Ben bu kızı nasıl ağırlayacağım şimdi?

Hazır yufkadan börek yapabilirsin.Akşamdan sosunu döküp ,O geldiği zaman fırına atsan yine olur.Mercimek çorbası,fırın poşetinde tavuk ta kolay olur.

Soğan doğramayı bilmeyen gelin

Kırmızı biber,yeşil birer,kabak,havuç ve mantarı sotele yanına da bir makarna yap mis gibi. Yeter de artar bile. Öğrencisin sen aşçı değil

Kizartma yapip uzerine sarimsakli domates sosu dokebilirsin.

Manti yapabilirsin.

Ozel soslarla makarna yapabilirsin

Sogan icin bir oneri. Soyup 1 saat dondurucuda bekletirsen keserken gozlerin yasarmaz.

Yumurtali ispanak kavurmasi ve yanina manti yapabilirsiniz yada yogurtlu makarna salatasida guzel olabilir... ama ispanak icin sogan gerekli rondo varsa rindodan gecirebilirsin

Mantarı suda ne kadar bekleteyim? Bir de sebze sote için tavaya sıvı yağ, bir de su mu lazım?

Ben mantarı önce yıkayıp ustunu falan temizliyorum. Bi kaba limonlu su yapıyorum dogradikca o limonlu suyun içine atiyorum. Soğanlari soteleyip biraz salça ve karabiber koyuyorum. Şuan domatesin biberin tadı yok diye domates biber kotmuyorum ama isterseniz koyun güzel oluyor. Tavanın içindekiler olana kadar bekletiyorum mantarı limonlu suda. Ama soteleme işlemini yaparken su koymaniza gerek yok çünkü mantar çok sulaniyor

Hazır kavanoz garnitürleri haşlamıyoruz değil mi, zaten haşlanmış onlar?

Güncel olarak şöyle bir menü yapmaya karar verdim:

Sebze Sote
Makarna Salatası
Kızarmış Buğday Ekmek ile servis
Tatlı

Yeterli değil mi?

Mücver olabilir rus salatası falan olabilir börek olabilir fırında elma dilim patates vs

kızartma candır sevmeyene rastlamadım.yanınada ya barbunya ya taze fasulye pılav..oh mıs gbı menü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…