ben bu kizdan nasil kurtulacagim

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler

Son düzenleme:
Hayret bir şeysin yahu istemiyorum görüşmeni demen yeter artar bile ne o öyle ya yok kanka yok bilmem ne erkekten kadından kanka arkadaş olmaz,olmaz yani ...İstemiyorum diyeceksin canım bunun başka bir yolu yok ki

normal bir bayan arkadası olabilir tabikide ama!! sarlıp öpme falan hiç bir bayan bunu kaldıramaz
sizin erkek bir kankanız olsa eşiniz ne tepki veriri acaba onu düşünüyormu hiç

Eşinizde hata, yüz verip bu kadar samimi olması doğru değil.
Kızın eşinize emanet edilmiş olması da böyle davranmalarını gerektirmiyor, sonuçta eşiniz kızın bekçiliği yapacak değil.
Açık açık konuşun eşinizle bu samimiyetten rahatsız olduğunuzu, çeki düzen versin kendisine.
Ciddi olduğunuzu belli edin yanlız.

Hayret bir şeysin yahu istemiyorum görüşmeni demen yeter artar bile ne o öyle ya yok kanka yok bilmem ne erkekten kadından kanka arkadaş olmaz,olmaz yani ...İstemiyorum diyeceksin canım bunun başka bir yolu yok ki

Ben kac kere dedim bunu esime, tatli dille söyledim olmadi bagirdim olmadi, neymis kizin kimsesi yokmus. babane yahu ama laf söz geciremiyorum artik

adam zamaninda cikma teklif etmis , demek bastan arkadas gözüyle bakmamis, sevgili olamayinca kizdan ayri kalmamak icin arkadas olarak sürdürmek istemis sanirsam.
yani baska ne olabilir ki , bence esinizle yüzlesin aklinizdan gecen süphelerinizi söyleyin ona sizin saf biir olmadiginizi herseyin farkinda oldugunuzu anlasin .

kizda dümbük elin evli barkli adamiyla kankalikda da ne demekmis , git bekar bi adama "kanka " ol.

Valla canım normal selamlaşmayı ,biraz sohbeti olmasını anlarım ama kankayı anlayamam kesin bir dille söylemen gerek bunu.

şaştım kaldım evli adamın bayan kankasımı olurmuş???

ayy eşimin saçını başını yolardım heralde

ben de bi tane erkek kanka edinicem de bakalım ne dicek??

töbe töbeee...

normal bir bayan arkadası olabilir tabikide ama!! sarlıp öpme falan hiç bir bayan bunu kaldıramaz
sizin erkek bir kankanız olsa eşiniz ne tepki veriri acaba onu düşünüyormu hiç

Bende kendisine aynisi söyledim kaldiramam diyor ama kendisine gelince benim herseye göz yummami bekliyor

tatlım aklından gecenlerı az cok tahmın edebılıyorum.. yanılıyorsun... ama eşınde masum degıl tabıkı... aynı şey benım basıma gelmıstı benım cok yakın erkek arkadasım vardı.. bana kalsa hala var tabı..ama o kadar yakındık kıı anlatamam yanı elımı bıle tutardı o derece.. sonra biz üniye gittik onun kız arkadası oldu.. ben yanlarına tanısmaya gıttım arkadasım bana yıne samımı davrandı ama kız kıskandı işte. farkettım bayanız sonucta hıssederız.. bende arkadasımı uyardım bırdaha yapma bak aranız bozulur ıstemem dedım arkadasım benım dedıgımı dınledı artık oyle el tutmalar sarılmalar falan yapmadı ama kız bana gıcık oldu artık bır kere kötü oldum ben.. sonra bende arkadasımla konusmak ıstedım. kızla evlenıcekler yanı cıddı dusunuyorlar cıddı olmasa asla arkadaslıgımdan tavız vermem.. arkadasıma tek gel konusalım dedım ve artık gorusmememız gerektıgını sevgılısıyle aralarını bozmak ısteemedıgımı soyledım yok mok dedı. bende bndan sonra gorusmeyelım ama telefondan ayda bır ararım dedım. oda tamam dedı ama sımdı benı aramıyor bıle sildi gitti.... b

biraz uzun oldu .. o kıza yakınmısın pekı ?? eger esınden care bulamıyorsan o kızdan bulabılırsın cözümü

Yerim öle arkadaşlığı ay o konuda çok bencillim koca benimdir kimse sarılmaz..arkadaşına çeker söylerim senden rahatsız oluyorum lütfen uzaklaşdı diye...ben uzulecegime hamile hamile o yediği haltı bilsin....

Burdakanka sıfatındaki bayan şahsa suç bulmuyorum. Çünkü zaten belli yılışık sırnaşık bi şey.. Suç eşinizde. Bunu engelleyecek tek insan o. Ve hem sert bir dille hem tatlı bir dille uyardığınız halde hala görüşmeyi "emanet" kelimesi ile devam ettiriyorsa eskiyi hatırlatın derim. Adam resmen emanete hıyanetlik ediyor! Kanka olacak bayan da bundan rahatsız olmuyor ki öpüp sarılabiliyor.

