- Konu Sahibi berlinli86
-
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler
Düşünüyorum da senin yerinde olsam ne yaparım.
Başta eşimle konuşurum.
Hala devam ediyorsa ya ben, ya o derim.
Görüşmeni istemiyorum
Sonra da kızla konuşurum.Eğer o da anlamıyorsa saçını baçını yolar.Bir temiz döverim.
Yok öyle eşime sarılıp, kucaklayıp, öpmek.
Yolarım valla.
Bir de ben erkekle kadının kanka olmasını hiç tasvip etmiyorum.Eğer erkek evliyse.
Ancak her ikisi de bekar olursa kanki olurlar.Yoksa mutlaka sorun çıkar.
Ateş, barut yanyana olamaz
anlamadim ne isi vardi yatak odanizda?
kovdugun halde nasil tekrar gorusuyorlar
ve kiza ne soyledin o ne soyledi
ne kadar yuzsuz gurursuzmus
Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi
bisey daha sorcak tim canim ya nisan donemin felan olmadimi yani baslarda biliyormuydun yoksa evlenincemi Turkiyedenmi geldin?
Ben de gözúmü actigimda sok oldum. kendini ne saniyorsun da yatak odama giriyorsun diye. onun cevabi da cok mutlu bir ciftsiniz sizi seyrediyordum dedi. ve herseyi yanlis anladigimi söyledi
Merhaba arkadaslar
Ben yaklasik iki bucuk senedir evliyim. ve su an 6 aylik hamileyim ve hamilelegim gayet normal ve güzel geciyor. benim evliligimdeki su an sorun esimin bir bayan kankasi var ve okadar kavgamiza ragmen bu kizdan bir türlü kopamamasi. ne yapacacigimi sasirdim artik. kizin babasi türkiyede yasiyor kiz berlinde ve babasi túrkiyeye giderken kizini esime emanet etmis. esim kankasiyla yaklasik 9 sebedir tanisiyor ve ilk tanistiklarinda esim kiza cikma teklifi etmis. off offf. Ama kiz bunu kabul etmemis. ne yolu denediysem bir türlü kizdan uzak duramiyor. bir ay iyi oluyor sonra tekrar sil bastan. ne yapacagimi sasirdim artik. lútfen bana bir akil verin..yoksa ben delirecegim. kendi kendime kizma diyorum ama kiz esimi górdügü yerde boynuna sariliyor öpüyor, oda öpúnce benim sinirlerim zipliyor.cevaplarini bekliyorum. nasil davranacagimi bilmiyorum artik.simdiden tesekkürler
Hayret bir şeysin yahu istemiyorum görüşmeni demen yeter artar bile ne o öyle ya yok kanka yok bilmem ne erkekten kadından kanka arkadaş olmaz,olmaz yani ...İstemiyorum diyeceksin canım bunun başka bir yolu yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?