Ben bu kıza ne yapayım?

ay kaç yaşında bu kadın ya, ne o öyle ergen gibi? vallahi kocasına acıdım şimdi.
siz görmezden gelin bence de, kudursun salak.

Bu kız konuyu açtı kayboldu dıye kızmayın nöbetçiyim her fırsatta girip okuyacağım
Ya sakinleştirin ya taktik verin :KK70:

İsim olayını anlamadım ben?

2 çocuğuna da sizin isminizi mi?

Dur kız gaza getirme beni

biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
Kocama aşık diyorsun ama maşallah kendi kocasıyla hiç boş durmuyor. Biri 4 aylık ve 1 ay sonra ikinci geliyor. Bence aşık falan değil, takıntı haline getirmiş tam bir ruh hastası...

Bende dayanamaz güzel bi laf sokardim herhalde:olamaz:

Asla bir şey yapmayın. Önem verdiğiniz insana üzülür, kızar, sinirlenirsiniz değil mi?
Neden ona olmadığı bir şeyi bahşedesiniz ki?
Kendi çalsın, kendi oynasın, kendi kudursun.

yeni üye olsaydın konuya direk fake yazardım.
konu çok gerçek dışı geldi bana.
sonuçta bütün akrabalar biliyor sizin kocanızı sevdiğini ve kalkıp çocuğuna sizin isminizi veriyor bi de kocanızın dillendirdiği çocuk ismini veriyor.
bilmiyorum ama bu kadar cesaret ancak amerikan filmlerinde olur.

Bence 4 yaşında ,yanlışlıkla 4 aylık yazmıştır,başka açıklaması olamaz ki:KK64:
4 yaşında olamaz çünkü konu sahibi eski konularında 2 yıllık evli olduğunu yazmış geçtiğimiz aralık hadi diyelim 3 yıl olsun. yine olmaz.

Ay ben olsam ballandıra ballandıra eşimle ilgili bişeyler sokuştururdum araya.onuda hiiiiiççç görmemezlikten gelirdim.bence gıcıklık olsun diye o gün kendinize çiçek yollasaydınız.üstünede güzel bi yazı okusaydınız herkesin içinde.sonrada ayy canım kocam beni hep böyle şımartır deseydiniz.ay kadın kendi kendinin yolardı bence saçını başını size gerek kalmazdı:KK70:
Aslında kendi kendime yapmama gerek yok eşim hiçbir özel günü atlamaz özel günler dışındada sıkça çiçek alır
Gözüne gözüne sok diyosun

ay kaç yaşında bu kadın ya, ne o öyle ergen gibi? vallahi kocasına acıdım şimdi.
siz görmezden gelin bence de, kudursun salak.
Valla 28 yaşında benim kayınvalidede pek sever çok aklı başında kızmış keşke gelini olsaymış mış mışda mış mış

Ben bir de şeyi anlamadım.
Kadının ilk çocuğunun ismi, eşinizin sevdiği isim..

İkincinin ismi, sizin isminiz olacak..

Doğru mu anlamışım acep

Back
X