Ben bu kıza ne yapayım?

Bir şey yapmana gerek yok, eşinin sevdiği ismi ve senin ismini bilenler için kızın hali zaten acınası. Bazı insanlar böyle bana sataşsın diye birilerini zorlamaya bayılır. Tepkiyi o birileri aramıza girdi saçmalığında vermeliydin. Şuan seni ekledi ve ismini koydu diye verirsen komik duruma düşersin. Engelle gitsin. Muhatap olma.

Manyak o zaman..
Düpedüz manyak.
Hadi ilk çocuğunun adı tamam da sizin isminizi koymak istemesi büyük saçmalık.

Bence hiiiç seslenmeyin, kendini rezil eden, küçülmüş bir kadın işte, kafaya takmaya değmez.
Acırım yetiştireceği çocuklara.....

Sanırım şimdi kendimi tutup
Tekrar aynı ortama girdiğimizde fırsat kolluycam
O kesin bi falso verir zaten

canım bence konusmaya bıle tenezzul etme
onun amacı senı kotu duruma dusurmeye calısmak
tartısma ortamına sokmak

hıc umursama karaktersızın onde gıdenı ne muhattap olucaksın kı
ben senın yerınde olsam engellerım dırek tanımadın engelledın
ınan bu onu daha cok kudurtur asla tahrık edemesın senı kendısı cırkınlessın dursun

Eşi biliyo zaten canım
Benimkide bırak o gerizekalıyı uğraşma diyor ama saçlarını yolasım kafasını asfalta sürtesim dişlerini dökesim var
Eşinin bildiğine emin misiniz. Özellikle hiçbir Türk erkeğinin kabul edeceği bir durum değil.
Eşi geçmişte sevdiğini biliyordur, hâlâ böyle saçmaladığının farkında değildir bence..
Bilse ve birşey demese çok ilginç olur doğrusu

Ben başta inanamadım
Bin kere baktım ekrana heralde

Bencede muhattap olma kendini kücük düsüren o sen hic sinirlendigini belli etme zil taakip oynar yoksa zavallinin teki kaynana gelince cok gicik ve igrenc yaptigi harektler ama kaynana adi üstünde kocan la o kadinin yaninda samimi hareketler yap onun söyledigi sözleri duymazdan gel sen kiskanirsan iyice cosar sen kiskandir onun silahiyla vur o zavalliyi

Aynı ailedeyiz
O kızla eşim akraba olduğu için çok ortak tanıdık var
Bi kuzenimizle yakınlar
Benim için melek önemli zamanla unutur şimdi nasıl istiyorsa öyle davransın diyormuş eşi
Bena anlam veremedim ama
Durum bu

Teşekkürler canım
Kaynanam öyle evet eşim susturuyor ama tekken her fırsatta konuşur

Biri 14 aylık bir aya da doğum yapacakmış,görür O gününü,çocuklarla uğraşmaktan bırak eski sevgiliyi düşünmeye,uyumaya zaman bulamaz.
Ayy inşallah boş yere sinirlerimi bozuyor

Ben 2. Cocuğa takıldım nasıl 4 aylık cocuğu varken 1 ay sonra diğeri doğuyor anlayanlar lütfen anlatabilir mi
Açıkladım onu cnm yanlış yazmışım kusura bakmayın
İlki 14 aylık ikincinin doğmasına bir ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…