:

Ya maske takıp sana canıııım dediğinde ahhh asıl sen benim canııım diyeceksin veya hoşçakal eski arkadaş, dün dündür bugün bugündür deyip hayatından çıkaracaksınHoppa

Resmen gıcık kaşıyıcı gibi kadın.
Nasıl bi içsel eziklik yaşıyorsa resmen sizin üzerinizde kendini tatmin etmeye çalışıyor.
Hiç muhattap olmayın.

Beni ziyarete gelmişti, çalıştığım ülkeye. Markete gitmek istedi, değişik markalar falan görünce hoşuna gitti denemek istedi ben de aldım. Veya işte dışarıdayken susadık ben aldım. Sonra bunları bir tane uygulama varmış oraya giriyor 1 £ diye. Uygulama en son hesaplıyor kimin kime borcu var. Ben de gerek yok deyince bana zenginmişsin gibi davranmayı bırak dedi...
Bence bu haberleri göstersen sorun çözülürdü:
restoranda-hesap-odeme-kavgalari_1244485.webp

hesabi-odemeye-calisan-1040839.webp

Bunun psikolojide bir karşılığı elbette vardir bilenler söylesin.
Dünyanın her nimetine sahip de olsa bazıları,çocukken yaşadığı bir travma mi diyeyim ya da mayasal bir bozukluk mu diyeyim her neyse mutlu olamıyorlar. Sizi feci kiskanmis ve bunu hazmedememiş,sizin onu doktorasindan ötürü kiskanmadiginizi hissedince de bunu bir şekilde gözünüze sokmaya calismis.

Inanın neyi olursa olsun iç huzuru yok bu Avrupalı hanımefendinin. Insanın coğrafyasını bile övünç malzemesi yapması ne acı.. ağır bir bunalım içinde belli ki. Ellemeyin debelensin dursun

Buna bozulduysa acayip, insan arkadaşının başarısını neden kıskansın, olabilir aslında çünkü ben hiç sormuyorum böyle şeyleri arkadaşlarıma canlarını sıkmamak için. Kaç aldın, kaçla geçtin, nereye atandın falan insan zaten bunalımdayken saçma sorular :KK45:

ne üst dezeyi? kiclarinda donlari yok. ekmege mama diyorlar.
fakirligin dibini gördüler...
birde avrupa ülkesi olarak.
ben bu kizi sevmedim.

sen niye catir catir cevap vermiyorsun? vallah sanada kizdim. ne diye laf sokmuyorsun?
sende ona sok laflari.

Şu son meseleye kadar çok işkillenmedim ki ya şimdi de en iyisi görmezden gelmek hiç daha ekstra stres, kavga sokasım yok hayatıma :110:

Velvette Velvette kuzu benzerini tanıyorum, bu modeller tepesinde haresi, sırtında kanatları eksikmiş de arkadaşlarına sevdiklerine çok önem veriyormuş ama herşeyi de kendileri biliyormuş, çok üstünlermiş, mükemmellermiş, herkesler onları kıskanıyormuş gibi davranıp tatlı tatlı konuşuyor adı altında dillerindeki zehiri akıtanlardan:)))

Her söyledikleri yaptıkları samimiyetsizdir zaten hissedersin mutlaka, aslında seni hiç sevmezler ama yüzüne canım, arkandan canın çıksın diyenlerdendirler:KK70:

Ya maske takıp sana canıııım dediğinde ahhh asıl sen benim canııım diyeceksin veya hoşçakal eski arkadaş, dün dündür bugün bugündür deyip hayatından çıkaracaksınHoppa

Valla, nerden bildin Muna abla, içten huzursuz etse de yani ne öyle bi dedikodusunu, bir agresiflik görmediğim için hep destekçi, hep sevimli davrandı bu meseleler dışında, şu sizin hayat tecrübesinden az bana da bulaştırın :110:

Yurtdisinda yasiyorum, o bahsettigi uygulamayi taniyorum. Gayet ise yarayan bir sey, ama market alisverisi gibi kücük seylere degil. Mesela biz arkadaslarla haftasonu tatili yapmistik, öncesinde ve haftasonu boyunca cesitli harcamalar yaptik, o uyugulama sayesinde esit olarak paylasildi. Cünkü durum biraz karmasikti.
Ama burda 1 veya 2 €‘ dan bahsetmiyorum. Yani yerine göre faydali, ama günlük kücük harcamalar icin kullanilan birsey degil.

Valla, nerden bildin Muna abla, içten huzursuz etse de yani ne öyle bi dedikodusunu, bir agresiflik görmediğim için hep destekçi, hep sevimli davrandı bu meseleler dışında, şu sizin hayat tecrübesinden az bana da bulaştırın :110:
Dedikodusunu onu çok sinirlendirecek bir şey yapmadığın sürece duymazsın, senin yüzüne karşı da senden nefret ediyorum demesini de bekleme, bunu demesi için onu en hassas noktasından ummadığı anda vurman gerekir, ki zaten birkaç dakika sonra toparlayıp olayı sana öyle bir döndürür ki kendini mağdur masum iyi arkadaş, seni de kötü kalpli onu kıskanan arkadaş konumuna sokar, ağzın açık bakakalırsın :KK70:

Kendilerini çok iyi kamufle etme kabiliyetleri var:))) Benim yaşıma gelince bir sürü tecrüben olacak, belki o zaman beni anarsın he:KK39:

Back
X