Ben bu kıza ne yapayım?

Sakın planına düşme , eşinle huzurlu mutlu olmak istiyorsan onun lafını bile etme
Sana uzak Allaha yakın olsun de. Bu kadar
Görmemezlikten gelmek çok önemli
Cahile laf anlatamazsın
Allah o bayanın eşine yardım etsin

Ben bu konularda şirettinde şirreti olduğum için davranışım daha farklı olur. :KK11:
Asla insan yerine koyup muhattap olmam. O kim ki yanıt verme zahmetine gireyim?
Bu arada sakinliğimle bir kişiyi sinir krizine sokmuşluğum var :KK70:
Ben olsam öncelikle isteği ne silerim ne kabul ederim. Gördü mü istek, gitmedi mi, takmıyo mu diye düşünüp dursun manyak...
Sonra onunla olduğum yerlerde kocamın yanına otururum laf soktuğunda elini tutarım başımı eşimin omzuna koyarım vs.
En güzel kudurtma yöntemi.. :rolleyes:
Zaten kaynananında huyu bozukmuş kusura bakma yok melek öyle melek böyle.. :ukala:
Bana gelicek ki böyle kaynana heheytt ben yedirmem kocamı :KK71:
Bu arada bende mi manyaklık var böyle durumlarda eşime çatmak yerine daha çok sırnaşasım öpesim falan gelir. Onu alma beni al hesabı içgüdüsel olarak..

Kulucka makinasi sürtük daha kocana mi sulaniyo colugundan cocugundan utansin yelloz kesin döverdim üstüne onun adini anan kaynanamin da dilini koparirdim aaaa tutmayin beni kim bu kari ben yolacam onu:KK70:

Kız kahkaha attım ahahah mizacı tam ben ya :KK70:

Sakıın kocanla aranı bozmaya huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Hiç kaale bile alma duymamış gibi yap gülümse yüzüne mutluluktan çıldırıyormuş gibi yap da kudursun. Eşinle bu yüzden kavga etme tartışma sakın yoksa o edepsiz kadının istediği olmuş olur. Bence en iyisi onun olduğu ortamda hiç bulunmamaya çalışın. Denk gelirseniz yüzüne bile bakmayın hiçbir dediğini takmayın bi şey söylerse cevap vermeyin gülün geçin. Bak sakın ama sakın eşinle huzurunu kaçırma bu yüzden. Yuvanı bozmaya çalışanın yuvası olmaz zaten Allaha havale et dua et. Allah onu bildiği gibi yapsın. Dengesiz kadın

Eşime hala aşık kendi eşide biliyor üstelik
Adamda nasıl bir adamsa anlayışla karşılıyormuş
O nasil biseymis anlayisla karsilamis bende duramazdm kesin biseyler soylerdm ama en iyisi soylememek sen esinle ne kadar mutlu oldugunu goster ona yeter

-Mavi -Mavi piskolojisi bozuk o kızın . en güzel deli etme yöntemi sessizliktir. faceden eklemeyin bir şey yazmayın orda öylece sizi eklemiş olarak kalsın aynı ortamda olursanız da kendi rahatsızlık duyar sallayın :) orda öylece dursun dursun kudursun :) gıcık olurum öyle tiplere

Ben olsam hayatta ugrasmam.Sonrasinda her turlu cirkinligi,iftirayi atabilir.Ruh sagligi normal gelmedi bana.Hamileymis bide dogacak cocugu icinde esi icin de uzuldum.

Ben kadina da çocuklarına da acıdım. Çok zavallı bi durumda.

Bence hiç bisey yapmanıza gerek yok. Yeterince zavallı bi durumda zaten. Zaten onun istediği tek sey sizinle münakaşada bulunmak. Belli ki bu onu daha da kamçılayacak. Sağda solda sizin hakkınızda ileri geri konuşmaktan cekinmeyeck çünkü artık resmen düşman olacaksiniz. Belki de siz onu delirttikce acısını küçücük çocuklardan çıkartacak.

