- 2 Aralık 2015
- 32.689
- 108.508
- 598
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Mantarı suda ne kadar bekleteyim? Bir de sebze sote için tavaya sıvı yağ, bir de su mu lazım?Mantar sote ve makarna yapabilirsiniz.
Mücver ve makarna yapabilirsiniz.
Bir gün önceden yapamasanizda 1 saatte halledersiniz :)
Fırınım yokHazır yufkadan börek yapabilirsin.Akşamdan sosunu döküp ,O geldiği zaman fırına atsan yine olur.Mercimek çorbası,fırın poşetinde tavuk ta kolay olur.
Yaaa, sen doğrayıp soğanları yukarı göndereceksin anacağımSoğan doğramayı bilmeyen gelin
Kırmızı biber,yeşil birer,kabak,havuç ve mantarı sotele yanına da bir makarna yap mis gibi. Yeter de artar bile. Öğrencisin sen aşçı değil
Hehehe çok beklersinYaaa, sen doğrayıp soğanları yukarı göndereceksin anacağımYa da oğluşun soğansız yemek yiyecek
Aynı böreği tavada yapanda var.Keki bile artık ocakta yapıyor çoğu.Sigara böreği sarabilirsin bugünden.O geldiğinde kızartırsınFırınım yokYoksa konu açar mıyım hiç, neler neler yaparım... Ama fırınsız elim kolum bağlı.
Mantarı suda ne kadar bekleteyim? Bir de sebze sote için tavaya sıvı yağ, bir de su mu lazım?
Hazır kavanoz garnitürleri haşlamıyoruz değil mi, zaten haşlanmış onlar?Ben mantarı önce yıkayıp ustunu falan temizliyorum. Bi kaba limonlu su yapıyorum dogradikca o limonlu suyun içine atiyorum. Soğanlari soteleyip biraz salça ve karabiber koyuyorum. Şuan domatesin biberin tadı yok diye domates biber kotmuyorum ama isterseniz koyun güzel oluyor. Tavanın içindekiler olana kadar bekletiyorum mantarı limonlu suda. Ama soteleme işlemini yaparken su koymaniza gerek yok çünkü mantar çok sulaniyor
Mantarı hazır kavanozdan mi alacaksınız anlamadım ki ben normal kendiniz dograrainiz diye düşünerek yazdım.Hazır kavanoz garnitürleri haşlamıyoruz değil mi, zaten haşlanmış onlar?
Mantarı kendim kavuracağım, makarna salatası için 1 kavanoz hazır garnitür.Mantarı hazır kavanozdan mi alacaksınız anlamadım ki ben normal kendiniz dograrainiz diye düşünerek yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?