- Konu Sahibi berlinli86
-
arkadaşların hepsi çok güzel yazmışlar, bana yazacak bir şey kalmamış.
teselli olacaksa benim başımada benzeri bir olay geldi.
bende nişanlanmak üzereyken böyle bir kankası vardı. bir zamanlar ona çıkma teklif etmiş kız kabul etmemiş... kız ne zaman sevgilisinden ayrılsa benimkini aramış, benimki de onu gezdirmiş, eğlendirmiş, kız başka bir sevgili bulana kadar... tabi bunların hepsi arkadaşlık adı altında oluyor. erkekler nedense kızlar gibi kapıyı sert kapatmıyorlar, hep aralık bırakıyorlar. birkaç kez karşılaştık, hiç konuşmadım, suratımı astım, evlendikten sonra evime gelmek istedi kabul etmedim. çok yüzsüz...
o bayan hakkında fazla konuşma, çünkü ters teper. giyin süslen. yeri gelirse eşine şöyle birşey diyebilirsin, madem babası türk adetlerine göre eşine emanet etmiş onu, türk adetlerine göre de bekar bir bayanın evli bir erkekle böyle samimi tarzda konuşması doğru değil. çevreden yanlış anlaşılır diyebilirsin.
İnsanlar evlendiler diye tamamen eviyle dünyası sınırlı diye bir durum yok..Böyle bir şey olmasıda mümkün değil zaten...Bence çok fazla bu konuya yoğunlaşmayın; sadece takipte kalın...Kız yurtdışında olduğu için biraz rahat olabilir; eşinizle karşılaştığında yanağından öpmesi sarılması çok da abest değil...Eşiniz sizi tanımadan önce de o kızı tanıyordu ve en önemlisi onu sevseydi siz kendisinin eşi olmazdınız. Bu konularda sakin olmak, hırsla hareket etmemek çok şey kazandırıyor. Bence o kızın eşinize bir ilgili olsaydı da baştan olurdu. Aralarındaki ilişkinin arkadaşlıktan çıkması çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?