Şöyle aklı başında, ne yaptığını bilen, sinsi, eşinizin de dikkatini çekme ihtimali olan biri olsa farklı düşünürdüm. Ama bu kadın çok zavallı, hasta, manyak.

Yerinizde olsam hiç bir sekilde muhattap olmazdım. Zamanla istediğini alamayacağını anlayacaktir. Umarım kendine ve çocuklarına zarar vermeden bu süreci atlatır.

Bir tane ruhunu hastası bana da denk geldi ki bir de aynı sokaktayız.
Dövme ağzını burnunu kırıp,saçından sürükleme hayallerim hala var.

Faceden takip ettiğini de anladım.
Sonra eşimle her fotoğrafımı sarılırken eğlenirken,herkese açık yaptım.Kudurdu durdu.
En son yolda denk geldi Bende direkt eşimin eline yapıştım mutlu mutlu yürüdük.
Eve gelince burnumdan çok soludum ama o kadına onu taktığımı hiç hissettirmedim.

Başkasından hamile kalmış hala aramıza grereksizin biri girdi diyo allahım ya... Ne arsızlar var

Canımmm:KK200:
Doğum yapana kadar zaten dokunamam ne ruhen ne fiziken
Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bu sinirle haksız yere eşimi kırmakda istemiyorum
Canım sen sonuna kadar haklısın ama büyüklük sende kalsın, Kadın hamile . Allaha havale et . Belli ki kafayı sizin mutlulugunuzla bozmuş.

Annemin yıllarca çektiği babamın eski sevgilisi geldi aklıma, birbirlerini çok sevmişler kızın babası vermemiş (kız akraba) babamda annemle evlenmiş, eski sevgilisi çocuklarına annemin babamın ve benim adımı vermiş daha sonra eşi öğrenince annemin babamın adını değiştirmiş benim ismim kalmış rakip firmada pardon eski sevgilinin kızında:KK45: Eski sevgilinin eşi vefat edince bu yine sardı babama kıyametler koptu ama kadın arsız bir şey akraba olmanın bütün pisliğinden faydalandı yıllarca, hatta bir kez anneme şaka yolu ile sana kuma gelicem bile demişti. Biz baya bi sorun çıkarınca şükür eski sevgili uzak durmaya başladı kurtulduk ailecek o kadından

Biraz uzun şimdiden affınıza sığınıyorum
Konudaki dövülesice kızın adı melek olsun

Melek çocukluğundan beri eşime aşık olan uzaktan akraba

Aileler bu durumu biliyorlar
Biz eşimle tanışmadan önce aileler ille bi konuşun diye baskı yapmışlar
Bunun sonucunda eşim en sonunda tamam demiş
Birisi ailelerle birisi kuzenlerle sonuncusu bi cafe de başbaşa olmak üzere üç kez görüşmüşler
Sonunda eşim olmayacağını hem ailelere hem kıza anlatmış konu kapanmış
Eşim bana bahsetmişti bizimkiler boşboğazdır benden bil böyle böyle birşey var diye
Benim zaten umrumda olmadı
Takılmam böyle şeylere
Daha sonra pek sevgili kayınvalideciğim her fırsatta
melek olsaydı
melek şöyle yapardı
melek bunu pek severdi
gibi konuşmalarla kızdan nefret etmeme sebep oldu
Eşim susturdu sağolsun tam bitti dedim
Kızla bir kez aynı ortamda bulunduk
Biz evlendıkten sonra bir ay içerisinde evlendi kendisi
Biz yanyana geldiğimizde hamileydi
Eşimin çok sevdiği bir kız ismi var herkez bilir kızım olsun şunu koyucam der bununla ilgili muhabbet dönünce
Kıza bir başkası ismini ne koyacaksın dedi
Bana bakarak eşimin sevdiği ismi söyledi
Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
La havle deyip uzaklaştım
Bi saat önce sosyal medya hesabından biri eklemiş
Önce tanıyamadım bakınca anladım o
İsminin altına iki çocugunun adını yazmış
İkinci isim benim adım
Denk gelmiştir diyeceksiniz
Mümkün değil iki tane adım var ikiside hala pek bilinen isimler değil
Çirkefleşmenin vakti geldimi
Ben şimdi bu kıza ne yapayım

