Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğacak olan 2. yi karnında emanetemi bırakmışDur kız gaza getirme beni
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
Kocama aşık diyorsun ama maşallah kendi kocasıyla hiç boş durmuyor. Biri 4 aylık ve 1 ay sonra ikinci geliyor. Bence aşık falan değil, takıntı haline getirmiş tam bir ruh hastası...Dur kız gaza getirme beni
4 ay önce doğum yapmış, o zaman 2.yi nasıl 1 ay sonra doğuracak?Dur kız gaza getirme beni
Bence 4 yaşında ,yanlışlıkla 4 aylık yazmıştır,başka açıklaması olamaz kiBen 2. Cocuğa takıldım nasıl 4 aylık cocuğu varken 1 ay sonra diğeri doğuyor anlayanlar lütfen anlatabilir mi![]()
4 yaşında olamaz çünkü konu sahibi eski konularında 2 yıllık evli olduğunu yazmış geçtiğimiz aralık hadi diyelim 3 yıl olsun. yine olmaz.Bence 4 yaşında ,yanlışlıkla 4 aylık yazmıştır,başka açıklaması olamaz ki![]()
Aslında kendi kendime yapmama gerek yok eşim hiçbir özel günü atlamaz özel günler dışındada sıkça çiçek alırAy ben olsam ballandıra ballandıra eşimle ilgili bişeyler sokuştururdum araya.onuda hiiiiiççç görmemezlikten gelirdim.bence gıcıklık olsun diye o gün kendinize çiçek yollasaydınız.üstünede güzel bi yazı okusaydınız herkesin içinde.sonrada ayy canım kocam beni hep böyle şımartır deseydiniz.ay kadın kendi kendinin yolardı bence saçını başını size gerek kalmazdı![]()
14 aylık olcaktı o yanlış yazmışım telden bu kadar oldu kusura bakmayınAnlayamadım ben,4 aylık çocuğu varken 2.çocuğunu 1 ay sonra nasıl doğuruyor ki?![]()
İlk çocuğu 14 aylık ikincisinin doğmasına bir ay varÇocukların kaç aylık veya kaç yaşında olduğunu yeniden yazın, beynimiz yandı![]()
Valla 28 yaşında benim kayınvalidede pek sever çok aklı başında kızmış keşke gelini olsaymış mış mışda mış mışay kaç yaşında bu kadın ya, ne o öyle ergen gibi? vallahi kocasına acıdım şimdi.
siz görmezden gelin bence de, kudursun salak.
14 aylık canım yanlış yazmışımBence 4 yaşında ,yanlışlıkla 4 aylık yazmıştır,başka açıklaması olamaz ki![]()