Canım sen akıllı kadınsın , nasıl baş edeceğini muhakkak bulursun bu dengesizle .
Ama eşine sarma . Onluk bir durum yok .
Ama kv.den de var bi cinslik . Melek Melek sayıklamaları
Huzurunu bozmadan yap ne yapacaksan .
İlkine eşimin en sevdiği isim ikinciye benim adımİsim olayını anlamadım ben?
2 çocuğuna da sizin isminizi mi?
Çocuğuna neden senin adını veriyor anlamadım
Yanlış yazmış konu sahibi düzeltilmiş sonra. 14 aylık biri demek istemiş. Bende şimdi baktım sayfalara.Biri 4 aylık, diğerinin doğmasına 1 ay var demişsiniz. Bu nasıl oluyor?
Biri 4 aylik 2.ciyi bi ay sonra dogurcakDur kız gaza getirme beni
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
Yanlış yazmışım önceki mesajlardada açıkladım 14 aylık olacaktı kusura bakmayınBiri 4 aylık, diğerinin doğmasına 1 ay var demişsiniz. Bu nasıl oluyor?
14 olacaktı canım nöbetteyim bide telden yazınca yanlış olmuşBiri 4 aylik 2.ciyi bi ay sonra dogurcakben cozuttum hesap tutturamadim o kaaa makro ekonomi oku gel burda yanla
Kocası biliyorAyyy kocası duysa adları değistermekle kalmaz zindan eder hayatı
Buda fena fikir değilAy gülesim geldi ben onu etiketler Serdar Ortaçtan-Gıybet şarkısını çalar daha da kudurturdum
Doğumunu bi yapsında artık dur demenin zamanı geldiBence hiç muhattap olma cnm. Ama kızı görünce eşinle canciğer olun dahada kudursun. Karşındaki kadın salak bir kadın zaten zararsz sen onu çatlatmak istesn varya ciddi ciddi çatlatırsn:) ne yaparsa ne derse yüzüne bak gülümse:) bu fazlasıyla yeter ona zatn:)
Amaan tam camur. Umursamasan daha iyi sanki. Kendi kendine kudursun dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?