Sen ne yapacaksin kadin Ahlaksizin tekiymis evlenmis hala sana ve kocana pislik yapma pesinde yazik kocasina valla. Ben uzak durun ve gormezden gelin o sosyal medya islerinede pek girmeyin eklersede silin bloke edin kendinizde size siddetle tavsiyem ozel hayatinizi aile arasinda bile olsa ulu orta paylasmayin konusmayin , sosyla medyada herhangi birsey paylasmayinda. Kiz sizden goremese illa sizde ekli bir akrabasi vardir. Boyle manyaklara lafda anlatilmaz siz olay cikardiginizla kalirsiniz sonucta evliymis kocasinada yazik bana iftira atiyorlar dese nasil kanitlayacaksin? O aileden sen gelinsin kocan seni desteklese bile pisl;ik zihniyetli kisiler olayi anlamaz seni kiskanclikla suclarla, Kv denden pay bic sen evlenmis gelini olmussun hala terbiyesizce melek de melek diyor. Hangi ahlaka vicdana sigar ki bu ?

Annemin yıllarca çektiği babamın eski sevgilisi geldi aklıma, birbirlerini çok sevmişler kızın babası vermemiş (kız akraba) babamda annemle evlenmiş, eski sevgilisi çocuklarına annemin babamın ve benim adımı vermiş daha sonra eşi öğrenince annemin babamın adını değiştirmiş benim ismim kalmış rakip firmada pardon eski sevgilinin kızında:KK45: Eski sevgilinin eşi vefat edince bu yine sardı babama kıyametler koptu ama kadın arsız bir şey akraba olmanın bütün pisliğinden faydalandı yıllarca, hatta bir kez anneme şaka yolu ile sana kuma gelicem bile demişti. Biz baya bi sorun çıkarınca şükür eski sevgili uzak durmaya başladı kurtulduk ailecek o kadından
\
Vay arkadas oyle akraba olmaz olsun uzak duramamislar mi , kadin annene bu lafi diyecek kadar gorusmus konusmus ayni ortamda bile bulunmus yani. Bence bu gibi durumlarda gerekirse tasin hatta o kisinin bulundugu ortamlarda dikkat kac kisaca omur boyu goprusme ve gormemek icinde dikkat et.

\
Vay arkadas oyle akraba olmaz olsun uzak duramamislar mi , kadin annene bu lafi diyecek kadar gorusmus konusmus ayni ortamda bile bulunmus yani. Bence bu gibi durumlarda gerekirse tasin hatta o kisinin bulundugu ortamlarda dikkat kac kisaca omur boyu goprusme ve gormemek icinde dikkat et.
Kadın babamdan çok annemi arıyordu şehirler farklıydı zaten ha bre bahane bulup geliyordu. Annemle dost ayağına yatıp arada lafını sokuyordu gidince de annem ve babam başlıyordu tartışmaya en sonunda annem irtibatı kesti babam da açmadı aradığı zaman kaç yıldır ses yok şükür. Bir gün anneme çok sevdik birbirimizi demişti, annem de o zamanlar güzelmişsin şimdi dötüme yüz çizsem senden daha güzel olur demişti de susmuştu kadın:KK45:

Bu gibilere en buyuk cevap umursama kendını bı halt sanmasın ne kdr degersız ve umursanmıycak oldugunu gorsun bence

Biraz uzun şimdiden affınıza sığınıyorum
Konudaki dövülesice kızın adı melek olsun

