Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulucka makinasi sürtük daha kocana mi sulaniyo colugundan cocugundan utansin yelloz kesin döverdim üstüne onun adini anan kaynanamin da dilini koparirdim aaaa tutmayin beni kim bu kari ben yolacam onu![]()
O nasil biseymis anlayisla karsilamis bende duramazdm kesin biseyler soylerdm ama en iyisi soylememek sen esinle ne kadar mutlu oldugunu goster ona yeterEşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelik
Adamda nasıl bir adamsa anlayışla karşılıyormuş
Canım sen sonuna kadar haklısın ama büyüklük sende kalsın, Kadın hamile . Allaha havale et . Belli ki kafayı sizin mutlulugunuzla bozmuş.Canımmm
Doğum yapana kadar zaten dokunamam ne ruhen ne fiziken
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bu sinirle haksız yere eşimi kırmakda istemiyorum
Biraz uzun şimdiden affınıza sığınıyorum
Konudaki dövülesice kızın adı melek olsun
Melek çocukluğundan beri eşime aşık olan uzaktan akraba
Aileler bu durumu biliyorlar
Biz eşimle tanışmadan önce aileler ille bi konuşun diye baskı yapmışlar
Bunun sonucunda eşim en sonunda tamam demiş
Birisi ailelerle birisi kuzenlerle sonuncusu bi cafe de başbaşa olmak üzere üç kez görüşmüşler
Sonunda eşim olmayacağını hem ailelere hem kıza anlatmış konu kapanmış
Eşim bana bahsetmişti bizimkiler boşboğazdır benden bil böyle böyle birşey var diye
Benim zaten umrumda olmadı
Takılmam böyle şeylere
Daha sonra pek sevgili kayınvalideciğim her fırsatta
melek olsaydı
melek şöyle yapardı
melek bunu pek severdi
gibi konuşmalarla kızdan nefret etmeme sebep oldu
Eşim susturdu sağolsun tam bitti dedim
Kızla bir kez aynı ortamda bulunduk
Biz evlendıkten sonra bir ay içerisinde evlendi kendisi
Biz yanyana geldiğimizde hamileydi
Eşimin çok sevdiği bir kız ismi var herkez bilir kızım olsun şunu koyucam der bununla ilgili muhabbet dönünce
Kıza bir başkası ismini ne koyacaksın dedi
Bana bakarak eşimin sevdiği ismi söyledi
Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
La havle deyip uzaklaştım
Bi saat önce sosyal medya hesabından biri eklemiş
Önce tanıyamadım bakınca anladım o
İsminin altına iki çocugunun adını yazmış
İkinci isim benim adım
Denk gelmiştir diyeceksiniz
Mümkün değil iki tane adım var ikiside hala pek bilinen isimler değil
Çirkefleşmenin vakti geldimi
Ben şimdi bu kıza ne yapayım
\Annemin yıllarca çektiği babamın eski sevgilisi geldi aklıma, birbirlerini çok sevmişler kızın babası vermemiş (kız akraba) babamda annemle evlenmiş, eski sevgilisi çocuklarına annemin babamın ve benim adımı vermiş daha sonra eşi öğrenince annemin babamın adını değiştirmiş benim ismim kalmış rakip firmada pardon eski sevgilinin kızındaEski sevgilinin eşi vefat edince bu yine sardı babama kıyametler koptu ama kadın arsız bir şey akraba olmanın bütün pisliğinden faydalandı yıllarca, hatta bir kez anneme şaka yolu ile sana kuma gelicem bile demişti. Biz baya bi sorun çıkarınca şükür eski sevgili uzak durmaya başladı kurtulduk ailecek o kadından
Kadın babamdan çok annemi arıyordu şehirler farklıydı zaten ha bre bahane bulup geliyordu. Annemle dost ayağına yatıp arada lafını sokuyordu gidince de annem ve babam başlıyordu tartışmaya en sonunda annem irtibatı kesti babam da açmadı aradığı zaman kaç yıldır ses yok şükür. Bir gün anneme çok sevdik birbirimizi demişti, annem de o zamanlar güzelmişsin şimdi dötüme yüz çizsem senden daha güzel olur demişti de susmuştu kadın\
Vay arkadas oyle akraba olmaz olsun uzak duramamislar mi , kadin annene bu lafi diyecek kadar gorusmus konusmus ayni ortamda bile bulunmus yani. Bence bu gibi durumlarda gerekirse tasin hatta o kisinin bulundugu ortamlarda dikkat kac kisaca omur boyu goprusme ve gormemek icinde dikkat et.
Biraz uzun şimdiden affınıza sığınıyorum
Konudaki dövülesice kızın adı melek olsun
Melek çocukluğundan beri eşime aşık olan uzaktan akraba
Aileler bu durumu biliyorlar
Biz eşimle tanışmadan önce aileler ille bi konuşun diye baskı yapmışlar
Bunun sonucunda eşim en sonunda tamam demiş
Birisi ailelerle birisi kuzenlerle sonuncusu bi cafe de başbaşa olmak üzere üç kez görüşmüşler
Sonunda eşim olmayacağını hem ailelere hem kıza anlatmış konu kapanmış
Eşim bana bahsetmişti bizimkiler boşboğazdır benden bil böyle böyle birşey var diye
Benim zaten umrumda olmadı
Takılmam böyle şeylere
Daha sonra pek sevgili kayınvalideciğim her fırsatta
melek olsaydı
melek şöyle yapardı
melek bunu pek severdi
gibi konuşmalarla kızdan nefret etmeme sebep oldu
Eşim susturdu sağolsun tam bitti dedim
Kızla bir kez aynı ortamda bulunduk
Biz evlendıkten sonra bir ay içerisinde evlendi kendisi
Biz yanyana geldiğimizde hamileydi
Eşimin çok sevdiği bir kız ismi var herkez bilir kızım olsun şunu koyucam der bununla ilgili muhabbet dönünce
Kıza bir başkası ismini ne koyacaksın dedi
Bana bakarak eşimin sevdiği ismi söyledi
Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
La havle deyip uzaklaştım
Bi saat önce sosyal medya hesabından biri eklemiş
Önce tanıyamadım bakınca anladım o
İsminin altına iki çocugunun adını yazmış
İkinci isim benim adım
Denk gelmiştir diyeceksiniz
Mümkün değil iki tane adım var ikiside hala pek bilinen isimler değil
Çirkefleşmenin vakti geldimi
Ben şimdi bu kıza ne yapayım
Kadın babamdan çok annemi arıyordu şehirler farklıydı zaten ha bre bahane bulup geliyordu. Annemle dost ayağına yatıp arada lafını sokuyordu gidince de annem ve babam başlıyordu tartışmaya en sonunda annem irtibatı kesti babam da açmadı aradığı zaman kaç yıldır ses yok şükür. Bir gün anneme çok sevdik birbirimizi demişti, annem de o zamanlar güzelmişsin şimdi dötüme yüz çizsem senden daha güzel olur demişti de susmuştu kadın![]()