Ben bu kıza ne yapayım?

Canım sen akıllı kadınsın , nasıl baş edeceğini muhakkak bulursun bu dengesizle .

Ama eşine sarma . Onluk bir durum yok .

Ama kv.den de var bi cinslik . Melek Melek sayıklamaları :sinirli:

Huzurunu bozmadan yap ne yapacaksan .

Kv dünya tatlısı sağolsun pek yüz göz olmak istemiyorum:işsiz:
Eşim veriyor cevabını en son doğur bi tane daha ona alırsın meleği yok olmaz diyorsan kendine kuma getir dedi:KK70:

Umursamaz olmak onu yeterince çıldırtır. Sende hırslanmamış olursun yorulmazsın. Bırak kendi saçma dünyasında yaşasın ezik.

Akraba ortaminda evli hamile kadın zamanında biri vardı ayırdılar bizi falan nasıl diyor ya.. eşi yok mu.. keşke aaa ne diyorsun evli barklı kadınsın yakışıyor mu deseydin..

Annem de çok benzer bi durum yaşadı.
Babamı unutmayan uzak akraba kızı hikayesi bizde de var yani.. o kız kızına babamın soyadını koydu isim olarak.. babaannem de kVniz gibi pek överdi o kadını.. neyse 35 yıllık evli annemler ve annem bi kez bile onunla ilgili yorum yapmadi.. resmen yoksun sen muamelesi yaptı.. nasıl catlamadin anne dediğimde ben sonuca bakarım babanı ben kaptim demisti :)))))

Neysee plastik tuvalet terligi veya firinci kuregi ile agzina yuzune girisilmeli cevabim budur :KK22::silah:

Bence hiç muhattap olma cnm. Ama kızı görünce eşinle canciğer olun dahada kudursun. Karşındaki kadın salak bir kadın zaten zararsz sen onu çatlatmak istesn varya ciddi ciddi çatlatırsn:) ne yaparsa ne derse yüzüne bak gülümse:) bu fazlasıyla yeter ona zatn:)

Ayyy kocası duysa adları değistermekle kalmaz zindan eder hayatı

Biri 4 aylik 2.ciyi bi ay sonra dogurcak :oha:ben cozuttum :KK53::KK57: hesap tutturamadim o kaaa makro ekonomi oku gel burda yanla :KK70:
14 olacaktı canım nöbetteyim bide telden yazınca yanlış olmuş
Baya bi kişinin devrelere zarar verdim başta kendiminkine:KK70:

Bence hiç muhattap olma cnm. Ama kızı görünce eşinle canciğer olun dahada kudursun. Karşındaki kadın salak bir kadın zaten zararsz sen onu çatlatmak istesn varya ciddi ciddi çatlatırsn:) ne yaparsa ne derse yüzüne bak gülümse:) bu fazlasıyla yeter ona zatn:)
Doğumunu bi yapsında artık dur demenin zamanı geldi:duduk:

Amaan tam camur. Umursamasan daha iyi sanki. Kendi kendine kudursun dursun.

Tatlım. Kadın kendi cezasını kendi veriyor zaten. İki tane gül gibi yavrusu olmuş. Millete nispet yapmak için gitmiş isimlerini ne koymuş. Sen böyle bir kadına nasıl kızabilirsin ki. Ben çok üzülürdum. Hayatı boyunca kadın o isimlerle yaşayacak. Orada kalmış takılmış. Yazık ne denir ki.

Back
X