Melek çocukluğundan beri eşime aşık olan uzaktan akraba

Aileler bu durumu biliyorlar
Biz eşimle tanışmadan önce aileler ille bi konuşun diye baskı yapmışlar
Bunun sonucunda eşim en sonunda tamam demiş
Birisi ailelerle birisi kuzenlerle sonuncusu bi cafe de başbaşa olmak üzere üç kez görüşmüşler
Sonunda eşim olmayacağını hem ailelere hem kıza anlatmış konu kapanmış
Eşim bana bahsetmişti bizimkiler boşboğazdır benden bil böyle böyle birşey var diye
Benim zaten umrumda olmadı
Takılmam böyle şeylere
Daha sonra pek sevgili kayınvalideciğim her fırsatta
melek olsaydı
melek şöyle yapardı
melek bunu pek severdi
gibi konuşmalarla kızdan nefret etmeme sebep oldu
Eşim susturdu sağolsun tam bitti dedim
Kızla bir kez aynı ortamda bulunduk
Biz evlendıkten sonra bir ay içerisinde evlendi kendisi
Biz yanyana geldiğimizde hamileydi
Eşimin çok sevdiği bir kız ismi var herkez bilir kızım olsun şunu koyucam der bununla ilgili muhabbet dönünce
Kıza bir başkası ismini ne koyacaksın dedi
Bana bakarak eşimin sevdiği ismi söyledi
Sonrada benim için çok özel bir anlamı var gereksizin biri aramıza girdi dedi
La havle deyip uzaklaştım
Bi saat önce sosyal medya hesabından biri eklemiş
Önce tanıyamadım bakınca anladım o
İsminin altına iki çocugunun adını yazmış
İkinci isim benim adım
Denk gelmiştir diyeceksiniz
Mümkün değil iki tane adım var ikiside hala pek bilinen isimler değil
Çirkefleşmenin vakti geldimi
Ben şimdi bu kıza ne yapayım

Benzer aile içi yakıştırmayı bende yaşadım bu kadar ileri değildi tabi ama önerim eşinle arana bu konuyu asla sokma lafını etme aksine Gül geç sen kovanları muhabbetini gösterdikte daha çok kurdurur demekki evliliğinde çok mutsuz ki aklı hala nerelerde. Sırf seni gıcık etmek için yapıyor sen gülerek umrunda olmadığını göstereceksin ve gerçekten kafana takma canım kocana odaklan kendi ilişkine bak.

Kadın babamdan çok annemi arıyordu şehirler farklıydı zaten ha bre bahane bulup geliyordu. Annemle dost ayağına yatıp arada lafını sokuyordu gidince de annem ve babam başlıyordu tartışmaya en sonunda annem irtibatı kesti babam da açmadı aradığı zaman kaç yıldır ses yok şükür. Bir gün anneme çok sevdik birbirimizi demişti, annem de o zamanlar güzelmişsin şimdi dötüme yüz çizsem senden daha güzel olur demişti de susmuştu kadın:KK45:

Annende susmus susmus iyi lafi sokmus yillarin birikimiyle, boyle durumlarda ortamin rezillesmesini beklemeden derhal iletisimi kesmek gerek o insanlar. Evine falan girmesi cok sacma bence , akraba olmasa mesela bu eski sevgili yada takintili kisi rastgele biri olsa bu kadar tolerans gosterirmiydi annen hayir o zaman sirf akraba diye de o insana katlanmasina gerek yok.
Aynen konu sahibide o sekilde yapmali bence.

Ablacım bunun niyeti belli seni sinirlendirmek ve eşine ailesine karşı seni yanlış tanıtmak.. Utanmıyo bu insanlar, iki taraf da evlenmiş HER ŞEY bitmiş uzatmanın ne anlamı var? Yalnız bu arada kocana da dikkat et. Mesaj atar arar falan adamın aklını alır. Kocan seni seviyor sağda solda gözü yok belli. Ama bu kadına güven olmaz. Erkektir gözü kayar aklı kalır korkulur öyle kadınlardan. Senin kocan bir şey yapmazsa kadın bu özgüveni nerden bulacak?
Eğer uzatırsa o zaman çirkefleş git olay çıkart altına al kadını. Bunlar susmaktan çok fazla anlamaz çünkü. Şimdilik akışına bırak.

Back
X