Şaka gibi ya.. Sabrınıza hayran kaldım.:26:

Benim de aklıma gelen ilk bu oluyor ama annem bir gün babamın iş yerinde ki sekreteri böyle bir kıskançlık yüzünden kovmuştu babam vay sen nasıl kovarsın diyerekten çok büyük kavgalar etmişlerdi.

eşimle nısanlılık evresındeyken benımd ebasıma gelmıstı .. ne yaptın ne ettım yok kız bıde bana yatıya gelme planları yapıyor bu arada evli bi erkekle ilişkisi var ben o kanka bozuntusunu nasıl evime alırım hiç dusunmuyordu

daha nişanlıyken resti çektım acıkcası ya ben ya o diyerek son caremdi bu benım artık.. 1haftalık dırenısın ardından daha doğrusu benım ne kadar ciddi oldugumu anladıktan sonra kankasına veda etti.. hoş kankasını secseydı ciddi ciddi nısanı atarcaktım Allah var herseyi goze alarak o resti cekmıstım ben

ama sizin suanki durumunuz çok farklı...evlisiniz ve hamılesınız.. keşke en basından ilişkilerini kopartsaymıssınız en azından sımdı basınız agrımazdı sımdı bukadar..

valal ne dıcemı sasırmıs durumdayım..yasaklamalar daha cok cazip hal kılar en basta onu soyleyeyım.. rest cekecek durumda değilsiniz zira simdiye kımbılır kacıncı restı cektınız maddi acıdan esınızemi bagımlıysanız zaten çektiğiniz restın bi hukmu olmayacktır
babasıda sanki ulkede eleman mı kalmadıda geldi sizin kocanıza emanet etti hemde evli bir erkege

empati kurmasını ısteyemezsınız cunku bunun olasıgı çok dusuk oldugunu bıldıklerınden böyle dusunmek işlerine gelmez bikere.. bu kankanın erkek arkadası varmı bari?? berlinde ne işi var gitsin memleketine hem..

sanırım soyle yapabulırsınız kankayla anlaşıyormus gibi yapıp acıklarını yakalayıp eşinizin gozune soksanız yine yaranamazsınız illaki kendısı gormesi lazım yani..

bilmiyorum ...dusunuyorum....

sanırım esınızı bu konuda biraz baskıcısınız haliyle haklı olarak ama bu sekılde ancak ıkısını daha cok bırbırıne yaklastırırsın gibime geldi.. serbest bırakmıs gibi yap ama gozun hep ustunde olsun ,eşin bebegınızı kucagına alınca babalık duygusunu tadınca bence o kızdan uzak duracaktır gbime gelıyor ,eşinin yakında o kanka bozuntusuna sakın laf sokmaya filan kalkma ters teper bi bakmıssın eşini senın ustune salmıs sen farkında bile olmadan... onun varlıgını yoksay desem ayy işin içinden cıkamadım iyimi..

bakımlı biriyseniz buna devam edin .. yok hamılelık nedenıyle kendıze bakamıyorsanız bundan sonra ilk gorevınız kendinize bakmak olsun.. giyinin sulenın puslenın eşinize karşı..
eve geldıgınde hoşgeldın kocacım filan deyın kısaca bu hal ve hareketleırnıze eşinizi kendınıze cekmeye calısın , o kankayı dusunmesıne sureklı aranızda engel teskıl etmesıne fırsat verme canım..

tabıkı kotulemede yoksa dediğim gibi ters teper.. o kankayı sımdı ailesinden bırı olarak goruyor belki ailesınden de yakın yani o kız hakkında mumkunse olumsuz konusmayın.. siz kocanıza odaklanın kankaya değil.. her aksam her saat o kankadan bahsederek sureklı kocanızın aklına asılayıp durmayın ,belki eşiniz işten eve geldıgınde kankası hiç aklına dah gelmıyrodur ama sız soyleyıpte hatırlatadabılırsınız..

acıkcası kız sana kafaya takmıs zaten o sırnasmalar filan kasıtlı yani seni delirtip eşinle kavga etmeni saglamak dediğim gibi sen kıza değil eşine odaklan salla kızı yaa bosver
önce esını kendine yakın tutmakla baslamalısın

birde sizden once kankasına teklif etmıs ama kabul etmemıs kısmını esınızden mı yoksa o bayan kankasından mı duydunuz?? kım soyledi bunu size...

gecmıse değil şimdiye bakın artık anne olucaksınız.. esınızede baba olmasını hıssettırın elini karnınıza koıysun bebısınızı sevsın vs.. konussun onunla bi guzel sende müsade et boyle seylere .. sakın o kankaya bozulupta esıne surat sallama ,sen eşine güleryuz gostereceksınki eşin eve geldiğinde sevinecek,ohh güzel evim diyecek..

bide o kankayla bulusma olayını minimum olması için gayret et ,her gittiğiniz yere onuda cagırmıyordur umarım.. evde takılalım de,bana temızlıge yardım edermısın -çamasır asarmısın mesela evde tutmanın yolunu bulmaya calıs.. kankasıyla bulusmak istediğinde ay bende geleyım banada bı değişiklik olur de düş peşine :) güzelce süslen püslen o hamile halınle eşin seni kıskansın cevresnden gozunden sakınsın..

hamıleyım diye salma kendını manıkurunu pedikuru yaptırt (mütasıpta olsanda yaptırt) giyimine kusamına dıkkat et,yedıklerıne dıkkat et fazla kılo almamak adına eger hamılelığine zarar edecek bi kosul yoksa evde jımnastiğini yap ,kendıne nasıl baktıgını eşine kadın oldugunu yenıden hıssettırmelisin.kocanın senınle ilgilenmesını saglamalısın .öncelık eşini kendine bagla yani sonra o kankayı dusunmeye bıle gerek kalmaz o eşin tarafından kendılıgınden puff diye sonup gidecek insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…